Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hol keresendő a "pénz" a Bíborcsillag képletben?

Közzétéve: 2021. 03. 04. Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 66 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először is meg kell érteni mindenkinek, hogy a "vagyon" és a "pénz" nagyon eltérő fogalmak. Amíg valaki ezt a két kifejezést abszolút egyként kezeli, addig a pénztárcája is sokszor fog üresen tátogni némi "élelem" után.

 

Erről már sokszor meséltem sokaknak, ám most egy picit írok a témáról.


Amikor képleteket elemzek, gyakorta megteszem, hogy a Bíborcsillag képletet és a nyugati képletet összevetem és minden alkalommal azt tapasztalom, hogy fura mód 70-80%-os teljes átfedésben vannak a fellelt információk. Nem véletlenül keverem és kavarom a két dolgot (amiért engem egyébként sok támadás ér, sőt a napokban gy asztrológus hölgy épp ezért nevezett engem hiteltelennek - hát tegye), részben, mert mindkettőt szeretem, részben pedig azért, mert egyikkel igazolom vissza a másikat. Imádom azért is megtenni ezt a különös összevetést, mert itt derül fény arra, hogy mégis csak létezik Egyetemes Tudás, és a tudásunk forrása egy és ugyanaz, bárhol éljünk, legyen a bőrszínünk, vallásunk, nemünk és fajunk bármilyen.

Mindkét asztrológiai rendszerben 12 ház van - nocsak... és teljesen azonos módon forognak, keringenek, lépegetnek, mozognak, kúsznak arrébb...

Igaz, hogy a nyugati rendszerben alapvetően (földközponti nézőpontból) tulajdonképpen a Nap áll központban, a kínai rendszerben viszont a Hold. Ám, ez megint csak nem különbözőség, - szerintem nagyon nem. Ez maximum más fűszerezést ad :-)


Nézzük, hol keressük a pénzt a Bíborcsillag képletben:

Az alapvető "potenciál" a Vagyon / Pénz házban rejlik, ám fontos irányt mutat a Karrier, az Ingatlan (vagyon, telek, ház, lakás, tulajdon) valamint a Testvérek területe. (ez utóbbit én megint kicsit másképp szemlélem, sokszor ide "csapom" az emberi kapcsolatok egy részét is).

Először is meg kell érteni mindenkinek, hogy a "vagyon" és a "pénz" nagyon eltérő fogalmak. Amíg valaki ezt a két kifejezést abszolút egyként kezeli, addig a pénztárcája is sokszor fog üresen tátogni némi "élelem" után.

Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

Kattints ide vagy a képre és olvasd tovább a cikket!

Forrás: Bíborcsillag blog