Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mikor születtél? Angyalhoroszkóp - májusra

Közzétéve: 2021. 04. 28. Írta: Nagy Teréz Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!


AngyalKos

A kemény munkának az anyagi elismerése is meglesz. Ugyanakkor lehetséges, hogy főnökváltás érik munkahelyén, esetleg ön kacsingat másfelé. Családi életében is lehetnek gyökeres változások. Ha a feszülő ellentéteket meg tudják oldani, új erőre kaphat kapcsolatuk, ha nem akkor véget is érhet. Kérje: Emkiel (az anyagi biztonság) és Deusel (az otthon melege) angyalok segítségét.Angyal
Bika

Igazán elemében érzi magát. Lehetséges, hogy néhány titkára mostanában fény derült. A legjobb, ha az egyenes utat választja, így kevésbé sérül hitelessége. A munkájában felettese díjazza ötleteit és lehetőséget is kap a megvalósításukra. Kérje: Cesariel (a védelem) és Aduachiel (az igazság) angyalok segítségét.Angyal
Ikrek

Munkája, személyisége, családi kapcsolatai is megmérettetésre kerülnek. Pozitív eredményekre csak akkor számíthat, ha mások véleményét is meghallgatja, és mérlegeli azokat. Ha kizárólag a saját oldaláról közelíti meg az adott témát, akkor nem fog közelebb jutni a megoldáshoz, sőt, vitákat generálhat. Kérje: Aralim (a megértés) angyalának segítségét.

********* Megvásárolható: Reggeli.hu webáruház **********


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted. Olyan segítőd lesz ez az olvasmány, mely nem pusztán elmélettel, hanem konkrét, gyakorlati megvalósítással segít abban, hogy összeköttetésbe kerülj az angyalokkal. Léteznek magasabb létsíkok, rejtett életformák. A lehetőség bárkinek adott a kapcsolat kialakítására, ezzel a kötettel pedig kifejleszthetsz magadban emelkedettebb lelki tulajdonságokat, bölcsességet, szeretetteljes gondolkodást, - az angyalok közvetítésével.  

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.


Fedezd fel saját utadat az angyalok hívószavával, és a 2014-ben napvilágra került Titkos Angyali Számkombinációval!

 

Katt ide és rendeld meg E-BOOK formátumban itt és most!


AngyalRák

Még mindig attól tart, hogy a külső változások hatására elvesztheti a munkáját, de egyelőre nem kell aggódnia. Az egyedülállók olyan szerelemre találnak, ami nagyon komolyra fordulhat, lehet, hogy megtalálják álmaik párját? A kapcsolatban élők szerelmi élete is megújulhat. Kérje: Jophaniel (az érettség) és Malequiel (a biztonság) angyalok segítségét.
AngyalOroszlán

Sikerek a hivatásban, munkáját anyagilag is elismerik, családi élete kiegyensúlyozott, kell ennél több! Ráadásul nagyon energikus ebben a hónapban. Akik társra vágynak a munkájukon keresztül, vagy egy utazáson találkozhatnak valakivel, aki igazán megérinti Õket, ne hagyják ki ezt a lehetőséget! Kérje: Cosmoel (a boldogság) és Simiel (a szerelem) angyalok segítségét.

AngyalSzűz

Sokat és keményen dolgozik, de elismerésben sincs hiánya. A hónap végére már feléli energia tartalékait, szakítson időt a pihenésre is, ha teheti, utazzon el pár napra, szüksége van a környezetváltozásra! Váratlan külső események átmeneti feszültségeket okozhatnak a családi életében. Kérje: Samuel (a pihenés) és Parkaduel (a belső béke) angyalok segítségét.
AngyalMérleg


Ha új otthonba költözött, vagy lakása felújításába fogott, úgy érzi megérte vállalnia azokat az anyagi terheket, ami ezzel járt. Mindemellett munkájában is helyt állt, elismerik tevékenységét. A sok idegeskedés és a túlterhelés azonban könnyen megbosszulhatja magát, ideje lazítani, pihenni! Kérje: Konfertiel (a bioritmus) és Tattwaiel (az életöröm) angyalok segítségét.
Angyal
Skorpió

Fontos, hogy tanulhasson, ismereteit fejleszthesse, de legalább ilyen fontos, hogy párkapcsolatában is elkötelezze magát. Tegye félre kétségeit és merje felvállalni ezt a szerelmet! Higgye el már mások is megtalálták az egyensúlyt a hivatásuk és családjuk között! Kérje: Ambriel (a tudás) és Asradiel („gyökeret ereszteni”) angyalok segítségét.
Angyal
Nyilas


Úgy tűnik, anyagi helyzete stabilizálódik, így nincs szüksége kölcsönökre, ne is vegyen fel! Munkáját elismerik, és lehet, hogy felelősségteljesebb beosztást kap, de az sem kizárt, hogy merőben új lehetőségek is felbukkannak. Kérje: Stamiel (a siker) és Asinel (a szerencse) angyalok segítségét.
Angyal
Bak


Megújulási képessége és hite is elég erős ahhoz, hogy önmegvalósítását sikerre vigye nemcsak hivatásában, de a szerelemben is. Átmeneti nehézségek ugyan lehetnek, de ez ne szegje kedvét! Új lehetőségek kínálkozhatnak a munkájában, és különösen a kommunikáció területén érhetik kellemes meglepetések. Kérje: Lamchael (az erő) és Samotiel (a beszéd) angyalok segítségét.

Angyal
Vízöntő

Energikus és sikeres is munkájában, ennek ellenére úgy érzi, hogy a lehetőségek kicsúsznak a kezei közül. De ez nem így van, hamarosan legtitkosabb vágyai is teljesülhetnek, tervezzen bátran! Családja mindenben ön mellett áll, bízzon magában! Kérje: Ashtiel (a tervezés) és Miguel (a kitartás) angyalok segítségét.
Angyal
Halak

Munkája a tervei szerint alakul, jól kommunikál és lelkesen végzi feladatait. A párkapcsolati problémák ráébresztik arra, hogyha társát meg akarja tartani, változtatnia kell. Meg van a lehetősége, hogy mindent rendbe hozzon, ha valóban hiszi, hogy ilyen társra van szüksége! Kérje: Hestiel (a kiengesztelődés) és Malchjdael (az akarat) angyalok segítségét.

 

Forrás: Ezoterikus.hu