Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Cikkek

Amilyen a szívvonalad, olyan a szerelmed!

Közzétéve: 2013. 10. 09. Írta:

Mutasd a tenyered és megmondom, milyen szerelmes típus vagy! A kezed nem csak a körmeid és az ékszereid által vall rólad, hanem számos barázdája és vonala által is.

Tovább

A 10 legdögösebb férfi frizura, amit imádnak a nők

Közzétéve: 2013. 10. 09. Írta:

Kérdezz csak meg egy nőt, hogy neki milyen frizura tetszik egy pasin? Garantáltan határozott választ fogsz kapni. Mindezt valószínűleg azért tudja, mert már legalább 50 ezerszer elképzelte az esküvője napját.

Tovább

Hány féle Holddiéta létezik? Tudd meg!

Közzétéve: 2013. 10. 08. Írta:

Évszázadokkal ezelőtt az emberek különféle csodákkal, szerelemmel, ciklikus változásokkal és természetesen az égbolttal hozták összefüggésbe a Holdat. Ez ma sincs másképp, bár tény, hogy az eleink által megtapasztalt dolgokat ma sokszorosan tudjuk kamatoztatni. Hogyan?

Tovább

Gyertyatippek őszre: színek, illatok

Közzétéve: 2013. 10. 08. Írta:

Az ünnepek tájékán, legfőképp decemberben mindenkinek eszébe jutnak a gyertyák hangulatos fényük miatt. Holott e szépséges lakásdekorációknak már ősszel is meg lenne a helyük a lakásban!

Tovább

Te boldog vagy? Netán csak képzeled?

Közzétéve: 2013. 10. 08. Írta:

A boldogság nehezen definiálható, akár a szeretet. Rengeteg formája van, mindenkinek mást jelent, és az is előfordulhat, hogy valaki nem is tudja, pontosan mit jelent számára ez az érzés.

Tovább

Lelki szemetesek 10 fajtája - te melyiknek sírod el a bánatod?

Közzétéve: 2013. 10. 08. Írta:

Mindenkinek szüksége van egy vállra, melyre szomorkodva lehajthatja a fejét. A lelki szemetesek sokfélék lehetnek. Van, aki az anyjának, a barátjának (-nőjének), kozmetikusának mesél szívesen, van, aki a taxisnál panaszkodja ki magát.

Tovább

Milyen férfira vágyom!? Tudni akarod?

Közzétéve: 2013. 10. 08. Írta:

Jó, jó, tudom... Lesznek pozitív és negatív reakciók... De néha szükség van egy kis humorra. Ez a leírás pedig igazán találó! Te is ilyen férfira vágysz? Legyen ez a cikk a mai nap üde színfoltja :-)

Tovább

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!