Horoszkóp 2019. 42.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Megjelenik még:
Natúrsziget.hu
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Fontos lenne átgondolnod jelenlegi helyzetedet, és eldöntened, merre is menj tovább. Munkád és karriered területén még vannak céljaid, bár a lehetőségek mostanában nem igazán voltak kedvezőek. Tulajdonképpen kézzelfogható távolságban van tőled a megoldás kulcsa, ismerd fel a helyzetet, és tedd meg a megfelelő lépéseket. Céljaid elérésében az e heti konstellációk nagyon kedvezőek.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Ezekben a napokban különösen türelmes, odaadó és kedves tudsz lenni környezeteddel, s ez a pozitivitás megnyilvánul a külvilág felé is. Családodban és munkahelyeden egyaránt érzik az emberek, hogy most segítőkészebbé váltál. De ne hagyd, hogy végtelenül kihasználják segítőkészségedet, mások válláról ne vegyél le minden terhet, hisz könnyen túlvállalhatod magad. Szerelem terén a pénteki nap hozhat jelentős fordulatot, úgyhogy nyisd ki a szíved és a szemed!


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Régi kapcsolataid jól működnek, s még újabbakat is bezsebelhetsz ezen a héten. Különösen a barátokra szánj végre időt. Szerelem területén is érdekes fordulatok lehetőségét tartogatja számodra ez a hét, az sem elképzelhetetlen, hogy barátaid között fedezel fel valakit, aki talán többet jelent számodra. De mérlegelj, hogy érdemes-e felrúgni egy régi jó kapcsolatot, egy alkalmi flörtért.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Mostanában úgy tűnik, kicsit nehézkesebb tudod megértetni magad a környezeteddel, de ez azért van, mert egyáltalán nem jól fejezed ki gondolataidat, érzelmeidet, sőt inkább nem is beszélsz ezekről. Elbeszéltek egymás mellett számos emberrel, ami csak újabb konfliktusokat szül. Lehet, hogy nem is ismered olyan jól a téged körülvevő embereket, mint ahogyan azt te gondolod? Nyisd ki a szíved, hátha közelebb tudsz kerülni másokhoz!


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Ha úgy érzed, nem stimmel valami körülötted, akkor csak feleslegesen fested az ördögöt a falra. Ne keress ott is problémát, ahol nincsen. Nem akar téged senki bántani. Lehet, hogy nem mindenki viszonyul hozzád pont úgy, ahogy te reméled, vagy elvárnád, de csak ezért ne kezdj vitába senkivel. Nem éri meg olyan veszekedést kirobbantani, aminek nincs alapja, ráadásul ezekből csak vesztesen szállhatsz ki.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Itt az idő, hogy az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültségnek, problémáknak és befejezetlen dolgoknak a végére járj. Nem lehet a végtelenségig tologatni a feladatokat, nem teheted meg, hogy a homokba dugod a fejed. Ez a viselkedési mód egyáltalán nem méltó hozzád, s csak újabb konfliktusok forrásának lehetőségét teremted meg. Önts tiszta vizet a pohárba, párkapcsolat, család és üzleti ügyekben egyaránt.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Mutasd meg a világnak ki is vagy valójában! Te is képes vagy arra, mint bárki más, ne szorítsd tudatosan a háttérbe magad csak azért, hogy másokat előrébb engedj. Ne légy szégyenlős vagy visszahúzódó, hisz akkor sosem jutsz egyről a kettőre. Ha kell igenis nyisd ki a szád, mondd el a véleményed, oda fognak figyelni rád, s ezen még magad is meglepődhetsz. Új kapcsolat kezdetére is tökéletesen alkalmas ez a hét.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Ez a hét arra alkalmas, hogy élj a mának. Használd ki az adódó lehetőségeket, engedj utat az új ötleteknek. Néha te is felrúghatod a szabályokat, persze értelmes kereteken belül. Újdonság és frissesség tölti fel mindennapjaidat, használd ki, hogy most dupla energiával vetheted bele magad munkádba, vagy épp szerelmi életedbe. Engedd, hogy történjenek veled a dolgok! Érzelmeidre nagy hatással lehet a szombati nap.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Családod, barátaid, a hozzád közelállók mostanában kissé mellőzöttnek érezték magukat, s ezt itt az idő bepótolni. Ha kell, beszélj nekik érzelmeidről, gondjaidról, hisz lehet, hogy még segíteni is tudnak neked, akár csak néhány jó tanács erejéig. Egyáltalán nem szégyellnivaló, ha valakinek megoldásra váró gondjai vannak, ez most a tanulás korszaka, tanulja hibákból, hogy ne kövesd el újra ugyanazokat.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Munkád, karriered területén jó véleménnyel vannak rólad, sőt most van esélyed arra, hogy továbblépj a ranglétrán. Ha felkínálnak bármilyen lehetőséget, most semmit se utasíts vissza, még ha több munkával, nagyobb kötelezettséggel is jár. Mindig is képes voltál arra, hogy elláss egy komolyabb feladatot, hát most itt az idő a bizonyításra is. Ha valaki most váltana munkahelyet, arra is alkalmas időszak kínálkozik.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

A téged körülvevő emberek és szituációk hangulata erősen befolyásolhat téged, de ezt még magad sem veszed észre. Pedig nem ártana, ha feltűnne, hogy a környezeted pozitívan reagál erre a változásra, s még dicséreteket is kaphatsz. Óriási az esélye annak, hogy ha eddig nem volt párkapcsolatod, ezen a héten találkozhatsz egy számodra alkalmas partnerrel. Ne légy nagyon bizalmatlan, hisz elriaszthatod vele azt, akit nem kellene!


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Érzékenységed ezen a héten jól jöhet különböző kapcsolataidban, közelebb hozhatja hozzád családodat, barátaidat. Ha van már párkapcsolatod, ez a hét alkalmas arra, hogy még jobban elkötelezd magad. Szerencsére most inkább értelmi és nem érzelmi síkon közeledsz a megoldandó problémák felé, így könnyebben meg is tudod oldani azokat. Képes leszel szavak nélkül is kommunikálni, amely jól jöhet egy jelentősebb döntés alkalmával.