Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mitől vagy fáradt? Tudd meg, és cselekedj!

Közzétéve: 2021. 04. 08. Írta: Takács Krisztina Forrás: Vikendtrend
Értékelés
Ez a cikk 32 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok minden elvonhatja az energiádat, lefáraszthat a mindennapokban. Észre se veszed, hogy mi történt, csak azon kapod magad, hogy jártányi erőd sincs, az agyad leblokkolt és már csak összeesni volna kedved…

 

Hogy ez sose következzen be, figyelj oda kicsit arra, hogyan élsz és milyen erők vesznek körül, illetve munkálkodnak benned. Mindenekelőtt ne aggodalmaskodj annyit, mert ezzel nem oldasz meg semmit.

Amit nem tudunk megoldani, hagyjuk, hogy a maga útján haladjon. Ha viszont teljes biztonsággal megoldható egy probléma, igyekezz mihamarabb túl lenni rajta, ne hagyd, hogy feleméssze az erődet, szétforgácsolja a gondolataidat. A halogatás se tesz jót az energiaszintünknek. Minél előbb megtesszük, amit úgyis meg kell tennünk, annál előbb felszabadulunk azon nyomás alól, amelyet az adott ügy fejt ki ránk. Ugyanakkor semmiképpen se vállald túl magad.

Csak annyit vegyél a válladra, amennyit elbírsz! A különféle dolgok súlya ugyanis könnyen agyonnyomhat minket, ami végleg padlóra küldhet. Néha tehát mondj nemet a felkérésekre és az elvárásokra, – így biztosan jobban fogod érezni magadat tőle. És ne dédelgesd a szíved mélyén a sérelmeidet, a fájdalmaidat. Inkább engedd el azokat, lépj túl rajtuk. Mert bizony ezek is megkeserítik mindennapjainkat, szinte megfojtanak minket. Ha viszont túllépünk rajtuk, felszabadulunk az alól a nyomás alól, amelyet ezek okoznak a lelkünkben. Inkább laza legyél, mint ólomsúlyú. Vedd könnyen azokat a dolgokat, amelyeken úgysem változtathatsz. Elhagytak? Megloptak? Átvertek? Vissza nem csinálhatod, de ha elfogadod, és a jövőben jobban odafigyelsz az előzetes jelekre, megkönnyíted a saját dolgod.

Nem vagy mindenható! Néha túlnőnek rajtad a dolgok – jobb, ha ezt tudomásul veszed. Ilyenkor bizony el kell engedni őket: menjenek az útjukra – és te is a tiédre!

Forrás: Vikendtrend