Horoszkóp 2019. 34.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Személyes horoszkópod elkészítéséért kérj időpontot: 06 (70) 311 61 25
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

A szerencse melléd szegődött régebben, és még akkor is számíthatsz a jó lapjárásra anyagi téren, ha túl kockázatos ügybe kezdesz a következő napokban. A gondok párkapcsolatban vagy családi téren adódhatnak, méghozzá eléggé váratlanul. Figyelj oda fokozottabban szavaidra a héten, így valószínű, hogy a komolyabb összeütközések elkerülhetőek.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Ez a hét kiváló tanulmányok megkezdéséhez, jelentkezéshez, sőt, vizsgákhoz, de tárgyalásokra is, akár egy régi vágyad is teljesülhet egy szerződés megkötésével. A szerelemben sajnos feszültség adódhat, ha túlzott elvárásokkal állsz elő. Több időt kellene fordítanod párodra és családodra, akik már egyre nehezebben viselik, hogy kevés idő jut rájuk. A magányos Bikák várják ki a párkeresésre sokkal kedvezőbb jövő hetet.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Munka, karrier terén fejtörést okozhat, hogy miként oldj meg egy kényes kérdést. A hét második felében a gondok nagy részétől megszabadulhatsz, különösen, ami a munkádat illeti. A párkapcsolatban már nem ilyen egyszerű a helyzet. A hétvégén egy váratlan szerelem lehetősége bontakozik ki, ha már elkötelezett vagy, akkor a flörtnél ne lépj tovább, hacsak nem vagy nagyon bátor...


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Ha munkahely változtatáson vagy saját vállalkozás indításán töröd a fejed, most aztán mindent bele! Itt a kedvező alkalom, hogy tegyél is érte: olvasd az álláshirdetéseket, küldd el a különféle pályázatokra önéletrajzodat, most biztos, hogy igyekezeted nem vész kárba. Érzelmi életed is fellendülőben van, a péntek kiváló a magányosoknak a pártalálásra.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Ha támogatókra, segítőkre van szükséged valamihez, már a hét elején érdemes körülnézned az ismerőseid, esetleg kollégák, üzleti támogatók körében. Barátaiddal most jó programjaid adódhatnak, a hétvége különösen nagy mozgalmasságot ígér. Komoly problémákra, kellemetlen helyzetekre nem kell számítanod. Szerelemben a csütörtök hozhat pozitív irányú változást minden Oroszlán számára.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten nem kedveznek a csillagok neked. Sem munka, sem magánélet terén túl sok sikerre nem számíthatsz. Ha most kellene döntened valami fontos ügyben, inkább halaszd el ezt néhány nappal későbbre. Közlekedésben is légy óvatosabb és körültekintőbb a kelleténél. Szerelemhez sem kedvezőek ezek a napok, ha most lenne az első randid, inkább picit halaszd el. Valójában egy dologra kell odafigyelned: ne hozz elhamarkodott döntéseket, és egy picit légy visszafogottabb, így elkerülhetőek a nagy bonyodalmak. A tudatosság lesz a legfontosabb fegyvered!


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Kitűnő lehetőséged adódhat ingatlanvételre vagy egy befektetésre, lehetséges, hogy ismerőstől jutsz valamilyen információhoz. Munka vagy tanulás terén is elégedett lehetsz, érdekes s egyben pozitív lehetőségek adódhatnak a számodra. Szinte minden nap hoz valami újat. Szerelemben a szombat ígér nagy fordulatot, mindegy, hogy van valakid, vagy egyedül vagy, fantasztikus lehetőséged adódik elmélyülni az érzelmekben.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Jó és kellemetlen egyaránt adódik a héten, szerencsére mindkettő cselekvésre sarkall. Egy váratlan kiadás sok örömöt okozhat számodra, de te is tudod, hogy a pénznek ezer más helye lenne. A magányos Skorpiók forgolódjanak sokat társaságban, különösen a hét vége ígér izgalmas találkozást. A párkapcsolatban élők tökéletes harmóniát képesek teremteni a mindennapok során.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

A hét első napjai jobbára kedvezően alakulnak, munkatársaiddal vagy épp iskolatársaiddal kitűnő az összhang, feladataiddal jól boldogulsz, jó formában vagy. Egy kellemetlen hír pénteken ugyan ronthat egy kissé a kedveden, de szerencsére hamar túlteszed magad rajta. A közlekedésben viszont nincs helye a könnyelműsködésnek, szabálytalankodásnak, ne szeleburdiskodj!


  BAK    (december 22 - január 20.)

A legszerencsésebb dolgokat ezen a héten egy utazás, új üzleti vagy baráti kapcsolat hozhatja számodra, vagy akár egy váratlanul jött bevétel is jó kedvre deríthet. Olyan hirtelenséggel változik minden körülötted, hogy alig tudod követni az eseményeket. Ha még magányos vagy, most minden esélyed megvan arra, hogy befusson életedbe a szerelem. Ez utóbbira a csütörtöki és a szombati nap különösen jó esélyeket tartogat.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Egy társasági vagy akár családi esemény kellemessé teheti ezt a hetet. Lehet ez akár egy rokonod születésnapja, vagy otthonod szépítése, új bútor vásárlása is. Ha most költözöl, vagy rendezed át a lakásodat, az új megoldással biztos sikert aratsz. A pozitív események mellett akad zűrösebb is: munka terén keveredhetsz váratlanul konfliktusba, próbáld megőrizni a hideg véredet, ugyanis péntekre még ez is rendeződni fog.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Hivatásodban sikeres hétre számíthatsz, könnyen tisztázhatod a múlt hét problémás kérdéseit, és még ellenlábasaiddal is meg tudsz egyezni. Sorra arathatod a sikereket, szakmai körökben különösen nagy esélyed van egyre több elismerésre. Érzelmek terén is szép napok következnek, ha még keresed az igazit, csütörtök és péntek kínál alkalmat arra, hogy megtaláld. Az elkötelezettek egy fontos lépést tehetnek a közös jövő még szebbé tétele felé...