Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Térrendezési tippek - szingliknek

Közzétéve: 2021. 04. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 27 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szóval szingli vagy, aki szerelemre vágyik? Szeretnéd, ha lenne és működne a párkapcsolatod végre, de úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged?

 

Tekintsd át praktikus Feng Shui tippjeinket, hogy akár kis változások nagy különbségeket hozzanak az életedben!

Valóban lehetséges a kapcsolatok szövevényes talaján a Feng Shui szabályok alkalmazása?

Nos, igen is és nem is. A Feng Shui valójában a környezetünkre van hatással és nem közvetlenül ránk. A kiegyensúlyozott környezeted rád is hatással lesz, így képes leszel új energiát meríteni életedhez!

Mit tegyen egy szingli a lakásban? Gondolj a párkapcsolatra ható helyekre!

Minden lakásnak van egy párkapcsolatért felelős területe. Mégpedig a bejárati ajtótól jobbra eső, hátsó front (Bagua térképes módszert figyelembe véve!). A másik fontos életterület a lakásodnak maga a hálószobád, mindegy, hogy hol helyezkedjen el. Tégy a szeretet energiáit serkentő tárgyakat ebben a szobába is!

Szerelmes rózsaszín

A rózsaszín a Feng Shuiban a szeretetet, szerelmet jelképezi és energiával tölt fel téged is. Érdemes ezért a hálószobádat pinkkel dekorálni, vagy ha nagyon nem szereted ezt az árnyalatot, próbálkozz kevés pirossal, - de ne ess túlzásokba!


TÉRTISZTÍTÁS? Ha nem jön a szerelem és csak akadoznak a dolgok...Tér

A szeretet energiája sok teret igényel, vagyis távolíts el minden felesleges kacatot a lakásodból! Érdemes a nagy franciaágy másik felére valamit elhelyezni, aminek leendő partnered valószínűleg örülne!

Párok

Hagyd el az egyedülálló szobrokat, vegyél inkább mindent párosával! Egy szerelmes madárpár, vagy akár két váza kitűnő választás lehet a lakás bármely pontján!

Kerek tükrök

A tükör visszaveri a pozitív energiát, a legjobb választás egy kerek formájú lehet, mely segíti a kapcsolatod gördülékeny alakulását!

Gyertyák

A gyertyák melegséget teremtenek, kellemes látványt nyújtanak a szemnek. Nem is szólva arról, hogy a gyertyafény szexuális energiákat teremt!

A szenvedély szimbólumai

Hogy mi szenvedélyes? A masszázsolajok, a csokoládé, a pezsgő, a halk zene, az illatok... no és néhány szexi ruha is.

Virágok

A virágok elhelyezése a szerelem területén pozitívan hat a kapcsolatainkra, különösen a rózsa és a liliom!

A saját szerelmi szimbólumod

Gondolkozz el rajta, hogy mit jelent számodra a szerelem, mi jut eszedbe erről e forró érzelemről? Helyezd el saját neked tetsző tárgyadat a szerelem területén!

Le a szingli tárgyakkal!

Vannak portréid, vagy sok olyan képed, melyen egyedül vagy? Ezeket semmiképpen ne tedd a párkapcsolati területre, mert azt jelentik, hogy egyedül akarsz élni a továbbiakban is!

Csak semmi ex!

A volt kapcsolatodra emlékeztető tárgyakat egytől-egyig tüntesd el otthonodból, hogy lelked készen álljon egy új kapcsolatra!

Ne vidd túlzásba nemed hangsúlyozását!

Ha nő vagy, ne akard ezt a lakás minden pontján kiemelni, különben hamar elérheted azt a hatást, hogy új partnered nem érzi majd, hogy van hely számára nálad!

Plüssállatkáknak sincs helye!

A játékok azt emelik ki, hogy még nem vagy kész egy felnőtt, komoly kapcsolatra, ezért próbáld meg ezeket egy dobozban elpaterolni a szekrény mélyére!

Hideg színek nem kellenek a hálószobába!

A szenvedélyt akarod felpezsdíteni nem igaz? Ezért nem rendezheted be kis fészkedet csupa hideg kék, vagy zöld, netán fekete színnel!

Forrás: Ezoterikus.hu