Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Újabb 6 retro tipp - a boldog szerelemért!

Közzétéve: 2021. 05. 02. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kipróbált, bevált tippek és tanácsok szüleink, nagyszüleink házasságából, avagy hogyan tartsuk meg a szerelmet éveken, évtizedeken át?

 
Retro tipp 7.: Táncoljatok!   

Mikor táncoltatok utoljára? Nem kell elmenni otthonról, zene sem kel hozzá. Csak dúdolásszatok és ringassátok egymást a karotokban. Vezetni és megadni magunkat a párunknak, egyaránt mennyei élmény. Egyedül is lehet táncolni. Ma már elérhetőek olyan, akár online anyagok is, ahol megtanulhatod a hastánc, a csábító táncok alapjait. Férfiak is elkezdhetik! Kedvenc filmem a témában Richard Gere főszereplésével a Hölgyválasz.

Retro tipp 8.: Játék és kacagás…

Mondják, két ember közt legrövidebb út egy mosoly. Házasságban ezt nevezhetjük rögtön humornak is. Vonjátok be barátaitokat egy közös kártyázásba, anekdotázásba, vegyetek egy Darts-ot, amit aztán mindig visztek máshoz az összejövetelekre. A lényeg, hogy együtt mozduljatok ki, vidám társaság vegyen körül Benneteket.

Retro tipp 9.: Bókok, csodálatos bókok…

Mintha elfelejtetted volna már mi is az?  Hiányzik? Kezdj el bókolni párodnak – találj Benne valami szépet, valami jót, ami elvarázsol vagy megérinti a szívedet és közöld vele. A bókkal közlöd: értékes vagy számomra, figyelek Rád! Sose mondj semmit,amit nem gondolsz komolyan, megérzi és harag, sértődés a vége. Semmibe sem kerül szépen beszélni egymással, megdicsérni az inget, a szoknyát, ha jól áll, mégis milyen megnyugtatóan tud utána duruzsolni az ember szíve!

Retro tipp 10.: Érintések varázsa

Fogd meg szerelmesed kezét, ha együtt vagytok, büszkén fejezd ki ezzel a mozdulattal, hogy együvé tartoztok. Az érintés során elektromos impulzusok cikáznak kettőtök között, játszanak ujjaitok egymással. Próbáljatok kikülönböző mozdulatokat, hogyan esik éppen jobban? Összegömbölyíteni a kezedet és belebújtatni a markába, vagy vidáman ugrálnak az ujjaid a kézfején? Netán tapsolni, vagy lóbálni van kedvetek? Rajta!

Retro tipp 11.: Panaszáradat

Minden bajt, bosszúságot megosztani párunkkal rossz ötlet eleink szerint. Nem kell mosolyt erőltetni az arcunkra, ha nem vagyunk formában, de a barátnővel is meg lehet beszélni, talán jobban meg is érti a női dolgokat…

Retro tipp 12.: Apró ajándékok – gondolok Rád meglepetések

Egy-egy reggeli becsomagolás szerelmednek, a csomagba rejtett üzenettel, randevúra hívó kártyával, a bevásárló listába rejtett szerelmes mondatok, egy üveg bor kedvességként a fárasztó nap után, egy szál virág az asztalon, egy finom illatú füstölő, egy üvegcse illóolaj…
Romantikával boldogabb kapcsolatot, több szeretkezést és kiegyensúlyozottabb életet érhetünk el – mire is várunk még?

Az első 6 retro tippért kattints ide!
Forrás: Ezoterikus.hu