Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mi a holdjegyed? Holdhoroszkóp 2021

Közzétéve: 2020. 12. 26. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 134 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miben támogathat a Hold 2021-ben? Most megtudhatod! Íme a 2021-es Holdhoroszkóp. Akkor se hátrálj meg, ha az előrejelzés nem mindenben felel meg vágyaidnak. Az útmutatás segíthet elkerülni a buktatókat is, a jót pedig maximálisan saját javadra fordíthatod... Adj egy esélyt magadnak és a horoszkópnak!

 
Nem tudod pontosan mi a holdjegyed?

Számold ki ASZTROLÓGIAI PROGRAMUNK segítségével!
 

Kos
 
Kos

Holdjegyed KOS? - Fontos, hogy a henyélést tartogasd nyárra, addig sok dolgod akad, nem mellesleg a változások elől nem menekülhetsz, nem dughatod homokba a fejedet. Még az év elején, a tél folyamán erősítsd meg munkahelyi pozíciódat, különben kora tavasszal gondok jelentkezhetnek! Légy egészségesen önző, képességeidet többszörösen használd ki. Csúcsformába csak az ősz megérkezésével kerülsz, ekkor nagyot léphetsz előre a ranglétrán, valamint érdekes szerelmi kalandba bonyolódhatsz! Ha van kedvesed, tudd, hol a határ, s ne akard azt bármi áron átlépni...

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: hallgasd meg a bölcs öregek tanácsait. Néha segíthetnek neked...
 
Bika
Bika

Holdjegyed BIKA? - Igen komoly és látványos változásokra számíthatsz már a tavasz megérkezésének pillanatától, különösen karriered, szakmád területén várnak jelentős kihívások! Előrelépésre vagy új munkahelyre is jó esélyed van, ne utasíts vissza semmilyen, elsőre furcsának tűnő lehetőséget. Nyár derekán és ősszel ellenállhatatlan leszel, így biztos, hogy a várva várt szerelem is megérkezik, - bár igaz, hogy fura helyen, érdekes körülmények közt, s eleinte te magad sem akarod elhinni azt, ami veled történik. Ha jól taktikázol, az év végén szakmai felkérésre, vagy akár külföldi útra is van esély, ez akár egy ösztöndíj is lehet.

Legjobb hónap: március, július

Lelki tipp: Te vagy a fontos, ha kell, légy picit önző!

Személyes asztrológiai elemzéshez kérj időpontot a horoszkóp írójától, Szatmári Nórától: +36 (70) 311 6125 - információ: www.szatmarinora.hu


 
Ikrek
Ikrek

Holdjegyed IKREK? - Ne habozz tovább, ne pazarold az idődet, vágj bele akár a legnehezebb feladatokba is, bármit képes vagy elvégezni 2021-ben! Otthonodtól messze, akár külföldön is vállalhatsz munkát, a felajánlott új pozíciót se utasítsd vissza már meglévő munkahelyeden! Itt az idő, hogy szívügyeidet is pozitív irányba tereld! Ki tarthat vissza téged ebben? Legfeljebb saját magad, ha önbizalmi gondjaid lennének. Seperd félre a kételyeket, keress válaszokat a függőben lévő kérdésekre, cselekedj bátran.

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: csak előre nézz
 
rak
Rák

Holdjegyed RÁK? -  Mindenhez idő kell, semmitől se spórold el az energiát, a siker csak akkor köszönt be hozzád, ha aprólékos és körültekintő leszel! Ne akarj mindent gyorsan és egyszerre elvégezni - most jó taktika a lassan jársz, tovább érsz! Vállalhatsz plusz munkát, de azt ne a pihenésed vagy épp a családod rovására tedd. Szerelem területén is komoly sikerekre számíthatsz, ha elkötelezett vagy, itt az idő a házasságra, vagy egy gyermek fogantatására, különösen a melegebb hónapokban!

Legjobb hónap: augusztus

Lelki tipp: szeresd önmagadat
 
oroszlan
Oroszlán

Holdjegyed OROSZLÁN? - Késő tavaszig rengeteg kihívás vár rád, ne halogasd a feladataid elvégzését, ha feltorlódnak, annál rosszabb lesz a helyzet! A tavaszi napsugarak meghozzák a munkakedvedet, sőt, új munkahely vagy egy mellékállás is szóba jöhet, - ne habozz elvállalni azt, ami ekkortájt erőlködés nélkül megadatik neked! Új szerelem érkezésére már kora nyáron jó esély van. Aki elkötelezett, és tervben van a gyermekáldás, ott már csak az elhatározásra lesz szükség, a többi megy könnyedén!

Legjobb hónap: május

Lelki tipp: sosem vagy egyedül!
 
szuz
Szűz

Holdjegyed SZŰZ? - A Hold 2021-ben nem mindig hajtja a Te malmodra a vizet, ezt többször tapasztalhatod is -, és ez teljesen független attól, hogy egyébként kedvezni szokott neked. Főleg az év első harmadában lesznek komoly gátak előtted. Azonban júniusban és szeptemberben minden lehetőség adott, hogy gyökeresen változtass életeden. Engedj a csábításnak, legyen szó szerelemről, új munkáról vagy költözésről! A külföld most közelebb kerülhet, mint gondolnád... Mondj igent minden fura ajánltara, s valósággá válik az, hogy aki mer, az nyer!

