Horoszkóp 2020. 39.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Megjelenik még:
Natúrsziget.hu
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Tele vagy erővel, energiával, csupán azt nem tudod, vajon mire is kellene ezt felhasználnod. Családoddal, barátaiddal jó a viszonyod, de mostanában kevesebbet törődtél velük, mint kellett volna. Ugyan jól ismered őket, de nem biztos, hogy tudod, milyen problémákkal küzdenek most. Ha esetleg bármelyikükkel gondod lett volna, akkor ideje rendezni a kapcsolat kérdéses pontjait. A kételyeket űzd messzire, a szeretet vezérelje utadat.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Ezen a héten nagyon vonzó tulajdonságaiddal bárkit leveszel a lábáról. Akikkel a mindennapi életed során találkozol, kommunikálsz, kimutatják a vonzalmukat, jóindulatukat feléd, s ebben az is benne van, hogy valaki akár szexuális jellegű érdeklődést is mutathat irányodba. Nem is lehet csodálkozni, hogy a nagy érdeklődés miatt egy kicsit feszültté válhat életed, bizonytalan lehetsz, nem tudsz dönteni a kérdést illetően.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Rengeteg energiád és temperamentumod remekül segíthetnek abban, hogy elérd azt, amit most célul tűzöl ki magad elé. Igaz, hogy önérvényesítő magatartásod nem mindenkinek rokonszenves, de ez most nem is zavar. A viták és feszültségek napirenden lehetnek életedben, de tény, hogy haladsz előre, igazából nincs előtted akadály. Vigyázz, mert ez a törtetés előbb-utóbb megbosszulja önmagát. Találj arany középutat, úgy, hogy a kecske is jól lakjon, s a káposzta is megmaradjon.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Kellemetlen hatások érhetnek egész héten, így makaccsá és kissé agresszívvá válhatsz átmenetileg, nem leszel béketűrő kedvedben. Kompromisszumkészséged korántsem tündököl a régi fényében, már-már szándékosan keresed a konfliktushelyzeteket. Olyan, mintha egyszerre kerülne a felszínre minden eddig visszafojtott indulat a lelkedből, s az eddig felhalmozott sérelmeidre most keresel gyógyírt. Neked, magadnak nem annyira jelent problémát ez a helyzet, de a környezetedben élőknek annál inkább! Természetesen mindenre van orvosság, ez pedig maga a tudatosság. Használd!


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Amibe most belevágod a fejszédet, azt sikerrel véghez is viszed. De mindenképp itt az ideje annak, hogy elgondolkodj, milyen álmaid vannak, amelyek összefüggenek az anyagi világgal. Ha nagyon vágysz valamire, ami pénzen megvehető, akkor most szinte magától kínálkozik megoldás a problémára, vagyis honnan, honnan nem, de hozzád áramlik a szükséges pénzösszeg. Ám ne költekezz túlságosan, tartalékolj későbbre is.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Baráti kapcsolataid talán kissé meglazultak az elmúlt időben, s lehet, hogy a számodra fontos emberek elvesztek a nagy rengetegben, vagy ami még rosszabb, nem úgy viszonyulnak hozzád, mint régen. Vagyis nem tudod, hogy mire is gondolnak valójában, mire számíthatsz tőlük. Személyiségedet mégis építheti a nehéz időszak, hiszen általa elgondolkodhatsz azon, hogy vajon miként is beszélgetsz, kommunikálsz azokkal, akik fontosak neked.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Erős egyéniséged, ambíciód szilárd támaszt kínálhat bárkinek, akivel együtt munkálkodsz, és a szárnyaid alá veszel. Szerencsére most határozottságod együtt tud dolgozni érzékenységeddel, így, ha valaki bakizik a környezetedben, elnézed neki. A körülötted élők, dolgozók szeretik, hogy egyenes és nagyon korrekt vagy. Meglehet, hogy most megajándékozod a neked kedves embereket sok őszinte pillanattal.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Nagyon jó hangulatod lesz a hét folyamán, ehhez erősen hozzájárul, hogy szép érzelem keríthet a hatalmába, amely egészen ismeretlen távlatokat nyithat meg előtted. Híres racionalitásodról mondj le egy kicsit, és engedd át magad az érzelmek világának. Fontos, hogy ezt is átéld, s nem kell félned attól, hogy saját érzelmeidet nem tudod kontrollálni. Hagyd most sodortatni magad az árral, és felejtsd el a berögzöttséget.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Valami apróság kizökkenthet jó hangulatodból, eza helyzet pedig meggátol abban, hogy szerelmi vagy családi életedben megéld mindazt az empátiát és szeretetet, amelyet rendszerint szoktál. Át kellene gondolnod a helyzetedet, ne csodálkozz, ha rossz hangulatod konfliktusokat generál környezeted és közted. Viselkedésed egyáltalán nem hasonlít a megszokotthoz, szerencsére a hétvégére stabilizálódik a helyzet, s visszazökken minden a régi kerékvágásba.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Karriered tekintetében egy régen dédelgetett vágyad válhat valóra, és ez azt is jelenti, hogy elégedett és boldog hangulat kerít hatalmába egész héten. Végre elérkeztél az áhított célhoz, amelyre már régóta vágytál, s most egy kis lazításra is lesz módod. Ügyelj arra, hogy a mostani sikerek után nem engedheted meg magadnak, hogy elkényelmesedj. Talán csak az nem mindegy, hogy mindezt hogyan teszed meg.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Kicsit keményebb és szigorúbb leszel másokhoz, és ezt szavakba is foglalod. Nem jár jól az, aki most veled vitába vagy konfliktusba kezd, mert nagyon rövid úton kiosztasz bárkit, s talán nem is a legszebb formában. Érdekes, hogy mégsem haragszik rád senki most ezért, mert közben sugárzik belőled a jó kedély és a kedvesség. Tehát nyíltan képviseled saját álláspontodat, s közben senki sem sértődik meg rád.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Szerencsés helyzetben vagy munkád terén, mert össze tudod egyeztetni saját céljaidat másokéval, s elsődlegesen nem a másokon való áttaposás a célod. Így olyan módon harcolhatsz a saját céljaidért, hogy közben nem bántasz meg másokat. Mész előre, de közben odafigyelsz mindenki másra is, sőt még segítesz is annak, aki lassabban, botladozva halad. Rájössz, hogy így minden sokkal hatékonyabban megy, együtt sokkal könnyebb lesz.