Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerelmi Horoszkóp 2021

Közzétéve: 2020. 10. 21. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 201 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2020 után jöhet jobb? Reméljük! A 2021-es esztendő az elmúlt négy esztendő cselekedeteinek visszaköszönése. Amit tettünk, az vagy csodásan meghálálja vagy pedig alaposan megbosszulja önmagát. Szembe kell nézned a konkrét, alkalmanként fájdalmas tényekkel, a struccpolitika pedig a lehető legrosszabb döntés.

2021-ben kifejezetten téves út a halogatás, lébecolás, felesleges várakozás. Az időhúzás csak árthat, és az okozott kár visszafordíthatatlan űrt hagy maga után. Menj előre, bízz önmagadban, hidd el, hogy jó úton jársz vagy képes vagy több út közül a számodra legjobbat választani. Ha szükséges, akkor zárd le a sehová sem vezető, még függőben lévő ügyeket, ismerd be, ha hibáztál, kérj elnézést, - hisz épp ezen  cselekedetek hozzák létre a harmóniát életed minden egyes további napján.

Ezen esztendő legkíméletlenebb 13 napja december 19. és 2022. január 1. között lesz. Ekkor a Vénusz retrográd miatt minden szál összekuszálódik, kellemetlen titkokra derül fény, és azok a szerelmi kapcsolatok, amik egyébként is inognak, komoly eséllyel elsorvadnak...

Olvasd el a 2021. évi útmutatásokat, s cselekedj a tendenciáknak megfelelően! Így akár új szerelemre vágysz, akár elengednéd a régit, garantáltan segítik törekvéseidet az égiek. Merj továbblépni, ha már nem érzed magadat jól a jelenlegi helyzetedben. Ha szorít a cipő, hát cseréld le! Jogod van ehhez.

Kattints az asztrológiai jegyedre, hogy megismerd éves szerelmi horoszkópodat!

 

Kos Horoszkóp

Bika Horoszkóp

Ikrek Horoszkóp

Rák Horoszkóp

Oroszlán Horoszkóp

Szűz Horoszkóp

Mérleg Horoszkóp

Skorpió Horoszkóp

Nyilas Horoszkóp

Bak Horoszkóp
vizonto
Vízöntő Horoszkóp

Halak Horoszkóp

  

Forrás: Ezoterikus.hu