Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Heti Horoszkóp május 3-tól | Vírusmentes és pozitív

Közzétéve: 2021. 05. 03. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

        KOS  


(március 21. - április 20.)

Az előtted álló napokban jöhet az életedbe valaki, aki alaposan felkavarhatja mindennapjaidat. Elmondhatja neked, hogy nagyon vonzónak tart téged, s bizony szívesen osztaná meg veled a szabad idejét is társként, vagy akár barátként. Ha ez számodra kínos lenne, akkor is született diplomatikus éned könnyen megoldja a helyzetet, s talán azért még barátság is lehet ebből az ismeretségből. Ha ugyanez az üzleti életben esik meg, jó fogást csinálsz, ha elfogadod az ajánlatot!

 

 

        BIKA  


(április 21. - május 20.)

Elmondható, hogy rendszerint tisztában vagy azzal, hogy egy adott feladathoz mennyi energiát, munkát s időt kell befektetned ahhoz, hogy megérje elvégezned, s még profitálj is belőle. Ezen a héten mégis előfordulhat, hogy bizonytalan vagy abban, hogy egy-egy lehetőségbe belevágj-e. Elbizonytalanodhatsz, s nem vagy abban biztos, hogy jó helyen vagy, s megéri-e neked azt csinálni, amivel most foglalkozol. A gyökeres változtatás lassan elkerülhetetlen lesz.

 

 

        IKREK  


(május 21. - június 21.)

Kicsit változékonyabb a hangulatod a kelleténél, egyik pillanatban lenn, a másikban fenn. Ezekben a napokban minden apróságon felkapod a vizet, jól kitombolod magadat, aztán pedig Te vagy a legvidámabb ember. Ez az érzelmi hullámzás bizony megvisel, s a körülötted élő emberek számára is nagy feladatot jelent a szituáció megfelelő kezelése. Tisztázd a helyzetet, közöld velük, hogy Te most egy kicsit zaklatott állapotban vagy, s kérd meg őket, hogy legyenek türelmesebbek veled.

 

 

 
        RÁK


(június 22. - július 22.)

Az előtted álló rövid időszakban rendkívüli módon felerősödhetnek intellektuális képességeid. Az eszed úgy vág, mint a borotva, s nagyon spontán és kreatív ötleteid születhetnek, ebben a pár napban. Ezt a képességedet leginkább a munka területén kamatoztathatod, s valóban sikerre viheted régi és újabb terveidet is. Hátrányként jelentkezhet, hogy nehezen tudod ezeket az új gondolatokat és ötleteket egyfajta szilárd struktúrába rendezni.

 

 

 

       OROSZLÁN


(július 23. - augusztus 22.)

Komoly hangsúly kerül most családi életedre, s megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül. Életed során sokszor fordul elő, hogy mindent önerőből, s egymagad szeretnél megoldani. Néha nem fogadod el a segítséget, még akkor sem, ha azt önzetlenül és szeretetből nyújtják számodra. Bizony szükséged van arra, hogy tudd: egyedül is megállod a helyedet és nincs szükséged segítségre. Számodra az a tanulási feladat, hogy merd elfogadni mások segítségét, különösen, ha a családtagjaidról van szó.

 

 

        SZŰZ  


(augusztus 23. - szeptember 22.)

A felelősségérzet most szemben áll azzal az igényeddel, hogy olyan élvezeteket keress, amelyeket tiltott gyümölcsnek érzel. Éppen ettől olyan érdekesek és vonzóak azok az alkalmak számodra, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy titkos viszonyba keveredj. Azonban ez komoly kettősség is hordoz magában, hisz meglehet, hogy már van párkapcsolatod, s a megoldás megtalálása sok idődet és energiádat felemészti.

 

       MÉRLEG


(szeptember 23. - október 22.)

Sok ígéretes változást és alkalmat tartogat számodra ez a hét, s ezek a lehetőségek elsősorban munkád és tanulásod körül csoportosulnak majd. Szinte tálcán kínálják neked az alkalmat, hogy megmutathasd, mit tudsz. Különösebb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy eleget tegyél az elvárásoknak, hiszen az is elegendő, hogy teszed a dolgodat, mint ahogyan máskor is szoktad. Összegezve elmondható, hogy a gyümölcsök beérnek életedben, s meglátod végre erőfeszítéseid eredményét.

 

 

        SKORPIÓ


(október 23. - november 22.)

Sok gondolkodási lehetőségre ad alkalmat ez a hét. Eljött az ideje annak, hogy kívülállóként próbálj rálátni arra, milyen módon kommunikálsz a körülötted lévő emberekkel. Könnyen meglehet, hogy testeddel, mozdulataiddal valami egészen mást közvetítesz feléjük, mint amit mondani akarsz. Ez a fajta kettősség félreértésekre, kényelmetlen helyzetekre ad okot, s megtörténhet, hogy hiteltelenné válsz mások szemében. Foglalkozz egy kicsit azzal, hogy jó-e, kielégítő-e a kommunikációd!

 

 

        NYILAS


(november 23 - december 21.)

Szembekerülhetsz a következő napokban mások igen komoly problémáival. Ezek elsősorban anyagi természetű gondok, s nagyon megérintik a lelkedet. Azon gondolkodsz, hogy miként tudnál segíteni az érintetteknek, azonban nem jut eszedbe igazán jó megoldás. Mindenesetre jó ötlet, ha eltűnődsz azon, hogy mindenki baját úgysem tudod magadra venni, s igazából nem is ez lenne az ideális megoldás. Sajnos mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, s neked, pedig a saját gondjaidra kell időt szánnod.

 

 

        BAK  (december 22 - január 20.)

Kellemes időszak várható a következő napokban. Élvezed az életet, annak minden ajándékával együtt, mint a jó ételek és finom italok, amiket te magad készíthetsz el, - s persze a szerelem és a szexualitás is ezek közé az adományok, közé tartozik. Mégis tudod, hol van a határ, s így még attól sem kell tartanod, hogy a mértéktelen evés-ivásnak köszönhetően felszedsz néhány kilót. A szerelemben ugyan megérint néhány kellemesnek ígérkező alkalom, mégis megállít a józanságod és a felelősségtudatod.

 

 

        VÍZÖNTŐ 


(január 21 - február 18.)

Rengeteg energiát kaphatsz a külvilágtól az előtted álló napokban. Úgy érezheted, hogy telis-tele vagy erővel, s szinte azt gondolod, hogy nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál megoldani. Nagyon lelkesen állsz hozzá minden olyan feladathoz is, amelyeket máskor nyűgnek és fárasztónak érzel. Érdemes is ezt az energiát felhasználnod, hiszen végére érhetsz minden gyűlölt és halogatott tennivalódnak. A szerelemben is sok energiát tudsz mozgósítani.

 

 

        HALAK


(február 19 - március 20.)

Sokszor keveredhetsz olyan helyzetekbe a következő napokban, amikor mások feldühítenek, vagy nyílt támadási felületté válsz a külvilág számára. Különösen közlekedési helyzetekben vagy kitéve annak, hogy mások beléd kötnek. Ilyenkor persze Te is kiteszel magadért, s kiveszed a részed a konfliktusból. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned ezekbe a vitás és feszült helyzetekbe. Persze meglehet, hogy önbecsülésed sérülne, ha nem vágnál vissza.

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu