Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hogy működik a 9 éves számmisztikai ciklus?

Közzétéve: 2021. 04. 15. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Forrás: Norman Shine - Numerológia
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberi élet 9 éves ciklusok szerint változik, ellenkező előjellel, mint a szinuszgörbe, és 18 évenként kapunk emlékeztetőt a sorsból.

 

A legtöbben már megtapasztaltuk, hogy vannak időszakok az életünkben, amikor minden sikerül. Ezekre az időszakokra nem figyelünk fel annyira, mint azokra, amikor semmi nem jó, nem megy a vállalkozásunk, egyetlen ötletünket sem tudjuk megvalósítani, és bénultnak érezzük magunkat. Ilyenkor megrendül az önbizalmunk, tehetetlenek vagyunk.

A sorsciklus megismerése - bármilyen különösen is hangzik – egyfajta „receptet” ad az élethez. Megtanít bennünket arra, hogy az életünk egy természetes ciklus ritmusa szerint halad. Amennyiben kiszámoljuk, hogy éppen hol tartunk ebben a ciklusban, pontosan tudni fogjuk, hogy mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk életünk bizonyos szakaszában. A „szabályok” betartása megkönnyíti döntéseinket, és megtanít leküzdeni a nehézségeket, vagy csak reményt ad azzal, hogy megtudjuk, mikor jön végre könnyebbség az életünkbe.

 

Szeretnéd elemeztetni a nevedet?
Névváltoztatáson töröd a fejedet?
Itt a válasz!

 

Azt is feltétlenül tudnunk kell, hogy életünk 9 éves ciklusokban váltakozik. A sorsciklus azonban 18 évet ölel fel. Ami most történik velünk nagyon hasonló (természetesen nem ugyanaz!) ahhoz, ami 18 évvel ezelőtt történt velünk, és ahhoz is, ami 18 év múlva történni fog. Javaslom, hogy akinek már van mire visszaemlékezni, írja le egy lapra a születése évétől  kezdve az évszámokat, kilences oszlopokba rendezve. Gondolkozzon el azon, milyen helyzetben volt mostanában egy számára fontos évben, és keresse meg a 18, 18 és fél évvel ezelőtti éveket a papírlapon. Milyen hasonlóságokat lát? Nem könnyű elsőre megtalálni az összefüggéseket.
 


Az emberi élet tehát 9 éves ciklusok szerint változik, ellenkező előjellel, mint a szinuszgörbe, és 18 évenként kapunk emlékeztetőt a sorsból.
 
Amikor visszagondolsz életed meghatározó eseményeire, vedd figyelembe, hogy vannak olyan emberek, akiknek a görbéje a rossz gyerekkora miatt lefelé indul el…

 

Ennek a törvényszerűségnek az ismerete csak arra jó, hogy odafigyeljünk a korábbi időszak hibáira, és próbáljunk tanulni belőle. Ami azonban tényleg megváltoztathatja az életünket, az az ezzel összefüggő személyes évek ismerete, vagyis annak a tudásnak a gyakorlati életünkben való alkalmazása, hogy melyik személyes évünk mire való.
Forrás: Forrás: Norman Shine - Numerológia