Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Ha sokszor megjelenk a 0 az írásodban, az ezt jelenti!

Közzétéve: 2020. 05. 20. Írta: Szabó Szilvia Forrás: Az írás tükrében
Értékelés
Ez a cikk 354 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kézírásunkban gyakran érdekes, új alakot öltenek a betűk, amelyek nemegyszer szimbolikus értelmet hordoznak. Számos esetben előfordul, hogy a különböző betűmódosulások számokat jelenítenek meg.


A grafológiai számszimbolika az írásban fellelhető számoknak tulajdonít értelmet.
Vajon milyen személyiségvonásokat rejtenek az egyes számok? És hol tűnhetnek fel a kézírásban?
Megtudhatod a most induló sorozatból!

Készen állsz?0-ról indulunk!

Szegény nullának meglehetősen mostoha sors jutott. Sokan nem is tekintik igazán számnak, mivel önmagában nem ér semmit. Bármihez hozzáadhatjuk, vagy kivonhatjuk, az eredmény nem változik. Szorozni vele pedig teljesen értelmetlen. Ha párban áll, akkor már jobban kezdjük tisztelni, főleg, ha nagy a szükség… Ám igazi elismerést akkor kap, ha ennél egy magasabb számjegy után áll, és jó sok - különösen, ha a bankszámlánkon látjuk.  :-)

A jelképek világában már sokkal nagyobb megbecsülésnek örvend. A nulla az őslétezés kozmikus tojása, a teremtés előtti állapot, amiben még minden lehetséges benne rejlik, de jelentheti a zárás, a vég stádiumát.

Ez a szám a gyökeres átalakulásokat, a végbemenő változásokat, válságokat, esetleges katasztrófákat képvisel. Utalhat arra is, hogy az illető ember a tervei megvalósításához összegyűjtögeti, koncentrálja belső energiáit.

0 az írásban

Az írásban minden ovál betű ( a, á, o, o, ö, ö, sőt a g-ben, d-ben is kerekedik) nullára emlékeztet, éppen ezért nem tekinthetjük ezt a számot szimbólumnak ezekben a betűkben.

Ha viszont áthúzott nullára emlékeztető oválokkal találkozol, akkor érdemes feltenni a kérdést: Miért sanyargatja magát az illető, miért érzi magát nullának? (lévén az oválok az önértékelést mutatják).

A másik érdekes jelenség, amikor a felső hurkok formálódnak nullává. Mivel a felső zóna a szellemiség, a tudás, az ismeretek színtere, igencsak kiábrándító az ilyen felfújt buborék fantáziavilágról vagy „lufiéletű” vágyakról tanúskodó felsőhurkok.“10 kérdés és válasz a grafológiáról” e-bookot azonnal letöltheted, amikor feliratkozol a grafológiai e-mail tréningre.

 

Forrás: Az írás tükrében