HOROSZKÓP  


   Szatmári Nóra
   www.ezoterikus.hu

A szinasztria kifejezés a görög "szin" (összehozni) és "asztron" (csillag) szavakból származik. Ez a tudomány két vagy több személy horoszkópjának összehasonlításával kutatja a megegyező személyiségjegyeket, s azt is, melyek a nem összeillő pontok, van-e az adott emberi kapcsolatnak jövőképe.

Írd be a barátod, társad vagy akár a főnököd adatait, a második körben pedig a sajátodat (a zónaadatok automatikusak). Megkapod a rövid elemzést, mely útmutatást nyújt rólatok és közös jövőbeni lehetőségeitekről. Természetesen, ahol nem a szerelem, csak másfajta összeillőség érdekel, ott úgy is értelmezd a kapott szöveget! Ha nem tudod a pontos óra és perc adatokat, akkor megközelítőleges adatokat használj, vagy déli 12 órát. Saccolt adatok megadása esetén sajnos az elemzés veszít pontosságából.

Az elemzés NEM helyettesít egy teljeskörű, részletes, asztrológus által készített szinasztriát, csupán felületes leírás! Részletes, 20-25 oldalas, írásos elemzésért keresd Stúdiónkat telefonon vagy e-mail-ben. A személyre szabott, megrendelt, írásos szinasztriát 5 munkanapon belül e-mail-ben megküldjük számodra!

Új horoszkóp indítása