Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Te mit tennél a helyemben? Nem vagyok a helyedben!

Közzétéve: 2021. 01. 06. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 123 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asztrológiai elemzések során, - melyeket személyre szabottan készítek -, rendszeresen felmerül a kérdés: "Vajon Te mit tennél a helyemben? Merre lépnél? Melyik utat választanád?" Nos, ne izgulj, nem adom meg azt az örömöt, hogy megmondjam...

 

...én bátor vagyok és vakmerő. A válaszom pedig az, hogy: "Nem vagyok a helyedben!" Így pedig nem is dönthetem el, mit kellene tenned. Nem az én dolgom. Az én feladatom - asztrológusként, névelemzőként, cégek és magánszemélyek tanácsadójaként - , hogy megmutassam, hol van az alagút végén a fény. Ám, az addig elvezető utat nem járhatom be helyetted.

Ha azért fordulsz egy tanácsadóhoz, hogy megmondja neked a tutit, akkor egyet biztosan és sikeresen elértél! Azt, hogy áttestáltad a döntés felelősségét, utána, ha zsákutcába futsz, mutogathatsz másvalakire, hisz látszólag nem Te hoztad meg azt a bizonyos döntést... ám tévedsz! A nem döntés is döntés!

Jómagam egy kosárnyi lehetőséggel ellátlak, tanácsot adok, felébresztelek, tapasztalatokkal látlak el, DE NEM FOGOK ÖRÖKKÉ A SARKADBAN JÁRNI, HOGY ÉPP MIT CSINÁLJ.

Viszont van 7 útmatatásom, amit amolyan mottóként mindenkinek elmondok:

1. Fogadd el a múltat! Nem tudod megváltoztatni. Lehet, hogy a jelenben létrehozott cselekedeteiddel picit tudsz rajta formálni, kijavítani, de meg nem történtté tenni nem lehet. Ha ezt elfogadod, akkor a jelened és a jövőd "tiszta lappal" indul.

2. Mit gondolnak rólad mások? Ne érdekeljen! Az a fontos, hogy Te tükörbe tudsz-e nézni. Igen? Akkor nem lehet gond! Az élet vissza fog igazolni, ha jó úton jársz. Akkor is, ha nem...

3. Az idő mindenre gyógyír! Néha az a legjobb, ha picit türelmes vagy, ha sírsz, és esetleg összetörsz pár tányért. Különösen igaz ez a gyász időszakára. Ugye nem csak a halál fogalma jutott eszedbe az előző mondatom során? Gyászolsz, ha: elhagyott a kedvesed, ha felmondtak a munkahelyeden, ha eltörted a lábad. Szomorkodsz a veszteség tényén. Viszont az is biztos, hogy ki fogsz mászni a gödörből! Ne mondd, hogy még sosem gyászoltál! Jusson eszedbe, milyen sok dolgot eleresztettél életed során, és a mai eszeddel és felfogásoddal látod, hogy milyen kicsinységek is voltak azok, - szinte jelentéktelen dolgok!

4. Mikor leszek már végre boldog? Erre csakis kérdéssel tudok válaszolni! Miért nem vagy most boldog? A legnagyobb tévedések egyike életed során, ha azt vélelmezed, a boldogságodnak más emberek vagy a körülmények a gátjai. Nem. Te vagy a gát maga, hisz Te alakítod a körülményeket.

5. Ne hasonlítgasd össze az életedet másokéval. A látszat szinte mindig csal. Szép? Csinos? Jó kocsija van? Nagy lakása? Lehet... de fogalmad sincs arról, mi van a lelkében és a szívében. Mivel nem hordtad a cipőjét, ne ítélkezz felette. Amig mások életén és "szerencséjén" rágódsz, addig  a sajátod hanyatlik. Foglalkozz önmagaddal!

6. Olyan jó lenne tudni, mi lesz 5, 10 vagy 20 év múlva. Hát persze, jó lenne... de addig is, időszerű lenne a jelennel foglalkozni, és a pillanatnyi gondjaidat megoldani. Ha ezekre nem találsz hathatós megoldást, megmondom mi lesz 5, 10 vagy 20 év múlva: káosz, önmarcangolás, lelki szegénység, elégedetlenség.

7. Te könnyen beszélsz, neked sinen van az életed... Na persze, gondolod Te, - visszautalok itt az 5-ös pontra. Tudod, mit? Inkább mosolyogj, és próbáld mindenben meglátni a jót, az örömöt, a lehetőséget. Ezt senki nem tudja megcsinálni helyetted!

És a bónusz: gondolj arra, hogy másoknak sokkal több problémájuk van...


Ha érdekel egy személyre szabott asztrológiai vagy névelemzésen alapuló konzultáció, bejelentkezhetsz ezen a számon hozzám (Nóra): 06 (70) 311 61 25

Forrás: Ezoterikus.hu