Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Fedezd fel a hazugságot! - az írásában

Közzétéve: 2018. 11. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 920 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogyan leplezzük le a hazugságot a grafológia segítségével? Munkaadóként vagy személyzetisként fontos reálisan megítélned azt, hogy a leendő munkavállaló őszinte vagy sem.

 

Ennek megállapítására nagyszerű eszköz a grafológia. A grafológia, mint íráskép-analízis képes feltárni az elemző előtt a legmélyebb személyiséget és az intuíciós képességet is.

Instrukciók

1. Adj az interjúalany kezébe egy fehér lapot és egy tollat, majd hagyd, hogy írjon magáról néhány mondatot, - egyedül maradva a teremben. Kérd meg arra, hogy írja is alá sorait, ha befejezte a fogalmazást!

2. Ezután vizsgáld meg, hogy mit írt le a személy! Ha az írása lassúnak, vontatottnak tűnik, az arra utalhat, hogy meglehetősen értelmes, vagy pedig arra, hogy valamit titkol. Egy átlagos intelligenciával rendelkező felnőtt általában nem ír lassan. A feltűnően lassú írás begyakorolt viselkedésmódra utalhat, vagy arra, hogy szeretne valamit elleplezni mások előtt. Az, aki a szívéből ír, spontán, nem ügyel arra, hogy hogyan ír le minden egyes szót a papírra.
 


3. Nézd meg, hogy a szavak között mekkora a távolság. Ha feltűnően nagy és például azt írta az illető: „harminc éves vagyok”, akkor az valószínűleg igaz is. Ha a betűk egyáltalán nem érintkeznek egymással, az azt mutatja, hogy az illető igen kaotikus személyiség.
 


4. Nézd meg, hogy az írásban vannak-e kacifántok, például a szó utolsó betűjének vége magasan zárul vagy mélyen. Ez ugyanis szintén arra utal, hogy nem őszinte az interjúalany!
 


5. Ha nagyon négyzetes és le-föl ugrál az írás (mint egy EKG-felvétel), az illető valószínűleg igen keserű ember, aki rosszindulatú és talán még bűnös is néhány dologban. Ez egyébként az egyik legfeltűnőbb és legegyértelműbb jel a grafológiában.
 


6. Most vizsgáld meg az illető aláírását is! Ha az merőben eltér a fogalmazástól, akkor több mint valószínű, hogy nem azt fogod kapni, amire számítasz. Lehet, hogy egy arrogáns és számító emberrel állsz szemben, aki nem olyan személyes kapcsolataiban, mint a külvilág felé.

Forrás: Ezoterikus.hu