Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Rajzolj egy fát! Megmondom ki vagy!

Közzétéve: 2021. 04. 22. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 18 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amilyen fát rajzolsz, olyan a lelkivilágod, gondolkodásmódod, sőt még jellemedről is árulkodik! Kiderülhet mi fontos számodra, vagy épp mi untat!

 
Fogj egy papírt és tollat vagy ceruzát, és rajzolj egy fát. Ne nézd meg a megoldási kulcsokat azelőtt, hogy rajzolsz!

Válaszd ki a te rajzodra legjobban hasonlító fát, s olvasd el a rövid jellemzést!KosEgyenes törzsű fa, kerek, egyszerű koronával: egyenes, egyszerű, szókimondó emberre utal, aki szívesen segít másokon. Sokszor hűvös és földhözragadt, mégis természetes. Stabil életút jellemzi, bár ritkán ér el nagy és kiemelkedő sikereket. Jellemzően egy komolyabb párkapcsolatban éli le az életét, nagyra becsüli családját.

KosKerek fa, lombos koronával: tele van érzelemmel, szelíd, gyengéd személyiség. Családcentrikus, rengeteg baráttal rendelkezik, de emberi kapcsolatai naivsága miatt sokszor felületesek. Könnyen becsapható jó szíve miatt. Gazdag életút áll előtte, több munkahellyel, több párkapcsolattal.

KosTöbb, egymástól szétváló kerek korona: rajong az izgalmakért és az újdonságokért. Erős akarat, sokszor makacsság jellemzi, s bizony az önzőség sem áll távol tőle. Szeret a középpontban lenni, ezért szinte bármit meg is tesz. Érzelmileg képtelen teljesen feloldódni, így nem csoda, ha több kapcsolata ösztönös tartózkodása miatt megy tönkre.

KosA lombkorona leveleit pöttyökkel jelzi: állandóan úgy érzi, túl sok nyomás nehezedik a vállára. Folyamatosan keresi az útját, több féle dolgot kipróbál élete során, s gyakran előfordul, hogy nem találja a helyét. Hajlamos a szorongásra, nehezen nyílik meg, sok csalódás éri élete során. Rengeteg ötlete van, melyek nagy részét képtelen megvalósítani.

KosFűzfa jelleg: a magányt és a csendet előnyben részesíti a társasággal és a hangos bulikkal szemben. Számára rettentő fontos a harmónia, a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, munkában és szerelemben is erre törekszik. Sokszor ábrándozik, vágyai egy részét valósítja csak meg, a többi mindig fantázia marad.

KosKopár korona, elszáradt fa: Hangulat ember, sosem lehet kiszámítani mit tesz a következő pillanatban. Gyakran csak az élet sötét oldalát látja. Sokszor cinikus. Még azokban sem képes megbízni, akik közel állnak hozzá. Képes bárkit megsérteni. Mindennek ellenére a maximalizmus jellemzi, mindent megtesz a sikerért.
.

.
.
.
.

Forrás: Ezoterikus.hu