Horoszkóp 2018. június havára

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Nagyon sok újdonság, mozgalmasság vár rád június folyamán. Jelentős fejlődést hozhat számodra az első két hét. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, szakíts beidegződéseiddel. Ne félj váltani, változtatni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról. Egy újjászületési időszakot élhetsz meg, s csak akkor tudsz kiteljesedni, ha nem szabsz gátat önmagadnak, lehetőségeidnek, érzelmeidnek.

Kedvező napjaid: 3, 5, 7, 9, 24.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Valahogy nehézkesebben találod a helyed a hónap első felében, mint máskor. Június havában kevesebb önbizalmad lesz a megszokottnál, és keresni fogod a magány lehetőségét is. Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, felvedd a kapcsolatot belső éneddel, és őszintén kiértékeld önmagad és másokhoz való viszonyodat. Egy alapos tükörbenézés segítségével érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, szinte alig ismersz magadra. Több érdekes, új élményben is részed lehet 8-a után.

Kedvező napjaid: 4, 8, 14, 17, 22, 28.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Sokkalta több időt kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra, mint az elmúlt hetekben és hónapokban tetted. Ha van társkapcsolatod, azt is fel kellene frissítened, ha még keresed a másik feled, akkor új szerelmi köteléket létesíthetsz. Kiváló alkalom június arra, hogy sok időt tölts szeretteiddel, és átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat. Kimondottan gondtalan időszaknak nézel elébe. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki visszatartson abban, hogy változtass unalmas mindennapjaidon.

Kedvező napjaid: 3, 5, 9, 15, 26, 27.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Mihamarabb nyisd ki a szemed, szembesülj a tényekkel, a változások elől pedig ne dugd a fejed a homokba! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz. Nem lesz időd pihenni. Párkapcsolat építésére is nagyszerű június hava, különösen a 8-a utáni 14 nap.

Kedvező napjaid: 8, 10, 12, 17, 27, 30.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Habár az idei esztendő egyik sikeres időszakát lezártad, azért június sem fukarkodik a jóval, hisz kedveznek neked az égi konstellációk! Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, esetleg megcsípj egy jobb állást. Nagyon jól alakulnak dolgaid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű Önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, de soha ne szigorúbb a kelleténél!

Kedvező napjaid: 5, 11, 18, 19, 23, 28.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ez az időszak kevésbé kedvez neked, ráadásul június közepén egy kellemetlen bolygóállás ronthatja el a dolgos mindennapok hangulatát. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes, és problémáid megoldását kivételesen odázd el. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő hetekre. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magad a bőrödben, többet mosolyogsz, és számos érdekes ötlettel állsz elő.

Kedvező napjaid: 6, 9, 15, 21, 30.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Június havában bizony gyakran megtörténhet, hogy dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged. Így egyáltalán nem teszed jól, ha csak önmagadra támaszkodsz. A másokkal való együttműködés fontos kérdéssé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren nem árt megvizsgálnod lehetőségeidet, s azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit Te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, különben magától fog felborulni az egyensúly, s az nagyobb baj, mintha megpróbálnád magad megoldani a helyzetet.

Kedvező napjaid: 2, 5, 11, 24, 26.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Kiváló hangulatod a hőmérő higanyszálának emelkedésével együtt növekszik, egyre többet mosolyogsz. Igazán nagyszerű hónap a mostani, különösen tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra. Új barátokra tehetsz szert, akik hosszútávon, akár a bajban is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz most arra, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél. Több önbizalom és magabiztosság jellemezhet a hónap végén. Ha nagyobb kiruccanást tervezel a nyárra, már most kezd el szervezni.

Kedvező napjaid: 4, 8, 13, 19, 21, 29.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Kapaszkodj kedves Nyilas, hisz jelentős, sikereket hozó hetek követik egymást, figyelmedet elsősorban feladataidra összpontosítsd, karriered most szárnyakat kaphat, ráadásul alkalmad lehet arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Érdekes változások jöhetnek munkáddal kapcsolatban, akár egy új lehetőséget is felkínálhatnak számodra. Most megalapozhatod egzisztenciádat, mely számodra nagyon fontos tényező. A periódus végén pihenj sokat, szükség lesz erődre egész hónapban.

Kedvező napjaid: 7, 10, 14, 20, 23.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Tüzesnek, vehemensnek, s átmenetileg meggondolatlannak kellene lenned - azaz kockáztatnod kellene? Ne tedd! Júniusban nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz? Ez a legjobb, amit tehetsz. Családod és barátaid élete kerül most a középpontba. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, így nem csak őket, hanem önnön magadat is jobban megismerheted. Ez kiváló időszak arra is, hogy együtt legyél másokkal, s kissé toleránsabbá válj. Amennyire figyelsz másokra, azt fogod tőlük visszakapni.

Kedvező napjaid: 4, 9, 13, 17, 27.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Nagyszerű júniusi hónap vár rád, Jupiter lesz a titkos támogatód, bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, még támogatókat is találsz terveid megvalósításához. Régebbi dolgaid befejezéséhez is nagyon jó időszak következik. Fontos, hogy elegendő időt szánj pénzügyi dolgaidra, mert, ha ezt nem teszed, a hónap végére anyagi problémáid lehetnek. Családi- és magánéletedben is fontos heteknek nézel elébe, jelentős változások jöhetnek egyik napról a másikra.

Kedvező napjaid: 6, 11, 19, 25, 28.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Számos régi, szőnyeg alá söpört dolgot megoldottál az elmúlt időszakban, de nincs mindennek vége. Most ahhoz érkezett el a pillanat, hogy alaposan, mélyen áttekintsd és módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal is. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi. Érdekes szerződést köthetsz, régieket bonthatsz fel, s ez vonatkozhat dolgokra vagy személyekre is. A lényeg az, hogy változtatnod kell számos berögzöttségen, és tisztán kell látnod jelenlegi helyzetedet.

Kedvező napjaid: 1, 4, 15, 18, 25.