Horoszkóp 2020. 27.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Személyes horoszkópod elkészítéséért kérj időpontot: 06 70 311 61 25
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Kiváló üzleti lehetőség kínálkozhat számodra a napokban, semmiképpen se utasítsd vissza a lehetőséget. Olyan dolgot kínálnak számodra, mely hosszútávra megalapozhatja a jövődet. Családod azonban félt egy esetleges veszteségtől, megpróbálhatnak lebeszélni a befektetősről, észérvekkel azonban meggyőzheted őket! De mielőtt bármibe gondolkodás nélkül belevágsz, nem árt, ha alaposan utána érdeklődsz mindennek.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Amennyiben párkapcsolatban élsz, úgy némi feszültség okozhat gondot köztetek. Ráadásul olyan dolog miatt alakul ki a konfliktus, amely egy harmadik személyre vonatkozik, csupán merőben ellentétes a véleményetek a helyzetről. Jobban teszitek, ha nem avatkoztok más dolgába, s így hamar lenyugszanak a kedélyek. Ha még keresed a másik feled, akkor inkább a flörtök helyeződnek középpontba. Munka és anyagiak terén is akad pár bukkanó. Ha teheted, mozdulj ki otthonról a hétvégén, szórakozz, töltsd idődet szeretteiddel.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Légy toleráns ezen a héten, mert jóindulatodat könnyen kihasználhatják, s türelmedet próbára teszik. Ha mégis sikerül valakinek átlépnie az elég határát, akkor abból komoly veszekedés alakulhat ki. Így csak Te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, s még akkor is lenyeled a sértéseket, amikor mások már rég visszavágtak volna! Mosolyogj, ez lehet most az egyetlen fegyvered az áskálódók ellen.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

A most következő napok a feszültségek, kellemetlenségek, rosszkedv ideje lehet. Indokolatlanul belekötsz másokba, s ezek után úgy érzed, ők a hibásak a kialakult helyzetért. Alapjában sem vagy túl szelíd ember, de most elvesztheted az önkontrollt. Csütörtökre rosszkedved a tetőfokára hághat. Itt az ideje, hogy sürgősen szabadságra menj, és kipihend magad. Ha nem teszed, akkor könnyen megszakadhat több, számodra igen fontos emberi kapcsolatod is. Találj olyan szórakozást, ami teljes biztonsággal kimozdít a rosszkedvből.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg ennek a hétnek a napjait. Jól végzed el a munkád, de van valaki, aki kicsit irigy a tehetségedre, előmeneteledre, ezért megpróbál némi gondot okozni neked. Nem tud sokat tenni ellened, és a környezetedben dolgozó emberek továbbra is kedvelnek és kiállnak melletted. Hétvégére már javul a helyzet, pihenj eleget, s ne feledd: Fel a fejjel!


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ezen a héten gondolataid a pénz és anyagi ügyleteid körül forognak. Nem úgy alakultak dolgaid mostanában, mint ahogy arra számítottál, s ennek eredményeképpen többet is költöttél, mint kellett volna. Ez a probléma most lép előtérbe, hisz amire igazán kellene, most nem jut. Ha teheted, ne kölcsönkéréssel vagy hitellel old meg a gondodat, keress más utat! Ahhoz, hogy kilábalj ebből a problémás helyzetből, alapos átgondoltságra van szükség. A másoktól érkező tanácsok sokat lendíthetnek rajtad.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Bármi áron szeretnéd elérni céljaidat, s ennek érdekében, akár a tisztességesség útjáról is letérsz. Nincs ezzel probléma, amennyiben másoknak nem okozol ezzel gondot. Vigyázz, mert lépéseiddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek, s problémáid adódhatnak meggondolatlanságodból. Most nem célszerű belevágnod semmilyen kétes ügyletbe, mert nagyot veszíthetsz. Inkább vállalj kisebb kockázatot, s akkor is kiszállhatsz nyertesen minden ügyből.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Nem érzed jól magad ezen a héten, úgy gondolhatod, mintha valami betegség bujkálna benned. Pedig ez nem betegség, csupán általános rosszkedv, mely mostanra fizikai tüneteket is produkál állandó kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság formájában. Ideje, hogy kipihend magad, melyre jó lehetőséget kínál a hétvége. Tölts sok időt családoddal, barátaiddal, sok erőt és életkedvet meríthetsz ezekből a kapcsolataidból.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni az egész világnak, hogy alkalmas vagy mindenféle feladatra, melyet rád akarnak bízni. Teljesen igazad van, de arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, mert a végén a feladatok egy részét nem tudod kellőképpen elvégezni, s problémáid adódhatnak. Márpedig arra igazán nincs szükséged, hogy téged hibáztassanak valamiért, amit nem sikerült időben megoldani.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Szenvedélyes ember vagy, de ezekben a napokban mégis úgy érzed, jobb, ha nem mutatod ki érzelmeidet. Márpedig vannak olyan családtagok, barátok a környezetedben, akiknek szükségük lenne arra, hogy néha érezzék, fontosak neked. Ne fogd vissza magad, időszerű lenne egy-két komolyabb beszélgetésbe belevágni. Ha problémáid vannak, ne dugd homokba a fejed, azzal nem tudsz semmit megoldani. Az őszinteség lesz a leghatásosabb fegyvered ezen a héten, hát használd!


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Valaki felbosszanthat a napokban, s ez még a hétvégédre is kihat. Nem volt igaza az illetőnek, Te, pedig a meglepettségtől szinte szóhoz sem jutottál. Azonban mivel nem reagáltál az ügyre azon nyomban, így azt már később se tedd meg, csak újabb konfliktus kerekedhet a dologból. Nehéz lesz, de próbáld meg elfelejteni az esetet! Péntekre már jelentősen javulhat lelkiállapotod, ebben Jupiter jótékony hatása is segítségedre lesz.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Váratlan anyagi segítség érkezhet életedbe, ami bizony épp jókor jön. Bánj óvatosan a pénzzel, ne költs elhamarkodottan és meggondolatlanul. Inkább tedd be a bankba, jól jöhet később. A hétvégére meghívást kapsz, ne utasítsd vissza, jó muri lehet belőle. Különösen a párkeresők figyeljenek lehetőségeikre. Olyan találkozásban lehet részed, mely egy életre megválaszolhatja a hogyan tovább kérdését.