Cikkek
Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Cikkek

A világ 10 legkedveltebb városa - jártál már ott?

Közzétéve: 2013. 08. 22. Írta:

A legtöbb ember városban szeretne élni, - legalábbis az utóbbi évek tendenciája szerint. Nem csoda hát, hogy rengeteg kis falura kényszerítik rá a város titulust, így téve azokat kívánatosabbá a nagyközönségnek.

Tovább

Flörtből kapcsolat? 10 tipp, és sikerül!

Közzétéve: 2013. 08. 22. Írta:

Rengeteg körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá némi jó szerencse, megfelelő időzítés és az akarat az elkötelezettségre!

Tovább

Létezik-e testen kívüli élmény?

Közzétéve: 2013. 08. 22. Írta:

Noha a testen kívüli élményeket (out-of-body experiences - OBE) általában a migrénhez, az epilepsziához és a pszichopatológiás esetekhez szokták kötni, időnként teljesen egészséges emberekkel is előfordulnak. Mi ez egyáltalán?

Tovább

SZÛZ hava

Közzétéve: 2013. 08. 22. Írta:

Az augusztus 22/24-től szeptember 23-ig tartó csillagászati hónapot ma is Szűz havának nevezik, noha a Nap a valóságban már egy bő hónappal később lép a csillagképbe.

Tovább

Chi, az élet isteni lényege

Közzétéve: 2013. 08. 21. Írta:

A Chi tudománya az ősidők óta létezik, és összefüggésben áll a művészetekkel, orvoslással és a filozófiákkal is. Mi a Chi? Fogós kérdés! A Chi az, ami életet ad az élőlényeknek. Indiában pránának nevezik; Japánban kinek...

Tovább

Szexhoroszkóp - csak felnőtteknek! Nők...

Közzétéve: 2013. 08. 21. Írta:

A szexhoroszkóp I. részében a NÕKről írunk. Vadak vagy érzékiek? Kalandozóak? Hűek? Mennyire ideális szerető a Bika vagy a Vízöntő? Melyek a kedvenc pozitúrái az egyes jegyeknek?

Tovább

13 hiba, amit reggel elkövethetsz

Közzétéve: 2013. 08. 21. Írta:

Csak ne becsüljük le a napnak ezt a korai szakaszát! Persze vannak, akiknek kipattan a szemük a vekker hallatán, és mint egy alien haladnak végig a reggeli rutinok során.

Tovább

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!