Legjobb hónap: szeptember

Lelki tipp: mindig két legyet egy csapásra
 
merleg
Mérleg

Holdjegyed MÉRLEG? - Az év első felében megállíthatatlan leszel, majd kicsattansz az erőtől, jól teszed, ha ezt az életed minden területén kihasználod! Költözésre, munkahelyváltásra, új vállalkozás alapjainak letételére kiválóan alkalmas a nyári időszak. Szerelemre az egész év folyamán számíthatsz, járj társaságba, ismerkedj új emberekkel, légy nyitott, nem fogod megbánni, hogy végre újra bátor leszel! Jó lesz veled lenni, érdekes, új ötletek pattannak ki majd a fejedből, sokak érdeklődését fel fogod kelteni.

Legjobb hónap: április

Lelki tipp: ne jelölj ki magadnak határokat, légy szabad!
 
skorpio
Skorpió

Holdjegyed SKORPIÓ? - Már az év első harmadában jelentős eredményeket érhetsz el, megalapozhatod karrieredet, vagy végleg békét teremthetsz családodban, - egy biztos, a sikerek meglepően gyakran érkeznek majd maguktól is. Tavasszal kivirágzol, s ezt környezeted is észreveszi. Különféle területeken, emberek vagy épp csoportok új kihívások elé állítanak, ne futamodj meg ezek elől. Ha eddig magányos voltál, most bizony bekopogtat a szerelem. Használd ki az esélyeidet, miért ragadnál le a magány szorító érzésében?

Legjobb hónap: március és április

Lelki tipp: gyorsan tedd meg az első lépést... a többi könnyen megy majd!

Személyes asztrológiai elemzéshez kérj időpontot a horoszkóp írójától, Szatmári Nórától: +36 (70) 311 6125 - információ: www.szatmarinora.hu


 
nyilas
Nyilas

Holdjegyed NYILAS? - Nagyon jól indul a 2021-es esztendő, fitt, erős és kiegyensúlyozott leszel, aligha ingathat meg bármi törekvéseid során. Téged nem fog zavarni a hideg, később pedig a forró időjárás sem! Tartsd a formádat egész évben, így számításaid bejönnek, s karriered területén is pozitív változásokra számíthatsz, főleg a melegebb hónapokban! Több udvarló és kíváncsiskodó is legyeskedik majd körülötted, itt az idő, hogy párt válassz magadnak, ha eddig nem tetted! Növelheted barátaid számát, anyagi javaidat, s a befektetéseidet is.

Legjobb hónapok: június, október

Lelki tipp: ne hagyd magad semmiről lebeszélni!
 
bak
Bak

Holdjegyed BAK? - A 2021-es esztendő töklétesen alkalmas arra, hogy még törekvőbb és céltudatosabb légy, bátran szőjj hatalmas terveket, lepd meg környezetedet úttörő gondolatokkal! Megbízhatóságodat és felelősségtudatodat fizetésemeléssel, jobb pozícióval jutalmazzák, csak figyelj! Egy külföldi út, vagy hosszabb elkötelezettség lehetősége adódik a nyáron, amin ne tűnődj túl sokáig, még valaki más csap le arra! Pozitív kisugárzásoddal az ellenkező neműek szívét is megdobogtatod nyáron, vagy legkésőbb kora ősszel. Ha tanulásra adod a fejedet, meglepő gyorsasággal profitálsz a megszerzett tudás által.

Legjobb hónap: május

Lelki tipp: légy önmagad! Ha valakinek nem jössz be, annak a kedvéért ne kezdj megváltozni!
 
vizonto
Vízöntő

Holdjegyed VÍZÖNTŐ? - Egész évben lobbanékony leszel, tele szenvedéllyel, - tűzre, csillogásra, heves érzelmekre és szerelemre vágysz. Minden álmod teljesülhet, éld meg a jelen összes pillanatát, és ne keseregj a múlton. 2021-ben tálcán kínálják a lehetőséget az égiek számodra munka, szerelem és pénzügyek területén egyaránt. Csak az nem lesz a tiéd, amiért nem teszel semmit! Minél pontosabb a terved, annál könnyebben szakítod majd át a célszalagot! Sok segítőt találsz, akik tanácsokkal, remek ötletekkel vagy akár anygilag is támogatják fejlődésedet.

Legjobb hónap: március

Lelki tipp: jó vagy, ezt hidd is el!
 
halak
Halak

Holdjegyed HALAK? - 2021-ben ne sajnáld az időt szerelemre, odaadásra vagy épp az érzelmekre!  Csupán bátornak kell lenned ahhoz, hogy kiemelkedően nagy dolgok történjenek veled, benned és körülötted. Ha már van partnerkapcsolatod, kötelezd el magad mellette végleg, - akár egy összeköltözés, házasság formájában, vagy jöhet a gyermekáldás! Ha még nincs fix köteléked, akkor itt az idő a párválasztásra és a boldogságra! Munkában stabilitás mutatkozik egész évben számodra, bár, a nyár során kaphatsz egy érdekes ajánlatot, ami igentávolról fog érkezni. A döntés a tiéd.

Legjobb hónap: július

Lelki tipp: tarts ki, mert, ami pillanatnyilag nehéz, az hozza később a legnagyobb sikert!
Forrás: Bíborcsillag blog