Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Cikkek

Heti Horoszkóp október 14-től

Közzétéve: 2013. 10. 14. Írta:

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti előrejelzésünket most!

Tovább

Heti Horoszkóp

Közzétéve: 2013. 10. 14. Írta:

Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!

Tovább

Habzsolnivaló muffinreceptek

Közzétéve: 2013. 10. 13. Írta:

Tenyérnyi sütik, gyorsan, könnyen, egyszerűen. Ki tud ennek ellen állni? Mi biztos nem, ezek a darabok igen kedveltek nálunk vasárnap délutánonként...

Tovább

Afrikai horoszkóp - mi az afrikai jegyed?

Közzétéve: 2013. 10. 13. Írta:

Olyan és akkora horoszkóp, amekkorát még biztosan nem láttál! Mi az afrikai jegyed? Hogy alakul szerelmi életed, karriered, egészséged? Mi a színed?

Tovább

Õszi dekorációk művészeti és asztrológiai szemszögből

Közzétéve: 2013. 10. 13. Írta:

Néha egészen meglepő dolgokra bukkanunk internetes kutakodásaink során. Ki gondolta volna, hogy akadt olyan, aki 2010-ben Leninnel díszítette hálószobáját, vagy épp asztrológiai szimbólumokat vont be a dekoráció elemeibe.

Tovább

Milyen elemű vagy? Fogyj úgy!

Közzétéve: 2013. 10. 13. Írta:

A Hold a Rák jegy ura. Ezért az összes égitestek közül leginkább összefüggésbe hozható a táplálkozással és a testsúly változásaival.

Tovább

Variációk palacsintára - 6 isteni darab

Közzétéve: 2013. 10. 12. Írta:

Palacsinta ősszel, télen, - bármikor. Sós és édes, hagyományos és amerikai, no és még gyors is. Variációink túlmutatnak az egyszerűségen, de elkészítésük nem nehéz!

Tovább

Hogyan hívd magadhoz gyógyító angyalod?

Közzétéve: 2013. 10. 12. Írta:

Az angyalok fénye fölerősíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk.

Tovább

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!