Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mikor születtél? Mely angyal véd téged?

Közzétéve: 2021. 05. 05. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Védőangyalaink mindig velünk vannak, jóban és rosszban is támogatnak, erőt adnak, kisegítenek a bajból. Most megtudhatod, ki a saját angyalod!

Az angyalok olyan szellemi síkon élő lények, melyek a spirituális hatalmukkal minden pillanatban a segítségünkre vannak. Ahhoz azonban, hogy te is felhasználhasd segítő szándékukat, meg kell ismerned saját születésed angyalát, és nem árt, ha a kapcsolatteremtéshez elolvasod régebbi cikkeinket is:

- Mi a különbség angyal és arkangyal között?
- Angyali kapcsolatok


Ismerd meg Védőangyalodat, ehhez írd be születésed évét, havát és napját:

Év:    Hónap:      Nap: 

 

 

Születésed napja:

Kattints a kapott napra, s azonnal fény derül angyalod nevére, és a tőle kérhető segítségre!


Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap


KÖNYVAJÁNLÓ

"Hiszem, hogy Angyalok léteznek. A Biblia szerint Isten küldöttei, akik hírül adják az Úr akaratát az embereknek. Velünk vannak, de nem láthatóak. Érezhetőek. Minden információt megkapunk tőlük, amit tudnunk kell a szebb, boldogabb és elégedettebb élethez. Segíts magadon, s az angyalod is megsegít!"

A szerző

 

MEGRENDELHETŐ AZ EZOTERIKUS KALENDÁRIUM SZERZŐJÉNEK 2014-es KÖNYVE, melyben megosztja olvasóival évek óta használt technikáját, amely segítségével Te is kapcsolatba tudsz lépni angyaloddal.

 

********* Megvásárolható e-bookban itt  **********

***** Megvásárolható nyomtatott formában itt  *****


Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól, s üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.06.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis könyvnek komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted. Olyan segítőd lesz ez az olvasmány, mely nem pusztán elmélettel, hanem konkrét, gyakorlati megvalósítással segít abban, hogy összeköttetésbe kerülj az angyalokkal. Léteznek magasabb létsíkok, rejtett életformák. A lehetőség bárkinek adott a kapcsolat kialakítására, ezzel a kötettel pedig kifejleszthetsz magadban emelkedettebb lelki tulajdonságokat, bölcsességet, szeretetteljes gondolkodást, - az angyalok közvetítésével.  

Lépj be egy új élet kapuján! Ami ebben a könyvben van, az
támogat
lendületet ad
elgondolkodtat
bíztat / bátorít / lelkesít
megelégedetté tesz.


Fedezd fel saját utadat az angyalok hívószavával, és a 2014-ben napvilágra került Titkos Angyali Számkombinációval!

Katt ide és rendeld meg most!Merülj el a gondolataidban!

Amikor elbújsz egy csendes zugban és pár pillanatra vagy egy teljes meditáció idejére elmerülsz benső világodban, lecsitulnak kavargó gondolataid, megpihenhetsz. A nyugalom szigetén felteheted a kavargó érzéseket keltő kérdéseidet is, a választ, mint egy külső szemlélő fogod látni. Ez segít abban, hogy reálisan és objektíven szemléld a téged körülvevő világot. Feltett kérdéseidre kapott válaszaidon elmerengve látni fogod, hogy a legmegfelelőbb iránymutatást kaptad.

 
Gyermekkori beidegződéseink miatt, a sajátos nevelési elveknek megfelelően lesznek majd mélyen érintő témák, melyeket úgy érzékelünk, hogy nem kaptunk választ, vagy számunkra értelmezhetetlen. Ilyenkor mindig a mögöttes okokat kell kutatni. Amitől félsz, az rád szakad…
Függetlenül attól, hogy felismered-e, a válaszok mindig rendben megérkeznek kérdéseidre. Amikor viszont félsz, és mindegy, hogy félelmed valós, vagy alaptalan, nagy valószínűséggel nem fogod érzékelni a válaszokat.

Ahogyan egy virágcsokrot is kaphatsz illatosat vagy illat nélkülit, dísz és selyempapírba is csomagolhatják, de a celofán is szóba jöhet, úgy a válaszok is sokféle formában jelentkezhetnek. Gondolatok, érzelmek, érzések, testi érzetek, képek, fények, színek, hangok, zene, dallam, íz, illat, energia, emlékképek… A csatorna személyre szabott. Minden ember ugyanazt a festményt teljesen eltérő módon láthatja, itt sincs másként.

Mit kezdhetsz az élményekkel?

Amit megtudsz, használd egészséggel.
 
Öngerjesztő spirál – minél többet tudsz, annál többre leszel kíváncsi. Érezni fogod a pillanatot, amikor nem szabad tovább lépned, többet kíváncsiskodnod, mert kifáradsz. Célunk a feltöltődés és az információk lehívása, nem az ájulásig végzett kérdezősködés. Ha végképp nem boldogulsz, keress fel egy látót, egy jóst, vagy kártyavetőt – mind hasonló módszerekkel dolgoznak. Tedd meg ezt egyszer, kétszer, maximum háromszor és hagyj egy kis időt, hogy a dolgok egyszerűen megtörténjenek. Amikor már minden kérdésedre kialakult az életben kapható válaszok folyamata (mert sokszor nem egyszerre alakul át körülöttünk a világ, hanem apró részletekben).

Ne feledd, minden kérdésre van válasz, azonban a megfelelő időpontban kell megkérdezni angyalaidat, segítőidet – ha életfeladatodnak megfelelően jobb, ha nem tudsz egy információt, bárhogyan nyaggatod őket, magadat vagy jósodat, akkor sem kapsz választ…

 

Forrás: Ezoterikus.hu