Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

A nevek mágikus világa - a tiéd sikeres?

Közzétéve: 2021. 04. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Nemcsak azóta játssza identitásuk fontos szerepét nevünk, mióta minden egyes ember születésnapja regisztrálva van, hanem azóta, hogy egyáltalán nevet adtunk egymásnak...

 

Az eredeti nevek sok változáson mennek keresztül életünk során, már egész kicsi korunktól kezdve, mikor sokszor Róbert helyett pl. Robinak hívjuk a csemetét, vagy különböző élethelyzetektől függően is másképpen hívnak minket. (Nem mindegy ugye, hogyan szólítjuk egymást az anyakönyvvezető előtt, vagy pedig otthon a fürdőszobában.) Amikor a nevünk változik, azzal más energiák is lesznek úrrá az ember személyiségén és energiaszintjén egyaránt.

A numerológia segítségével lehet analizálni a jelenleg viselt név energiaszintjét, vagy pedig egy olyanét, melyet egyszer felveszünk (névmódosítás, férjezett név, stb…). A szakértők azonban minden esetben összevetik a születésünkkor adott eredeti nevünk és a jelenleg használt nevünk energiaszintjét egyaránt, hogy valóban objektív képet kaphassunk a valóságról.
   
A születési név fontossága

A születési név a numerológia szerint azokat az alaptulajdonságokat írja le egy személyről, melyet akkor láttak benne a névadók (a szülők), s amelyekről remélték, hogy továbbfejlődnek majd. Ez a név tükrözi az életfelfogásunkat, az alapképességeinket és személyiségünk legtipikusabb vonásait. Bár sok nevünk lesz életünk során, viszont a születési név ereje valóban az, mely a legerősebben kíséri végig egész életünket, még akkor is, ha a nevünket már csecsemőkorban is megváltoztatták.
 
Hogyan változik a személyiségünk a különböző nevek által?

Legtöbbünk teljesen más nevet használ, mint ahogy az a születési anyakönyvben szerepel. A becenevek használata leginkább a barátok és a családok körében dívik és sokan, - bár ehhez érzik közelebb magukat -, mégsem szabad figyelmen kívül hagyni az elemzés során az eredeti nevet!

Ha valaki mélyen érdeklődik nevének életére gyakorolt hatása iránt, akkor mindenképpen fontos a két, vagy annál több variáció összevetése! Előfordulhat ugyanis, hogy karrierválasztás és változás előtt áll, s a születési neve egy szót sem szól a szervezési képességeiről, míg beceneve, vagy akár művészneve szinte árulkodik róla. Természetesen ez nem jelenti azt pl. a Te esetedben, hogyha kiderül a tehetséged, rejtett hozzáértésed, azonnal képes leszel az angol királynőnél ceremóniamesterré válni, viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy általában amit tudatosítunk magunkban és nagyon véghez akarjuk vinni, az teljesül is. A numerológia csupán egy iránymutató, mely segít, hogy az adott képességeinkről tudomást vegyünk és fejlesszük őket. Ha mindkét (vagy több) neved számodra fontos energiákat tartogat, érdemes más nevet használnod a családi körben, mint az üzleti életben, így gondoskodva arról, hogy mindkét név pozitív hatása aktív maradjon életed folyamán!

Ha szeretnéd megtalálni a legoptimálisabb nevet egész életedre, érdemes olyat választanod, mely leginkább harmonizál a születési neved adta energiákkal! Ha pl. a nevedben szereplő számok, mint az 1, a 4, vagy a 8 (pragmatikus számok) energiái túl erősek, akkor nagyon rugalmatlanná válhatsz. A jelenlegi neveddel próbáld kiegyenlíteni ezt az erőt egy sokkal kiegyensúlyozottabb energiaszintért! Ha viszont a munkádban hosszabb ideje elakadtál, érdemes olyan nevet használnod az aktuális pillanatban, mely erősít téged ezen a területen, még ha nem is születési nevedből formálódik.

A házastársi nevek

A házasság során felvett nevek is sokat változtathatnak az életeden, felfogásodon, de gyengíthetik is az eddigi energiádat. Hasonlíts össze több lehetőséget az eredeti és jelenleg használt neveddel a legjobb eredmény érdekében!

Az újszülöttek elnevezése

A neveket általában már akkor kigondoljuk csemeténk számára, mikor az még meg sem született. Vannak azonban olyanok is, akik több nevet ötölnek ki, összevetve azok energiaszintjét, hogy mikor találkoznak gyermekükkel a születést követő első pillanatban, a legmegfelelőbb nevet adják neki.

Az üzleti életben használt nevek

Az üzleti ötleteink során is bevethetjük numerológiai tudományunkat! Egy új üzlet beindításához fontos egy jó energiaszinttel rendelkező név, mely előrelendít bennünket. Találj ki több nevet és hasonlítsd össze a pozitív hatásukat!

Egy tipp: az 1-es és a 8-as mindig sok pénzt és sikert teremt az életedben! Természetesen egy üzlet valódi sikere többön is múlik, mint a névválasztás, viszont a kezdeti lendületet megszerezhetjük ezek segítségével!


Még többet szeretnél tudni? Kérdezz! .
.
.

Személyes konzultáció esetén látványos táblán történik a névelemzés és a párkapcsolati névelemzés. Cégalapításokhoz előzetes cégnévválasztásban is segítséget nyújtok!

Próbáld ki, kérj időpontot még ma! tel: 06 (70) 311 61 25
(Nóra)Forrás: Ezoterikus.hu