Horoszkóp 2018. január havára

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Ez a horoszkóp megjelenik a következő helyeken is:

Natúrsziget
Joy, Shape, Éva magazin
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Ne támassz túl magas elvárásokat 2018 első havával szemben, de családtagjaiddal, szeretteiddel szemben sem. Közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon, mégis januárban ez elégedetlenkedéshez és sértődéshez vezethet. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Fogadd el, hogy szeretnek, ha viszont azt érzed, túlzottan akarnak gondoskodni rólad, azt mondd meg nekik! Egy váratlanul érkező információ igencsak kihozhat a béketűrésből 16-a és 27-e között, ezért szükség lesz az átlagosnál több toleranciára a tél leghidegebb havában.

Kedvező napok: 14, 16, 23, 26, 27, 29.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

2018 rengeteg újdonságot hoz számodra, összefoglalva: egy meglehetősen változékony, mégis inkább pozitív időszak veszi kezdetét, lesz benne öröm és kevéske kellemetlen egyaránt. Meglehet, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen cselekedet mégis negatív hatással lehet ezekre. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd a problémáidat, pedig családod, barátaid esetleg segíthetnének. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban, de csak akkor, ha lesz bátorságod továbblépni!

Kedvező napok: 6, 9, 15, 21, 27.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

2018 első havában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást. Most, hogy vége a karácsonyi és szilveszteri felhajtásnak, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit, és szabadjára engedheted a fantáziádat. Nagy tervek fogalmazódnak meg benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően. Kezdeményezz olyan változásokat, melyek többeket is érintenek rajtad kívül. Az, ami január első felében nem sikerült, biztosan célba és a második részében.

Kedvező napok: 8, 9, 19, 23, 28, 29.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Ismét egy új évkezdet, nagyszerű lehetőségekkel, álomszerű kezdéssel! Már január legelső napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, mivel több olyan feladattal kell megbirkóznod, melyek nagyfokú kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek veled szemben, különösen az újév beköszönte miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog telni, hogy a helyes irányba tereljenek. Ám, ha hagyod magad inspirálni, meglepődsz a pozitív eredményeken!

Kedvező napok: 6, 9, 13, 24, 29.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Az újesztendő rengeteg lehetőséget tartogat, azonban különösen figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak a munkáid január folyamán. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, az ünnepek alatt ellustult családodra pedig nem számíthatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet karriered fejlődésére, ebben különösen nagy segítségedre lesz a Hold.

Kedvező napok: 4, 7, 18, 21, 26, 30.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Az újév első napjai tartogathatnak néhány kellemetlen meglepetést is. Egy barát vagy ismerős, kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat. Éppen ezért, muszáj elhatárolódnod, akár a legközelebbi ismerőstől is, ha úgy alakul, - még akkor is, ha érzelmileg ez megvisel. Ne hagyd, hogy ez a te életedre is rányomja a bélyegét. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az individuumodat, mert így távol maradhatsz a problémáktól. 7-e után a nehéz terhek sorra hullanak le a válladról, megkönnyebbülés és elégedettség lesz úrrá rajtad.

Kedvező napok: 5, 13, 22, 26, 31.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz. Problémáid egy része a múlt homályába vész az óévvel együtt. Bár egy nyomasztó családi probléma felmerülhet, és noha leküzdhető a gond, minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy megtaláld a megoldást. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót. Ugye, segítesz neki önzetlenül?

Kedvező napok: 5, 9, 13, 20, 31.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Meglepően szélsőséges érzelmek dúlnak benned január elején, – köszönhetően Mars és Plútó erőteljes hatásának. Ez a lelkileg felzaklató időszak számos kellemetlen szituációba sodorhat. Nem ártana végre észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, leginkább különböző emberi kapcsolataidat illetően. Legokosabban akkor cselekszel, ha új barátok után nézel. Vásárolj könyveket, magazinokat, amik hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez. Légy nyitott mindenre, mert komoly fordulópont jön 17-e után.

Kedvező napok: 17, 18, 23, 26, 27.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Új év, s végre egy régi, eddig dédelgetett álmod teljesülhet, - ne halogasd a kezdést! Egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést, megbecsülést és akár hírnevet is, sőt akár az is előfordulhat, hogy egy komolyabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával együtt. Valóban jelentős változások várhatóak az életedben az újévet illetően, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Ha új munkát ajánlanak neked, azt se utasítsd vissza, légy bátor és bevállalós!

Kedvező napok: 7, 10, 12, 19, 22, 28.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Hirtelen nagyon megszaporodnak elvégzendő feladataid, s az is fontos, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Sok, egyben fontos beszélgetésre kerülhet sor mostanság, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. Szerelemben január utolsó napjai tartogatnak izgalmakat, egy régi kedves is feltűnhet ismét a színen...

Kedvező napok: 7, 12, 15, 20, 23, 30.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Az újév első havában sem maradnak ki életedből az izgalmak, fontos, hogy alapos körültekintéssel kezd meg ezt a különleges esztendőt, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, melyeket később könnyen megbánhatsz. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed ráadásul egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben. Okos és logikus tudsz lenni, ha akarsz, igaz?

Kedvező napok: 6, 9, 14, 27, 29.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Meglehetősen fontos információk birtokába juthatsz az év elején, olyan dologról szerezhetsz tudomást, melyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned, s abba a hibába sem eshetsz, hogy ez esetleg elbizakodottá tegyen! Továbbra is fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról esik szó. Van valaki a környezetedben, akinek boldogulása részben azon múlik, hogy Te mennyire tudod ösztönözni őt…

Kedvező napok: 5, 9, 11, 16, 20, 30.