Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Ezeket a meglepő dolgokat jelzi előre, ha számokkal álmodsz!

Közzétéve: 2021. 03. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 68 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A számok az álomban gyakran nem közvetlenül jelennek meg. Néha az álomszereplők számában, a tárgyak mennyiségében vagy akár egy folyton ismétlődő cselekvés számában mutatkozik meg.

 
A több számból álló jelentések feltárásához először 0-tól 9-ig kell tisztázni az egyes számjegyekhez tartozó szimbólumrendszereket. Évszámoknál pl. a számok összegéből kivont eredmény jelentése a döntő.  Vegyük pl. az 1965 megjelenését az álmodban. Elemezheted az egyes számjegyeket külön-külön, vagy összeadhatod őket 1+9+6+5=21=2+1= 3. Ha egy több számjegyű számban többször ismétlődő jegyek vannak, akkor valószínű, hogy annak a számnak a kapott eredménytől függetlenül nagy jelentőséget kell tulajdonítani!

0 - A végtelenséget, időtlenséget és az abszolút függetlenséget szimbolizálja. Isten jelképe.

1 - Az egyediség, különlegesség, ego, vezető hajlam, eredetiség, a kezdet és a győzelem jelképe. Magasabb spirituális hatalmat is jelöl.

2 - A kiegyensúlyozottság, harmónia, egyenlőség, párkapcsolat, lélek szimbóluma. Kettősséget és dupla erőt is jelölhet. A duálpárok jelképe, mint a férfi-nő, yin és yang, anya-apa.

3 - Az életet, vitalitást, belső energiát, erőt, tökéletességet, képzeletet, kreativitást és önfelfedezést szimbolizálja. A múlt, jelen, jövő hármasával is kapcsolatban áll, akárcsak az apa, anya, gyermek trilógiájával is.

4 - A stabilitás, fizikai határok, erős szervezet, talpraesettség jelképe. A föld 4 égtájával is összefüggésben áll és a materializmusra is utal, hogy a dolgokat el kell végezni.

5 - A spontaneitást, kedves, megbocsátó természetet jelképezi. A változások hírvivője is egyben, kapcsolatot teremt az ég és a föld között.

6 - Az együttműködést, az egyensúlyt, az egységet, a házasságot, a tökéletességet, a családot és a szeretetet jelképezi. A mentális, emocionális és spirituális harmóniára is utal.

7 - A mentális tökéletesség, az egészség, a komplexitás, a zene és a magasabb rendű spiritualizmus jelképe. Különlegességre és eklektikusságra is utal.

8 - A hatalom, a siker, a karma, a materiális javak, a regeneráció és az egészség jelképe. Az álomban való megjelenése az intuíciókra utal.

9 - A produktivitásra, eredményességre utal. Újjászületés, inspiráció, reformáció, a világbéke helyreállítása-mind összefüggnek a 9-es szimbolikájával.

10 - A közelség utáni vágy, a kiváló képességek jelképe. A jogot és annak szigorú betartását is szimbolizálja.

11 - Az intuíciók, spiritualitás, megkönnyebbülés és az eredményesség szimbóluma. A kreativitást és a víziókat is jelképezi. A 11-es jegyeinek párhuzamossága együttműködésre is utalhat.

12 - A spirituális képességek és eltökélt perfekcionizmus jelképe.

13 - Paradox szám, mely jelenti egyben a születést és a halált, a kezdetet és a véget, a változást és a stagnálást. Az álomban arra utal, hogy kemény munkával sikerül csak elérni céljainkat az életünkben.

14 - A váratlan és örökösen mozgásban lévő körforgást jelképezi. A vágyak és az elérhetetlen utáni sóvárgás szimbóluma is egyben.

15 - A nehézségek miatti kiábrándulásra utal.

16 - Naivitást, végtelenséget és ártatlanságot jelöl. Néha spirituális megtisztulásra és újjászületésre is utal.

17 - A lélek szimbóluma.

18 - A materializmus és a spiritualizmus közötti konfliktusra utal. A hazugságok, megcsalások mind kiderülnek majd idővel!

19 - A függetlenség és személyes készségek szimbóluma. Gyakran kell majd kiállnod magadért! Ez a szám arra is utal, hogy a hezitálásod megbosszulhatja majd magát!

21 - Az életed fordulópontja következik és a felnőtt életed kezdetét veszi. Ez a szám a felelősséget jelképezi, amit muszáj lesz felvállalnod majd!

22 - A mentális erő és tudás jelképe. A célorientáltság és praktikusság szimbóluma is egyben.

24 - A boldogság, szerelem, pénz, siker és kreativitás szimbóluma. Jelölhet magasabb rangot vagy hatalmat is. Ritka esetben arroganciára utal.

26 - A föld és a karma szimbóluma.

33 - A magas potencia jelenlétét és a saját spiritualizmusod felfedezését jelöli.

39 - A megértés, a meditáció, az együttérzés és a mentális tudás jelképe.

40 - Az idő a te oldalon áll. Ez a periódus a megtisztulás, előkészület és a fejlődés időszaka.

44 - Titkokra, megcsalásra, szeretőkre utal.

50 - A szentség szimbóluma.

60 - Az idővel áll összefüggésben. Utalhat arra is, hogy rohan az idő és cselekedned kell!

911 - Ez a szám álmaidban azt jelenti, hogy ne félj segítséget kérni másoktól!

Először megjelent: 2009. március 10.

Forrás: Ezoterikus.hu