Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Használati feltételek, jogok

Közzétéve: 2013. 05. 27.
Értékelés

Milyen feltételek, kötelezettségek és jogok biztosítják a működést?

Az Ezoterikus.hu portál rendszer
(továbbiakban: Portál) használati feltételei:


Utolsó módosítás: 2013-05-05

A Portál látogatója (továbbiakban: Felhasználó) az oldalakon elérhető szolgáltatások használatával elfogadja és betartja a következő feltételeket és irányelveket:Regisztráció

A Portál oldalain elérhető szolgáltatásokat és anyagokat szabadon elérhető, valamint regisztrációhoz kötött anyagok alkotják.
 

 1. Az Portál tulajdonosa (továbbiakban: Üzemeltető) a Felhasználónak a regisztrációs adatlap önkéntes, hiánytalan és a valóságnak megfelelő kitöltésével hozzáférést biztosít a védett anyagokhoz és szolgáltatásokhoz.
 2. A Felhasználó engedélyt ad az Üzemeltetőnek, hogy a regisztráció során megadott e-mai címére alkalmi, vagy rendszeres jellegű hírlevelet küldjön, mely a Portál újdonságait és a Portál témájának megfelelő ajánlatokat, hirdetéseket tartalmazhat.
 3. Üzemeltető vállalja, hogy a regisztráció során megadott adatokat és e-mail címeket harmadik fél részére nem teszi elérhetővé. A Portál oldalain az e-mail címek nem szerepelnek.
 4. Felhasználó kijelenti, hogy nem végez többszöri regisztrációt. Amennyiben az 'elfelejtett jelszó' funkció igénybevétele után sem tud bejelentkezni a Portál rendszerbe, újbóli regisztrálás helyett az Üzemeltetőhöz fordul segítségért.
 5. Összefoglalva a regisztráció törlésének lehetséges okai:
  1. Hiányos/nem valós adatok (pl. valótlan/hiányos email cím)
  2. Többszöri regisztráció
  3. 48 óra elteltével nem aktivált regisztráció
  4. 4 karakternél rövidebb felhasználónév
  5. a regisztrációs lap egyetlen mezője sem tartalmazhat obszcén szavakat.
  6. fórum használat többszöri megsértése (lásd fórum szabályok)
 6. A Felhasználó egyértelmű kérésére az Üzemeltető haladéktalanul törli regisztrációját a rendszerből, a hozzá tartozó összes adattal együtt.


A fórum használatának szabályai

A fórum, valamint egyes tartalmi részekhez (hírek) a Felhasználó regisztrációt követően hozzászólhat az alábbiak betartásával:
 

 1. A Felhasználó elfogadja, hogy hozzászólásaiban nem közöl semmilyen obszcén, egy bizonyos személyre, vagy személyekre sértő jellegű, vagy fenyegető információt.
 2. A Felhasználó a Portál szolgáltatásait nem használhatja reklámozásra, termékek vagy szolgáltatások üzleti célból történő népszerűsítésére. Ehhez az Üzemeltető előzetes beleegyezése szükséges.
 3. A Felhasználó elfogadja, hogy a Portál szolgáltatásait a mindenkor hatályos jogba ütköző cselekményekre ne használja, ilyen cselekményekre nem hív fel és nem segít hozzá senkit.
 4. A hozzászólás/kérdés kapcsolódjon szorosan a témához!
 5. Nem megengedett ugyanaz a kérdés-üzenet több témába való beírása! (értesítés nélkül töröljük)

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a tudomására jutott és a fenti szabályokat sértő, vagy általa nem megfelelőnek ítélt hozzászólásokat előzetes értesítés nélkül módosítsa, vagy eltávolítsa. A fenti szabályos súlyos/többszöri megsértése a regisztráció törlését is eredményezheti.

Az Üzemeltető nem tudja ellenőrizni minden Felhasználói hozzászólás tartalmát, így azok helytelen, vagy megtévesztő információkat is tartalmazhatnak. A hozzászólásért kizárólag a hozzászólást közlő Felhasználó felelős, azért az Üzemeltető semmilyen jogi, vagy egyéb felelősséggel nem tartozik.
 

Anyagok

 1. A Portál oldalakon található anyagok más print vagy internet oldalakon történő nyilvános közzététele, terjesztése, üzleti vagy egyéb célra történő felhasználása az Üzemeltető és az érintett szerzők közös engedélyéhez kötött. A másolás azonnali jogkövetkezményt von maga után!
 2. A Felhasználó a Portálon önkéntesen közzétett anyagokra vonatkozóan kijelenti, hogy azok szerzője/tulajdonosa/jogos felhasználója, vagy a szerző/tulajdonos Portálon való közzétételi engedélyével rendelkezik.


Jogok megtagadása

Az Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül törölhesse azokat a Felhasználókat akik megítélése szerint, vagy többszöri figyelmeztetés ellenére megsértik a felsorolt feltételeket vagy a megállapodás bármilyen más pontját.

 

Feltételek módosítása

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen használati feltételek dokumentumot új pontokkal kiegészítse, vagy egyes pontjait módosítsa a Felhasználók értesítése nélkül. A Felhasználók az 'adatmódosítás' menüpontból elérhetik és bármikor megtekinthetik az érvényben lévő változatot.
 

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

© Ezoterikus.hu portál