Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Melyek a legnagyobb téveszmék a tenyérjóslással kapcsolatban?

Közzétéve: 2021. 04. 28. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Számos levél érkezett a különféle tenyérjóslással összefüggésben megjelent cikkek után, hogy a szerkesztőségben úgy döntöttünk, néhány fontosabb és gyakorta feltett kérdést megválaszolunk nektek!

 
Tenyérelemzés: Kérdezz! - Felelek!

"A tenyerünkből megtudhatjuk, hogy mennyi ideig élünk majd?"

Nem. Ez a mítosz még a régmúlt esztendőkben terjedt el és még mindig tartja magát néhány tenyérjós körében. Sok tenyérjós szerint az életvonal hossza határozza meg az életünk hosszát is. Természetesen jó pénzt kell fizetni ezért a "drága" információért és még többet azután, miután feltárta a nagy titkot, mely akárhogy is, nem nagyon hagy szemet szárazon.
Ha egy tenyérjós meg tudja mondani neked a tenyérvonalaid alapján, hogy mikor távozol el az életből, akkor azonnal fogd a pénzed és szaladj el gyorsan! Fordítsd a pénzed inkább jófajta élelemre, melytől garantáltan tovább élsz majd!

"A tenyerünkön található vonalak utalnak egyáltalán bármire?"

Igen. A vonalak, mint ahogy a testünkön lévő számos jegy információkat hordoz rólunk A legalacsonyabb értelmezési szinten a tenyerünkön lévő vonalak megmutatják, hogy milyen életet élünk, fizikai munkát végzünk, vagy inkább számítógépen pötyögünk, illetve azt is, hogy mennyire vigyázunk rá, vagyis hogy ápolt-e, vagy tele van hegekkel. A tenyérjósok a tenyerünkből olvasott információkkal segíthetnek minket, hogy felhívják az esetleges problémákra a figyelmünket, illetve a felismert tulajdonságok alapján akár változtathatunk is a sorsunkon.
Egy jó tenyérjós több szinten értelmezheti a tenyérvonalainkat és kiváló segítséget nyújthat az önmegismerés útján, segítve életünk pozitív alakulását. A legmagasabb szint, melyhez egy tenyérjós eljuthat, a spiritualitásé, melyhez azonban mind a fizikai-, mind az emocionális szintet meg kell értenie és el kell fogadnia.

"A jobb és a bal kezem különbözik egymástól? Melyikből lehet olvasni?"

Ez egy nagyon érdekes és fontos kérdés, mivel a kezeink általában különböznek egymástól. Mindkét kéz szükséges egy teljes és individuális elemzéshez. Alapvetően a bal kezünk mutatja meg a személyes életünket, a belső világunkat, az álmainkat, fantáziáinkat, vagy a tudattalan vágyainkat. Az intim világunk leginkább élethű képe a bal kezünk. A jobb kezünk tanúskodik arról, hogyan mutatkozunk meg a világnak, hogyan viszonyulunk a társainkhoz, illetve arra is magyarázatot ad, hogy miért éppen úgy szeretnék látszani mások szemében, ahogy...
 


"Mindkét tenyeremen egy „H” betű található. Valaki azt mondta, hogy kétszer fogok megházasodni. Ez igaz?"

Hát persze! Az olyanok, akik háromszor házasodnak, növesztenek még egy kezet, hogy azon is lehessen egy „H” betű. Nem, ez nem jelent semmit. Ami „H” betűnek látszik a tenyereden, az csak a fontosabb vonalak összetalálkozásának ábrázolata. Néha lehet, hogy „A” vagy „M” betűnek látszik. Ha ez igaz lenne, akkor mit gondolsz, hogy nézne ki a kínaik tenyerén a jel?
A legfőbb vonalak nagyon egyéniek és a legfontosabb alapjai a tenyérelemzésnek. A kisebb vonalaknak is jelentést tulajdonítanak, melyek különböző helyeken jelenhetnek meg, mint a tenyér vagy az ujjak. Ezek jelenthetnek jó és rossz híreket egyaránt. Mivel rengeteg variáns létezik, a jó tenyérjós képes alkalmazkodni a különbözőségekhez és valamennyi tenyérvonal kuszaságát értelmezni.

"A barátomnak rövid ujjai vannak, az enyémek viszont hosszúak. Összeillünk?"

Remélem semmi hasonló feltételezés nem fogja meghatározni a kapcsolatotok jövőjét! Ez a különbség nem mutat különösebb személyiségbeli különbséget is. Ettől még kiváló párost alkothattok a közös életetekben.

"Nagyon hajlékonyak az ujjaim a barátoméhoz képest, ez baj? Melyikünké a jobb tenyér?"

Nincs olyan, hogy jó vagy legjobb tenyér. Olyan, amilyen. A különböző tenyeretek azt jelenti, hogy alapvetően eltérő a személyiségetek. Te vagy kettőtök közül a kezdeményező, aki sok változáshoz tud alkalmazkodni és nagyon simulékony természet. A barátod inkább praktikus, aki nem nagyon tud mit kezdeni egy új környezettel. Ahhoz, hogy a kapcsolatotok harmonikus legyen, meg kell értened és el kell fogadnod a különbözőségeteket!

"Mi a különbség a tenyérjóslás, a tenyéranalízis és a tenyérolvasás között?"

Jó kérdés. A tenyérjóslás fogalma, akár csak a tenyéranalízisé azt jelenti, hogy a vonalak jelentésének ismerete által ki lehet olvasni az alapvető személyiségjegyeket egy tenyérből. A tenyérjóslás eredménye nagyon különböző is lehet, mivel mindenki más technikát alkalmaz, vagy akár egy bizonyos terület specialistája. Van aki az egészségre koncentrál, mások jövendölnek.A Te tenyered mit rejt? Hívd Nórát, is tudd meg pontosan! Kérj időpontot: 06 (70) 311 6125
Forrás: Ezoterikus.hu