Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

6 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2021

Közzétéve: 2020. 10. 11. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 211 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, s kiváló önismeretre lehet szert tenni a segítségével, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az a 56fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2021-ben?

 

Asztrológusként, tanácsadóként szeretném hinni, hogy 2020 után 2021 a lábraállás, így pedig a kibontakozás ideje. Az egész évet tekintve kiemelkednek majd az új és innovatív ötletek, illetve ezek megvalósításai. A januártól májusig, illetve a szeptembertől decemberig tartó két periódusban kifejezetten látványos eredményeket látunk - akár magunk is létrehozhatunk ilyeneket. 2021 egy olyan esztendő, amikor ismét megfontolt és bölcs döntéseket kell hoznunk, és közben nagy hangsúlyt kell kapnia a tartalékolásnak.

A bolygók, - így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik - segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.

Minden új esztendő egyenlő az új távlatokkal. Ha ismered a 2021-es év legfontosabb asztrológiai eseményeit, aspektusait, akkor ezek támogatásával sokkal tudatosabban kezdheted tervezni különféle feladataidat, vagy akár meglévő gondjaid megoldását, illetve nézhetsz új tennivalók után. Most sem felejtem el megemlíteni, hogy utolsóként, de nem utolsó sorban az önismereti rész az, amiben az asztrológia mindig a segítségünkre lesz.

5 jelentős feladat 2021-ben:

  • tanulj a régi hibákból, s ne kövesd el azokat ismét
  • élj tudatosabban és szervezettebben, képes vagy erre
  • fogadd el önmagadat és környezetedet olyannak, amilyenek
  • figyeld meg a felszín alatt működő mozgatórugókat, így megérted a változások okát
  • gyarapítsd szellemi tudásodat, így minden más terület is növekedésnek indul

2021 a SZATURNUSZ éve

A hagyományok szerint 2020 a HOLD éve volt. Ennek fókuszában a jelentős sorsfordulók álltak. Jöttek különféle testi és lelki átformálódások, költözések, külső és belső átalakulások, új ismeretségek, furának tűnő üzletkötések. Ebben az esztendőben csak az járt jól, aki mert azonnal alkalmazkodni a változó körülményekhez, és távolról elkerülte a struccpilitika lehetőségét.

Rendeletlenül fontos feladat megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől, s a „kevesebb néha több” elve alapján kell működnöd és működtetned a dolgaidat. Aki nem mer kilépni 2021-ben a fényre, az akár évekig bennragadhat a sötétben. Kiemelkedő szerepet kap a szellemi tőke kiaknázása, valamint a kommunikáció kétoldalúsága.

Jupiter a Vízöntőben és a Halakban

Amikor a Jupiter legutóbb (2019) jegyet váltott és a Bakban tört utat magának... sokat kínlódott. Nem érezte jól ebben a zodiákusban magát, hiszen esésben volt, és számára a Bak amúgy is egyhangú és puritán közeget kínált csupán. Épp ezért a gazdasági visszaesés, az anyagi javak megcsappanása, lehetőségeink beszűkülése teljesen normális folyamatként tűnt fel 2020-ban. Azok, akik 2017 és 2019 között ügyesen taktikáztak, jól halmoztak fel javakat és képesek voltak benyomni a stop gombot időben, azokat egyszerűen nem érte semmiféle anyagi és egyéb kár 2020-ban.

A Jupiter a 2021-es esztendőt már a Vízöntő zodiákusban kezdi meg, majd május 13-án átlép a Halakba. Innen július 28-án visszahátrál a Vízöntőbe, s csak december 28-án csinál végleges székfoglalót a Halakban. Ezzel a nagy mozgalmassággal feltűnnek a színen a különleges egyéniségek és sokat javulhat a közösségi szellem. Látunk eredeti, zseniális és lázadó embereket, közösségeket, itt-ott forradalmárokat. Jóval több ember fog azonosulni a közösség problémáival, mint az elmúlt esztendőkben. Sokan meg akarják váltani a világot, és még többen tűrik rosszul az igazságtalanságot.

 

Szaturnusz a Vízöntőben a Bak után

Amikor a Szaturnusz átlépte a Bak kapuját, az egy új ciklust hozott számunkra, ami egyaránt kedvezett az egyénnek és a közösségnek. Amennyire nagyok és szélesek voltak az előttünk álló lehetőségek, annyira korlátozottak is... A biztonság, a tradíció, az együttműködés és a felelősségvállalás mindennél többet jelentett. A létezésed, a szellemi horizont tágítása, a tetteid és a cselekedeteid, sőt, még a kudarcaid is fókuszban voltak, semmit nem lehetett a szőnyeg alá seperni. Ezután viszont sok dolog megváltozik a Vízöntő Szaturnusz korszakával.

A Vízöntőben más hatások jellemzők: ez az az időszak, amit leginkább csak átvészelni lehet. Gyakori a talajvesztettség állapota, sokszor mondjuk majd azt, hogy "mindegy, csak legyünk már túl rajta!". Mindenen - bármi is legyen az. Egy dolog biztosan van, amin túl akarunk lenni: a neve koronavírus. Bármit megadnánk azért, hogy legyen vége. Vége lesz. Csak sok szenvedéssel jár az út, amin végig kell menni. Szaturnusz itt kegyetlenül és vehemenesen megmutatja, hogyan viszonyul a társadalom az aktuális szabályokhoz, trendekhez és rendekhez, konvenciókhoz.

 

Olvass a Szaturnusz Vízöntőben tarózkodó időszakáról itt!

 

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSíTS A GONDOLKODÁSODON!

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

2012-től a Neptunusz a Halakban foglalt magának páholyt, hogy 2025-ig onnan szemlélje a világot. Rá kell döbbenni végre, hogy a béke és a megnyugvás belülről fakad. Általa lassan, de biztosan javul a bele- és megérző képesség, így a spiritualitás iránti igény is növekszik.

A Plútó még a Bak jegyében lépeget

...lassan, de biztosan halad előre, ezáltal egyre erősebb lesz a hatása, mellyel leginkább a Bak jegyűeket segíti. Ám pozitív erőt ad a Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak is.

Amennyiben hajlandó vagy a régi dolgokat új perspektívából szemlélni, s elfogadod, hogy a körülmények változásával neked is át kell formálnod a dolgokat, akkor a régi tervek egy része hirtelen megvalósítható lesz.

Az Uránusz sem fut el, a Bikában halad tovább

Uránusz Bikában történő haladása vegyes tendenciákat jelez, alkalmanként fájdalmas időszakot is hozhat, meglepő gyorsasággal pörögnek a különféle események, kapkodhatjuk a fejünket jobbra és balra.

Ám, ne feledjük, minden viharban vannak felhők, eső, villámlás, ám minden vihar után kisüt a nap. A változás szele már most is körbeleng bennünket. A 2026-ig tartó időszak részleteit itt találod!


SOSEM szabad feladni, mert mindig van remény, hogy változtass!

NINCS  LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Próbálkozni kell! Mindig! Folyamatosan! Az nem vezet sehová, ha nem akarsz lépéseket tenni a boldogulásod felé. A világ minden nap változik. Ha te nem alkalmazkodsz, le fogsz maradni!

A cikk írójának weboldala itt!

 

Forrás: Bíborcsillag blog