Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Kínai horoszkóp 2021: Megállunk a lejtőn vagy tovább csúszunk? Jön a Bivaly éve!

Közzétéve: 2020. 10. 17. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 205 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden egyes kínai zodiákus ütközhet átmenetileg ellenállásba, vagy épp segítő szelek terelgetik útját. Most megtudhatod, hogy állatjegyed szerint mennyire lesz sikeres 2021-ben - az általános tendenciákat figyelembe véve.

 

2021-ben a kínai újév február 11-én indul Európában, Keleten ez már február 12-re csúszik. A Bivaly éve 2022. január 31-ig tart.

A Fém Bivaly évére kell felkészülnünk – ez követi a Fém Patkány évet (2020) és előzi meg a Víz Tigris esztendőt (2022). A Bivaly a második a kínai zodiákus körben.

Ebben az esztendőben is benne foglaltatik az új kezdetek lehetősége: egészség, munka, pénz és szerelem terén egyaránt. A 2020-as kötelező megújulásokat hozó Patkány évet a rendeződés ideje kíséri, a Bivaly zodiákus hatásaival. A bátor tettek garantáltan megtérülnek, főleg tanulás és önfejlesztés terén lehet kiemelkedően jól teljesíteni.

Egy jóval szerencsésebb periódus köszönt be, fókuszba kerülnek az emberi kapcsolatok. Megmaradnak a tartalmas kötelékek, emellett sok tartalmatlan kapcsolat semmivé foszlik. Érdemes beszélni az érzelmekről, reményekről és együttműködésekről.

Kizárólag a kemény munka és a módszeresség térül meg. Az ímmel-ámmal tevékenység nem hoz hasznot, így érdemes a kevesebb több elve alapján tevékenykedni. Aki bátor és jelentős erőfeszítéseket hajlandó  tenni a jelenéért és jövőjéért, az nem fog csalatkozni.


A jegyek szerinti kínai horoszkópot itt találod!


A jin jellegű energiák miatt nagyobb nyomás nehezedik az emberekre, többször kell felelősséget vállalni a tettekért, és meg kell kettőzni az erőfeszítéseket, különben semminek nem lehet a végére jutni.

2021 színe: fehér m
   
Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld

Viselj: fém kiegészítőket

Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni.

Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Bivaly éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata.

Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése.

Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó

Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42

Szerencsés irányok: nyugat, északnyugat, délnyugat
 


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

Forrás: Ezoterikus.hu