Horoszkóp 2021. 15.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Személyes horoszkópod elkészítéséért kérj időpontot: 06 70 311 61 25
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Új kapcsolatok, barátságok kialakítására rendkívül alkalmasnak mutatkozik ez a hét. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik a későbbiekben nagyban segíthetik az életedet, munkádat, szellemi fejlődésedet. Ne feledd, hogy a problémáid legfőbb oka a stressz, bármi másra is szeretnéd fogni. Ne hajtsd túl magad, inkább rendezd gondolataidat! A rohanás most nem kifizetődő! A magányosok mozduljanak ki a hétvégén!


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Ezen a héten a párkapcsolatodban vagy egyéb emberi kapcsolataidban várható javulás. Érzelmi fellángolásodat nyugodtan jelezd partnered vagy rokonod felé, és lepd is meg valamivel! Használd a benned meglévő természetes, karizmatikus képességét és bűvölj el bárkit! Te is tudod, hogy csak akarnia kell, és lenyűgöző tudsz lenni. Munka terén stagnálás jellemzi ezeket a napokat, de ez a legjobb dolog, ami történhet.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Szeretnél a héten elvonulni a világtól, az emberektől, de sajnos erre csak nagyon kevés időd jut. Néhány dolgot mindenképpen el kell intézni, így végy erőt magadon, és gyorsan legyél túl rajtuk. A hét második fele már alkalmasabb lesz arra, hogy lazíts, és arra fordítsd az idődet, amire te szeretnéd! A párkapcsolatban élők érzelmeik elmélyülésére, a szinglik sok flörtre számíthatnak.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Ezen a héten az emberi kapcsolatokon belül a partnerkapcsolat vagy a barátság egy új formáját tapasztalhatod meg. A kompromisszum művészetére taníthat az élet ezekben a napokban, és ha elérkezik a pillanat, akkor jusson eszedbe: az együttműködés most neked dolgozik. Gondold át hosszú távú terveidet, mert lehet, hogy a megvalósítást már most el is kell elkezdeni. A Hold segíti lépteidet.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten a pénzügyeidben keletkezhet kisebb káosz, de szinte azonnal érkezik is a segítség. A családodtól vagy valamilyen nem várt forrásból felbukkanó pénzzel vigyázz, jobb lenne, ha csak később döntenél a felhasználásáról. Párkapcsolatodban is javulás várható, de ismerd be: mind a két fél felelős az események alakulásáért. A magányos Oroszlánok szombaton számíthatnak fordulatra.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten bármibe fogsz, azt siker koronázza. Ezt a hetet neked találták ki, ha egy kicsit félre tudod tenni azt a rossz szokásodat, hogy váratlanul eluralkodik rajtad a kedvetlenség és a lustaság. Igenis nézd a világ pozitív oldalát, a pohár félig tele van, nem pedig félig üres! Munkád terén sok olyan dolgot el tudsz most érni, melyre eddig csak áhítoztál. A hétvége viszont legyen a pihenés ideje!


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

A kemény, odaadó munka, esetleg tanulás most meghozhatja a gyümölcsét, mert olyan lehetőség adódhat a héten, ami megváltoztathatja a jólétről és a sikerességről alkotott fogalmadat. Ha kritikai érzékedet jól hasznosítod, akkor a megfelelő döntéssel most nagyot nyerhetsz, amelyet mások is kénytelenek lesznek elfogadni. Merj belevágni még abba is, ami lehetetlennek tűnik!


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

A munka és a karrier kiemelkedően fontos szerephez jut ezekben a napokban. Komoly döntést kell meghoznod, ne halaszd el, mert most érett meg a helyzet arra, hogy a lehető legjobb következményekkel járó dolgot válaszd. Egészséged remek, a hét végén lazíts és vesd bele magad valamilyen alkotó tevékenységbe. Légy kedves mindenkihez, hálásak lesznek érte. Tölts sok időt családoddal.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Ezen a héten kitűnő ötleteid támadhatnak! Minden körülmények között fejezd ki magad, amit ki kell mondani, hát ki vele! Írj, fess vagy rajzolj, alkoss, mindegy, de művészi ambícióidnak most engedj teret. Ha elengeded magad, és szabad utat engedsz a kreatív kifejeződésnek akkor csodálatos dolgokkal örvendeztetheted meg önmagad és környezetedet. Különösen otthonodra férne rá egy kis újítás.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Számodra ez a hét a lassulás, a visszafogott tempó és a gondolatok hete lehet. Ideje kicsit hátradőlni és átgondolni, hogy mit is szeretnél tenni a közeljövőben. A távlati terveid kitűnőek, de most koncentrálj a mára és a holnapra! Feltétlenül tegyél meg olyan lépéseket, amelyeket a múlt héten még halogattál, mert a körmödre éghet a munka! Legalább a kezdő lépést tedd meg!


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Ezen a héten úgy érezheted, hogy túlzottan is szükséged van gondoskodásra vagy babusgatásra, több figyelemre szeretteid részéről. Tanácstalanság lehet rajtad úrrá, de tarts ki, és ne tévessz irányt! A sorsod kedvezően alakul, bízz a döntéseidben, de, hallgasd meg mások véleményét is, nem mindig beszélnek ostobaságot! A te fiatalos lendületedet ötvözd a bölcs javaslatokkal egy szuper végeredményért.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Az otthonoddal kapcsolatban talán már régóta zavar valami. Itt az ideje, hogy kicsit átalakítsd, vagy valamilyen új dolgot vigyél haza. Néha elkél valami újdonság. Ha most kezdenél felújításba, vagy lakásvásárlásba, azt is sikerre viheted. Kapcsolataidban javulás várható, megérett a pillanat a változásra. Tudod, hogy mit kell tenned, bízz a megérzéseidben és merj szervezni egy bulit a hétvégére!