Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Online, spirituális tanfolyamok: Többet ártanak, mint használnak?

Közzétéve: 2020. 12. 28. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 133 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a téma, amit most körbejárok, sokakat érint. Az aktuális - mondhatni különleges, egyben nem könnyű - társadalmi és gazdasági helyzet magával hozta a támogató, segítő, néhol szellemi vagy ezoterikus, máshol spirituális fejlődést kínáló vállalkozók / vállalkozások számára azt, hogy az eddig (egy légtérben) csoportosan megtartható események elmaradása miatt egyre többet és gyakrabban, erőteljesebben jelen vagyunk az online térben.

 

Megszámlálhatatlanul sok program, képzés, tanfolyam és előadás vált hozzáférhetővé az online térben, sőt, sok témához vagy ezek egyes részeihez egyenesen ingyen lehet hozzájutni.

 

Fontos: ezt a témát sokan felhozták az elmúlt hónapokban, kérdeztek, érdeklődtek, panaszkodtak. Sokan jó élmények miatt, ám legalább ennyien a negatív megélések miatt. Ezért írtam ezt a szösszenetet.

Magam is ismerek olyan zárt csoportokat, amikhez eddig nem lehetett kapcsolódni, ám a közelmúltban sokak számára elérhetővé váltak. Ezzel tulajdonképpen nincs gond, kivéve azt, hogy rengeteg információ úgy lett hozzáférhető, hogy az előzetes alapképzettséget, bármilyen tudást, tapasztalást és gyakorlatot nem igényel. Ez viszont ROSSZ. A rossz szót nem szertem használni, de most muszáj.

Sok különféle dolgot lehet most kipróbálni úgy, - pl. spirituális gyakorlatokat, légzéstechnikákat, jógát, meditációt - amik kellő előzmény és útmutatás nélkül jobb esetben csupán hatástalanok... rosszabb esetben komoly testi vagy akár mentális zavarokat is okozhatnak. Mire gondolok? Ijedtség, zavarodottság, rossz alvás, hiperventilláció, fura és negatív élmények soksága.

Sok ember otthon dolgozik, s biztos, hogy sokan maradnak is tartósan a home-office rendszerében. Épp ezért lett idő és energia az önfejlesztésre, az önmagunkkal való törődésre, ez pedig magával hozta és hozza azt, hogy nézelődtök, érdeklődtök, olvastok és csemegéztek a különböző spirituális irányzatok között. Sokaknak fel sem tűnik, hogy milyen sok dolgot kipróbál, ide kap, oda kap, belekóstol, megízleli... de ez inkább hátrányos, mint előnyös.

A cikk második részéhez lapozz tovább idekattintva!

Forrás: Bíborcsillag blog