Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Flexibilis vagy földhözragadt? Gyűrűsujjad megmondja!

Közzétéve: 2021. 05. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Ki gondolta volna, hogy a gyűrűsujj önmagában is árulkodik bizonyos jellemvonásokról. Csak megtapogatod, megforgatod, s máris kiderül milyen vagy...

 

Lazítsd el valamelyik gyűrűsujjadat, s másik kezed két ujjának segítségével kezd el forgatni, le-fel mozgatni, behajlítani. Az ujjad forgása és mozgékonysága, hajlíthatósága alapján két típusba tartozhatsz! Ha......az ujjad könnyedén fordul és nem áll ellen:

Flexibilis vagy és igen könnyedén veszed az életet!

Az ujjad hajlékonysága könnyed jellemedre utal, aki nem áll ellent a változásoknak, sikeres az életben és nem reked meg az akadályokban. Nem kell munkamániásnak lenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Rugalmas személyiséged révén igen attraktívnak tűnhetsz mások szemében is, akik támogatnak téged és számíthatsz rájuk, ha segítségre lenne szükséged.
Ha az ujjad utolsó perce is könnyedén visszahajlik, az arról tanúskodik, hogy mindig készen állsz, hogy segíts mások számára. Igazi béketeremtő vagy, aki
kiváló szociális érzékkel bír. Nagyvonalú jellem vagy, aki néha a pénzzel is extravagánsan bánik.

Tippek a még sikeresebb életért:

Ha az ujjad mindkét irányban könnyedén hajlik és az ujjvéged is igen flexibilis,

akkor érdemes ügyelned rá, hogy nehogy elkezd szórni a pénzt! Talán néha túlságosan is laza vagy és nem gondolod át teljes mértékben a döntéseid következményét. Olykor úgy érzed, hogy mindenképpen segítened kell mindenkinek. A kihívásokat nem szemléled elég óvatosan, mielőtt belevágnál valami újba. Muszáj, hogy limitet szabj az önmegvalósító-énednek, vagyis, hogy mire és mennyi energiát tudsz szánni!

Az egyensúly megtalálása a játékban és a munkában segít majd, hogy állandó sikereket teremts életedben és így az egészséged is mindig kiváló lesz! A haladás az árral jó szabálynak tűnik, kövesd hát a megérzéseidet!

...az ujjad kifejezetten merevnek tűnik az intenzív mozgatás ellenére is:

Igen óvatos és megfontolt ember vagy!

Ha az ujjad semmilyen irányban nem mutat rugalmasságot, az konzervatív, óvatos és kissé megrögzött személyiségre utal. A változásokat nehezen kezeled.

 

Ha az ujjad vége is merev marad, az azt jelenti, hogy nemcsak, hogy ellenállsz bármilyen újdonságnak, de azokat csakis a saját elképzeléseid szerint vagy hajlandó végrehajtani. Mások tanácsára is hasonlóan visszautasítóan reagálsz, akkor is, ha jót akarnak. Ha minden ujjad vége merev, akkor igen makacs személyiséget mondhatsz magadénak.
 
Tippek a még sikeresebb életért:

A merev emberek egyik nagy kihívása az életben, hogy meghajtsák fejüket a változások előtt. Az érzés, hogy csak elengedjék magukat és hagyják, hogy a dolgok csakúgy megtörténjenek velük.

Több változatosságra van szükséged, bizalomra, hogy képes légy új dolgokra is! Meg kell próbálnod haladni a korral, különben a makacsságod ahhoz vezethet, hogy teljesen kizárod a jóindulatú segítséget is!

 

Forrás: Ezoterikus.hu