Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

2 tuti tipp szelleműzéshez!

Közzétéve: 2021. 04. 29. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Úgy érzed ott vannak körülötted és szeretnél tőlük megszabadulni? Egyszerű tippjeink segíthetnek abban, hogy eltávolítsd magadtól a nem kívánatos szellemeket...

 
 
Védőkör

A védőkört mindig egyedül kell alkotni és sosem szabad más köré húzni! A rituális körrel nem összetévesztendő, ami több embert véd!
Úgy kell megalkotni a védőkört, hogy biztonságban érezzük magunkat benne! Mindegy, hogy álló, ülő, vagy fekvő helyzetben alkalmazzuk.
 
Elképzelünk egy puha védőtakarót, ami körbe vesz bennünket és megvéd mindentől. Ez lehet egy mágikus kör, mely mintegy kötelet fon körénk, egy fehér takaró, mely betakar, vagy akár egy karika, amiben benne vagyunk. Először érdemes egy látható kört alkotni, hogy semmilyen negatív energia ne hatolhasson át rajta!
 


Mágikus rituális kör

Szellemvadászatra akkor érdemes menni, ha egy baráti kör összes tagja úgy érzi, hogy egy hely negatív energiákat bocsát ki magából. A kör létrehozása itt is fontos szerepet játszik. A kört kinyújtott kezekkel - egymás kezeit fogva - alkotják, majd a lábak vanalában egyenletesen lisztet kell szórni, így látható kör szimbólumot hoznak létre. Ezután mindegyikük egy fehér gyertyát tesz a kör külső peremére, majd visszahúzódnak peremen belülre és mindannyian egy igen hatalmas erőt képzelnek el, amely a szeretet erejével véd és körbevesz. Így az adott hely megtisztul. A kört csak percekkel később szabad elhagyni, amikor mindenki úgy érzi, kellemes, meleg, örömteli energiák járják át a testét.
 
A megtisztított teret virágszirmokkal is körbe lehet hinteni, ez tovább fokozza a jó érzést mindenkiben.
 

Szakember segítségét kérnéd otthonod tértisztításához? Katt ide!

Forrás: Ezoterikus.hu