Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Cikkek

Akupunktúra bárhol bármikor!

Közzétéve: 2013. 07. 15. Írta:

Mind a beteg, mind orvosa számára idegőrlő állapot, ha megmagyarázhatatlan tünettel állnak szemben, melyre semmilyen hagyományos gyógymódot nem találnak.

Tovább

Hogyan szülhetsz örömmel? Mire jó a hipnoszülés?

Közzétéve: 2013. 07. 15. Írta:

A Föld minden részén ismerik és alkalmazzák a hipnoszülést. Nem most találták fel, nem újdonság, és nem varázslás. A HypnoBirthing védett márkanéven terjedő és sok nőt meghódító örömszülés már hazánkban is kezd teret nyerni. Lassan, de biztosan, szájtól szájra adják tovább a kismamák egymásnak az információt. Szülni ma már sokféleképpen lehet. A helyszín, a mód, a póz is megválasztható. A hipnoszülés hallatán mégis sokan felkaphatják a fejüket.

Tovább

Mi történik fenn az égen ezen a héten?

Közzétéve: 2013. 07. 15. Írta:

Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el, és tervezz ennek megfelelően!

Tovább

Heti Horoszkóp

Közzétéve: 2013. 07. 15. Írta:

Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!

Tovább

Mi az a 10 dolog, ami egyedivé tesz téged?

Közzétéve: 2013. 07. 14. Írta:

Az ember a legkülönösebb élőlény és talán az egyetlen, mely megváltoztatta a világot maga körül. Mi tesz minket ilyen különlegessé, íme néhány dolog amelyeket mi talán magától érthetőnek veszünk.

Tovább

Az első 4 másodperc mindent eldönt?!

Közzétéve: 2013. 07. 14. Írta:

Az állásinterjú során az első négy másodperc meghatározó tényező: eldől, szimpatikus-e a jelölt és az interjúztató egymásnak. Egy kézfogás és más semmi...

Tovább

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!