Horoszkóp 2017. november havára

Érvényes: 2017. november 7. és december 6. között

A vagány Kígyó merje vállalni legtitkosabb vágyát, a Kutya pedig ne hagyja veszni remek lehetőségeit. A Tigris aktivizálja energiáit, a Bivaly pedig nézzen körbe, mert problémáira ott a megoldás az orra előtt... Neked mit hoz ez a hónap? Mely állatjegy képviselője vagy?
Nem tudod, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint? Segítségünkkel most kiszámolhatod!
év:     hónap:     nap:    

Ha tudod, hogy a kínai horoszkóp szerint melyik állatjegybe tartozol, kattints a jegyedre!

Patkány   |   Bivaly   |   Tigris   |   Nyúl   |   Sárkány   |   Kígyó
  |   Kecske   |   Majom   |   Kakas   |   Kutya   |   Disznó


  PATKÁNY    


Mostanában kicsit túl sokat rágódtál a múlt eseményein, ideje, hogy a jelent és a jövőt teremtsd meg magadnak. Olyasvalakit állíthatsz céljaid mellé támogatóként, aki hatalmas lelki erővel segíti lépteidet, ráadásul érdekes és hasznos tanácsokkal lát el. Figyeld mások mondandóját, nagyon sokat tanulhatsz azokból!

Amit igen: bátornak lenni, bevállalni
Amit nem: elhessegetni az első megérzést


  BIVALY    


Hajlamos leszel szétforgácsolni erődet, pedig nem célszerű ezt megtenni, hisz ez energiapazarlás, neked pedig csak egyre több feladatod akad. Az egyetlen járható út, hogy összeírod tennivalóidat, sorba rendezed dolgaidat, s ha valamivel nem boldogulsz, bátran kérj segítséget másoktól, nem fogod megbánni.

Amit igen: segítséget adni másoknak
Amit nem: átgázolni a kollégákon


  TIGRIS    


Nem jellemző rád, hogy túlzottan a lelkiségre építsd a jövődet, de most olyan helyről kapsz érzelmi impulzusokat, melyek alapos átértékelésre adnak okot. A hónap végére más színben fogod látni a világot, gyökeresen meg fogod változtatni a véleményedet néhány dologgal kapcsolatban, de ez csak előnyödre válik.

Amit igen: véleményt alkotni
Amit nem: tudatosan konfrontálódni


  NYÚL    


Az év ezen időszakában sok mély és lényeges beszélgetésre kerül sor közted és azok közt, akik fontosak neked. Ez a magánéleted mellett az üzleti, szakmai téren is nyomatékos helyet kap a mindennapok során, tisztáznod kell rengeteg dolgot, amelyeket egy ideje csak halogattál. Mire vársz még? Tedd meg az első lépést!

Amit igen: sok munkát vállalni
Amit nem: bizonytalankodni, visszakozni


  SÁRKÁNY    


Vállald fel érzéseidet, így olyan új lehetőségekre lelsz, melyek eddig rejtve voltak előtted. Egyenességeddel és őszinteségeddel fogod tudni most meghódítani az emberek szívét, és még azok is támogatóiddá válnak, akik eddig nem nézték jó szemmel cselekedeteidet, vagy egyszerűen csak nem voltál fontos számukra.

Amit igen: csökkenteni az alkohol- és ételfogyasztást
Amit nem: hitelfelvétel


  KÍGYÓ    


Rengeteg elintézetlen feladatod maradt az előző hetekből, így most nem lógathatod a lábad. Elvarratlan szálak sokasága lóg a levegőben, járj végére mindennek. Nézz utána, hogy hivatalos ügyeid rendben vannak-e, nem felejtkeztél-e el valamiről. Szellemileg új távlatok nyílnak meg előtted, tanulj, iratkozz be egy tanfolyamra, olvass sokat.

Amit igen: megvalósítani bármit
Amit nem: másokra várni


  LÓ    Teremtsd meg a belső harmóniát, ez segítségedre lesz abban, hogy a zűrzavarosnak tűnő helyzeteket is végre tisztán lásd. Emberi kapcsolataid kiemelt szerepet kapnak, fontos lesz, hogy bátran mutasd ki érzelmeidet, mondd ki nyíltan gondolataidat, beszélgess szeretteiddel. Olyanokkal is rendezd viszonyodat, akikkel egy ideje kerülitek egymás társaságát.

Amit igen: spórolni, takarékoskodni
Amit nem: homokba dugni a fejed…


  KECSKE    Itt az idő, nincs tovább! Kezdd el sürgősen lebontani a magad köré épített falakat, különben végleg belesavanyodsz jelen helyzetedbe. Bár lehet, hogy most úgy gondolod, jó ez így neked, de ha leülsz egy csendes estén, s alaposan átgondolod a dolgaidat, rá fogsz jönni, hogy nem elégedhetsz meg ennyivel! Több kell, és nem holnap, vagy jövő héten, hanem most.

Amit igen: tudatos konfliktuskerülés
Amit nem: hitelfelvétel, kölcsönadás


  MAJOM    


Ebben az időszakban sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, mint az elmúlt hónapokban bármikor. Itt az ideje, hogy figyelmedet az eddigiektől eltérő dolgok felé fordítsd. Nem csak a külsőségek, hanem a lelki dolgok is fontosak, s a szellemi fejlődést sem kellene hanyagolnod. Olvass és művelődj sokat!

Amit igen: okosan és tervezetten cselekedni
Amit nem: henyélni


  KAKAS    Mondd ki az igazat, tartsd magad a valósághoz. Azért, mert sokan félrebeszélnek a környezetedben, neked még nem kell asszimilálódnod! Új utak nyílnak meg előtted ezekben a hetekben, de tiszta szívvel csak akkor léphetsz rá valamelyikre, ha őszintén vállalod önmagadat és gondolataidat. Az légy, aki valójában vagy!

Amit igen: beruházás, vétel
Amit nem: élő szerződés felmondása


  KUTYA    


Az év ezen stádiumában sokszor fogsz bizonyos dolgokat félreértelmezni, akár önmagaddal, akár más emberekkel vagy élethelyzetekkel összefüggésben. Döntéseidet elhamarkodottan hozod meg, pedig senki nem siettet. Mielőtt elszalad veled a ló, állj meg, és aludj egyet. Most nincsenek kardinális kérdések, ráérsz ici-picit halogatni ügyeidet, a döntés előtt pedig akár tanácsot is kérhetsz tapasztaltabbaktól.

Amit igen: szeretetet adni
Amit nem: meghátrálni a felelősség elől


  DISZNÓ    Sok stresszes és kellemetlen helyzeten vagy túl, s már a hónap első felében is fáradt leszel. Épp ezért kiemelt szerepet kap az életmód változtatás, új táplálkozási szokások felkutatása és alkalmazása. Vedd rá környezetedet, hogy tartsanak veled, együtt sokkal nagyobb a siker és az öröm érzése.

Amit igen: ajándékozni
Amit nem: elvenni más tulajdonát, ötletét