Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hány féle Holddiéta létezik? Tudd meg!

Közzétéve: 2010. 11. 14. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 3829 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Évszázadokkal ezelőtt az emberek különféle csodákkal, szerelemmel, ciklikus változásokkal és természetesen az égbolttal hozták összefüggésbe a Holdat.
A tudomány fejlődésével sikerült megállapítani, hogy miként növekszik a Hold és mikor fogy, illetve mikor következnek be az égi mozgások és változások. A Hold mozgása befolyásolja a növények növekedését, az állatok viselkedését és erősen kihat az emberek érzelmi- és fizikai állapotára is. Nem csoda hát, hogy Teliholdkor igen különlegesen érezzük magunkat! Néhányan sokkal aktívabbá válnak, mások inkább depresszióssá egy kicsit, megint mások pedig tele vannak ötletekkel, vagy épp szexuális érdeklődésük nő meg. A specialisták szerint a legegyszerűbb és leghatásosabb módja az ideális testsúlyunk megtartásának, ha a Holddiétát alkalmazzuk. Az Újhold és Telihold diéta, a 24 órás diéta, a Háromnapos Holddiéta mindegyike a Holdnaptár szerint működik és segítségével képesek lehetünk megtisztítani a testünket felesleges salakanyagoktól és megtartani normális testsúlyunkat.

24 órás diéta

Ez a Holddiéta egy folyadékkúra, mely a Hold változásaihoz alkalmazkodik, mint az Újhold, az első negyed, a Telihold és az utolsó negyed. A 24 órás diéta akkor kezdődhet, mikor a Hold az előbbiek valamelyikének periódusba kezd éppen és 24 óra múlva ér véget. A diéta alatt nem eszünk, csak iszunk: vizet, friss gyümölcs- és zöldségleveket, teákat. A folyadékoknak különböző jó hatásuk van egész szervezetünkre, kedélyállapotunkra és egészségünkre is, emellett képesek megtisztítani a szervezetet és erősíteni az immunrendszert. Nem ajánlott alkohol fogyasztása a kúra alatt, vagy legfeljebb egy pohár jó minőségű fehérboré! A folyadékkúra jóvoltából felszabadulnak a toxinok által megkötött folyadékok szervezetünkben, melyek az egészségtelen táplálkozás, a rossz az emésztés és a stressz eredménye. A 24 órás diéta után a legjobb, ha könnyű húsokat eszünk több zöldséggel és gyümölccsel. Erősen sült ételek fogyasztása nem ajánlott, helyette válasszunk inkább főtt, vagy párolt ételeket! A szakértők szerint heti egy folyadékkúra ajánlott! (Ez megfelel a Hold ritmusának is)

Hogyan tudod követni percre pontosan a Hold járását?

2011-es Ezoterikus naptárunkban nem csak a Holdjegyváltások vannak benne percnyi pontossággal, hanem pontosan követhető a Hold állása, képekkel és további instrukciókkal.

Milyen Holddiéták léteznek még?

- Háromnapos Holddiéta
- Méregtelenítő Holddiéta
- Rövid, testtisztító Holddiéta
- Holdjegy diéta
- Újhold és Telihold kombinált diéta
- Telihold diéta
- Újhold diéta

Ezen diétákról, receptekkel, tippekkel a www.ezonaptar.hu oldalon olvashatnak azok, akik tulajdonosai lesznek a 2011-es Ezoterikus Kalendáriumnak! A www.ezonaptar.hu oldal 2011. január elsején indul, és csak naptártulajdonosoknak lesz elérhető!

Szerezd be még most, már csak 690 darab könyv van forgalomban!Kövesd nyomon percről-percre a Hold járását 2011-ben

Ezoterikus naptárunk segítségével!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2011-ben
erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!


Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
–    Holdnaptár: pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    a havi Feng Shui repülőcsillag térképek segítségével hogyan hozhatjuk létre az idő és tér egyensúlyát
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2011-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–    Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
–    8 sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

vagy vedd át irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, Baross u. 3; tel: 06 1 269 21 41


Extra meglepetések csak kalendárium tulajdonosoknak!
Egyet már most elárulunk: egy honlap csak annak, aki részesévé válik a csodának. Együtt indulunk 2011. január 1-jén!

S ha ez még nem lenne elég... Több mint 25,000 Forint értékben találsz a naptárban kuponokat, melyeket felhasználhatsz Stúdiónkban vagy az Illia Kiadónál könyvvásárláshoz!

Tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2011-re és 2012-re
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, Numerológiai naptár, Feng Shui repülőcsillag térkép, Kristályok 2011-re hangolva)

Havi asztrológiai előrejelzés
Előrejelzés jegyenként
Számmisztikai naptár és Feng Shui előrejelzés
Havi babonák, hagyományok, időjóslás
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...és amit már fentebb olvashattál!