Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Min múlik a lottó ötös? A karmád hozzásegíthet?

Közzétéve: 2021. 04. 20. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 20 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Segíthet a jó karma megnyerni a lottó főnyereményt? Nyerj karmát, vagy pénzt, mindenképpen jól jársz majd!

 
Szerencsésnek érzed magad? Az e heti lottó főnyeremény megint elképesztően magas, s az ilyen lehetőségek láttán valamennyiünk fejében megfordul, hogy a lottónyeremény vajon szerencse kérdése, esetleg a sorsé, vagy egy jó számkombinációé?

Technikailag ez is szerencsejáték, melynek rizikója beláthatóbb, mintha leülnénk a kaszinóban feltenni a nagy nyereményre az összes pénzünket. A mai társadalmi atmoszféra egyébként is arról szól, hogy rizikót kell vállalnunk, hogy jobb önmagunk lehessünk. Sőt, megesik, hogy társadalmi szervezetek, esetleg iskolák játszanak a nagy terveik megvalósítása érdekében. Ily módon tekintve az egész egy okos döntés és okos felhasználása mai gazdaságunk pénzének, nem igaz?
 


Mind tudjuk, a karma útjai kifürkészhetetlenek és úgyis visszatér újra és újra a kezdetekhez. De vajon segíthet a főnyeremény elnyerésében is? Bármi sikerülhet, ha tudatosság övezi azt, és esetleg van némi extra segítség...