Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

10 milliószoros napok 2021-ben? Mutatom, ezek azok:

Közzétéve: 2020. 10. 07. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 214 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

4 alkalommal van egy évben 10 milliószoros nap. Mikor lesznek ezek 2021-ben? Mit kívánhatsz, s milyen határokat ne lépj át? Csak magadnak, vagy másoknak is kérhetsz jó dolgokat?

10 milliószoros napok 2021-ben:

Február 27., szombat
Május 26., szerda
Július 14., szerda
október 27., szerda

Évente 4 ilyen nap van a tibeti hagyományok szerint. A tibeti "Nagy" Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak.  A négy legjelentősebb Buddhista vallási ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), idejére esnek, ekkor a pozitív cselekedetre és gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat. Érdemes kipróbálni!

Egy évben négy ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Úgy tartják, hogy ezen napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, így a spirituális gyakorlatok végzése erőtelesen javallott.

A 4 ünnep:

Chotrul Düchen (vajmécsesek ünnepsége) – Shakyamuni Buddha követői hitének erősítése végett csodatévő cselekedeteket mutatott be.

Saka Dawa Düchen – A tibeti naptár negyedik holdhónapjának Teliholdjakor aktuális. Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása – lélekben való megállapodás) ünnepli.

Chokhor Düchen (chokhor – imakerék) – A tibeti naptár hatodik Holdhónapjának negyedik napja. Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.

Lhabab Düchen – A tibeti naptár kilencedik Holdhavának 22. napja. 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, valamint édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz.


Mit érdemes tenni ezeken napokon?

Nagy terheid, vétkeid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Kérj szépséget, jóságot, elégedettséget magadnak, környezetednek. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Kérj egészséget mindenkinek, a földnek, s a rajta élő embereknek is.

Milyen szabályokat tarts be?

- ne légy önző

- áramoltasd a szeretetet

- örülj a kicsinek is

- mosolyogj feltételek nélkül

- adj valami jót másoknak

- teremts jó gondolatokat, cselekedj pozitívan

- engedd el a rosszat, a hibás berögzöttségeket

- légy tudatos és belátó

- ne rugaszkodj el a realitás talajától

 

Igen, működik! Írd be a naptáradba!

 

Forrás: Ezoterikus.hu