Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Top 10 Feng Shui évkezdő tipp

Közzétéve: 2021. 01. 03. Írta: Szatmári Nóra - Feng Shui Mester Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 127 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit tegyél otthonodban hhoz, hogy valódi harmóniát teremts? Hiszünk abban, hogy bizonyos dolgokon nem kell változtatni, többek közt ezen a 10 tippen sem. Mert minden évben örök érvényűek!

 

Versenyre és tettekre fel! A 2020-as Holdújév február 11-én köszönt be.

Megosztom veled az egyszerűbb és a nagyobb körültekintést igénylő tennivalókat, - úgy, ahogy az elmúlt években is tettem. Nekem ez a 10 kedvenc praktikám, - minden évben!

Fizesd ki a számlákat!

Az új kínai évet nem ajánlott tartozásokkal kezdeni! Természetesen a hosszabb távú hitelek nem tartoznak ebbe a kategóriába. Ha mélyen ülsz a tartozásokban, akkor se búsulj el, mert az új kínai év kiváló alkalom rá, hogy rendezd a pénzügyeidet és kikászálódj a slamasztikából!!

Teremts szép környezetet!

Hozz minden héten frissen vágott virágokat a lakásodba, vagy vásárolj új cserepes növényt! Egy orchidea például kitűnő választás lehet az egész évre, mivel csodás zöld levelei az örök energiát szimbolizálják!

Takaríts ki!

Ahhoz, hogy az év új lehetőségei megnyíljanak előtted, kezd az évet a tavaszi takarítással! Mozdíts meg minden bútort, amit az elmúlt években nem húztál el a helyéről és takaríts ki mögöttük is! Ne kezd az évet piszkos és rendetlen lakásban! Az újdonságokat és a friss energiákat csak rendezett környezetben vonzhatod be életedbe!

VÉGEZZ TÉRTISZTÍTÁST!


Az első dolog, amit meglátsz, mikor belépsz a lakásba...

Nagyon fontos, hogy a lakásod hívogassa a belépőt. Legyen az első dolog, amit meglátsz valami tiszta, vagy hívogató, esetleg inspiráló részlet!

Festés

Mikor az idő melegedni kezd, eljön a pillanat, hogy te is átlényegülj egy kicsit! Válassz új színeket a falaknak! Használd az 5 elemhez tartozó színtáblázatunkat:

Tűz elem >  Nappali (Szív)

A kínai gyógyászatban a Tűz elem a szívet szimbolizálja, így érthetően a nappali a ház szíve is egyben. A nappalid legyen világos és élettel teli, mely stimulálja a beszélgetéseket és aktivizál is.

Föld elem > Étkező (Gyomor)

Az étkező az, mely a ház gyomrát jelképezi. A legjobb, ha az étkezőt föld színekre fested, mint arany, terrakotta, drapp, világosbarna, vagy más finom jin árnyalatok. A piros túlságosan stimulálóan hat, és egyszer csak azon kaphatod magad, hogy túl gyorsan és túl sokat eszel.

Fém elem > Hálószoba (Tüdő)

A hálószoba az a hely, ahol alszunk, miközben mélyeket lélegezve feltöltődünk másnapra. A legideálisabb színek ezért: a fehér, a krém és a pasztellárnyalatok! A nagyon élénk vagy túlságosan sötét színek kerülendők, különösen a gyerekszobában, mert szinte ráfekszenek majd az ember mellkasára!

Víz elem > Fürdőszoba (Vese)

A helyiség ideálisan finom, csöndes és nyugodt színekkel festendő, mely békés hangulatot teremt a megtisztuláshoz!

Fa elem > Konyha (Máj)

A Fa elemet általában a konyhában érdemes megjeleníteni, mivel ez az az elem, mely táplálja a tűzhelyünket! A konyha legyen mindig nagyon tiszta, elsősorban világos színek ajánlottak, de a zöld színek is igen jó hatásúak lehetnek!

Forrás: Ezoterikus.hu