Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Optimista? Pesszimista? Irása megmutatja!

Közzétéve: 2020. 07. 10. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 303 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kézírás tulajdonképpen a fejünkben lejátszódó érzelmek és gondolatok elegyének olvasható vetülete. Egy expresszív mozgás, mely leginkább önmagunkat fejezi ki.

 
Az okos emberek a tudományos könyvekben bíznak, de mi, kis okosodni kívánó hölgytársak sokkal inkább intuícióinkra hagyatkozunk. A grafológia igen nagy mértékben támaszkodik beleérző és megfigyelő képességeinkre. Vagyis a következő alapelvek irányadóak, de azért ne próbáljunk mindent sarkosan eldönteni, csak azért, mert le van írva. Szóval, figyelem, ceruzahegyezés és indulhat a kezdő grafológia iskola! Írass le a másik személlyel egy kb. 12 soros spontán szöveget.


A vonalak iránya

A nyomtatott írások jellemzője, hogy egyenes vonalban íródnak, azonban a valóság az, hogy igen kevés ember képes egyenes vonalban írni. Hangulatunk igencsak befolyásolja írásunk görbületét.

A lefelé görbülő írás általában pesszimizmusra utal... ajaj annak, akinek nem fért el a könyöke rendesen, és szépen legörbítette a sorokat.

Míg logikusan a felfelé görbülő sorok optimizmust sugallnak... vagy csak az asztal mozgott, miközben írt?

A lefelé haladó írás ugyanakkor mutathatja a jövőképünket is, mely ilyen esetben nem túl rózsás, hiszen nem túl sok jót képzel azzal kapcsolatban. Az először felfelé majd lefelé irányuló íráskép azt mutatja, hogy az ember nagy vehemenciával kezd bele új dolgokba, majd hamarosan feladja azokat a siker hiányában. A lentről felfelé haladó írás épp ellenkezőleg: a bizakodás vetülete.

Azért legyünk elnézőek, ha pl. egy kiszemelt férfival íratunk le valamit. Hacsak nem az elküldött - általában spontánnak nem igazán nevezhető - szerelmes levelet bújjuk át, nagy valószínűséggel inkább velünk, mintsem az írással lesz elfoglalva. Vagy a legalapvetőbb külalak ezen okítás után már csak másodlagos lehet a szimpátia elnyerésében?

 

folytatjuk...


Boldogságreceptek mindenkinek?

Olvass még több hasznos gondolatot 120 sorsformáló tipp c. könyvemben!

Megvásárolható irodánkban: VIII. Budapest, József krt. 60. vagy Baross u. 3. - előzetes időpontegyeztetéssel
 

Rendeld meg online itt és most!

 

Forrás: Ezoterikus.hu