Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

6 retro tipp a boldog kapcsolatért

Közzétéve: 2021. 05. 01. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Kipróbált, bevált tippek és tanácsok szüleink, nagyszüleink házasságából, avagy hogyan tartsuk meg a szerelmet éveken, évtizedeken át?

 
Retro tipp 1.: Légy nagyon udvarias!

Köszönöm, kérem, bocsáss meg, örülök Neked – talán frázisoknak tűnnek, de a szókincsedből nem ajánlatos, hogy kikopjanak, mert az első számú alappillérre a házasságnak a kölcsönös udvariasság.
Az aranylakodalmát ülő férj a következőket intézte az egybegyűltekhez, amikor a hosszú házasság titkát firtatták: „Beszélj úgy a hitveseddel, mintha idegenekkel beszélnél – tiszteletteljesen, udvariasan, mosolyogva. Sose légy durva, de mindig őszinte. Minden lehetséges alkalommal dicsérd meg, legyen az a frizurája (amit kötelező észrevenni azonnal, ha fodrásztól jön). Szavaid árulkodjanak szeretetről és gyöngédségről. Az udvariasság a mindennapok motorjának olaja, kenőanyaga, minden gyorsabban és simábban fordul általa. Vedd észre, ha le akar ülni, told alá a székét, nyiss ajtót előtte, segítsd fel a kabátját, add a kezed, a pocsolya fölötti átsegítéshez, ha fázik, terítsd rá a kabátodat. Apró dolgokkal fejezd ki az iránta érzett tiszteletet.

Retro tipp 2.: Írj levelet!

A mobiltelefonok és elektronikus levelek térhódítása előtt az emberek szerelmeslevelekben üzentek egymásnak. A papírnak megvan az a nagy előnye, hogy bárhová magához veheti, megfoghatja, ezzel érzi személyes jelenlétedet, és ha egy csepp parfümöt, arcvizet is rászórsz, általa még az illatodat is köré varázsolod, míg olvassa. Ezzel az élménnyel még egyetlen 3D e-mail sem tudja felvenni a versenyt… A szerelmes levelek, megerősíthetik a kapcsolatot azáltal, hogy segítenek, egy mélyebb szinten csatlakozni egymáshoz. A levélpapírra vízjelként kedvenc fotótokat is alkalmazhatod.

Retro tipp 3.: Kapcsolatmentő külön alvás…

Humoros filmek kevésbé humoros jelenetei ismétlődnek meg éjszakáról éjszakára sok házaspár hálószobájában. Ahogy a viccben mondja a feleség: Doktor Úr, kérek valami pirulát elalvás ellen. A férjem horkol. Doktor: Miért kell magának a pirula? Hogy én aludjak el hamarabb…
A horkolás életveszélyes jelenség, azon túl, hogy zavaró. Elsősorban a társadat kell rábírni egy kivizsgálásra, majd a pihentető éjszakákért érdemes közös megegyezéssel külön szobába vonulni. Ugyanez alkalmazható akkor is, ha az egyikőtök éjjeli bagoly, másikatok meg hajnali kakas.
Párok beszámolói alapján nem kell attól tartani, hogy a szexualitás háttérbe szorul majd, legtöbbjüknél a vizsgálatok során pont ellenkező hatás állt be. Miután kipihenték magukat, pár hét után visszatértek a mézeshetek.

Retro tipp 4.: Barátokkal a megújulásért

Ne legyetek egymás barátaira féltékenyek, ne akadályozzátok egymást, hogy képességeiteket barátaitok körében kibontakoztassátok! Nem kell feltétlen részt venni a másik hobbijában, így legalább marad idő magatokra is. Egy jó könyv, kertészkedés, séta a barátokkal felüdülés lehet, és nem utolsó sorban lesz megint miről beszélni egymással.

Retro tipp 5.: Hölgyeim és Uraim! Csak csinosan!

Vacsora felszolgálásakor is fitten és csinosan, vacsoraasztalnál is elegánsan. Nem szerencsés egész hétvégédet egy melegítőalsóban megélni. Öltözzetek fel szépen, ahogyan máskor is, tiszteljétek meg egymást is azzal, amivel megtisztelitek munkatársaitokat, főnökeiteket – rendes ruhában tevékenykedtek egymás mellett, nem kinyúlt, szakadt rongyokban.
Megnyerő külsővel könnyebb egy romantikus estét végigélni, és emlékezetesebb is.
Párod büszke lesz majd, hogy nett és csinos vagy a kedvéért, igazán megér ennyit egy kapcsolat.

Retro tipp 6.: Ne feküdj le haraggal a szívedben!

Lefekvés előtt beszéljétek át nézeteltéréseiteket, örüljetek annak, hogy van valaki, akivel megoszthatjátok életetek eseményeit. Egy Jó éjszakát! – csókban a legnagyobb méreg is füstté válik, meglátod.
Forrás: Ezoterikus.hu