Horoszkóp 2019. május havára

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Ez a horoszkóp megjelenik a következő helyeken is:

Natúrsziget
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Kissé nehezebben bírod a tempót, hisz áprilisban nem ritkán erődön felül teljesítettél, nagyon sokat dolgoztál. Még szerencse, hogy május 6-tól sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, az élet minden területén, új barátságokra, vagy akár új szerelemre találhatsz. Május 23-a után még inkább nyitottá válsz mindenféle újdonságra, mindenkire odafigyelsz, s könnyebben megérted és átérzed mások problémáit. A segítség, az önkéntes munka öröm lehet számodra, adj és vissza fogsz kapni.


Kedvező napjaid: 8, 14, 20, 23, 24, 26.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Egész május folyamán nagyszerű, egyben meglehetősen vonzó lehetőségek nyílnak meg előtted, itt az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez, vagy vizsgák letételéhez. Csupán a hónap közepén kell egy-két kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre, megoldhatatlannak tűnő probléma felbukkanására számítanod. Ám, mégis szerencsésnek érezheted magadat, mert szinte minden problémát könnyedén és gyorsan le tudsz rendezni, sőt, ha kell, segítséget is kapsz.

Kedvező napjaid: 3, 7, 10, 17, 22, 24.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Merkúr és Vénusz együttes és hathatós támogatásával egy új, váratlan szerelem jelenhet meg életedben, esetleg a meglévő fellángolhat, elmélyülhet, - de mindenképpen szép és romantikus periódusra számíts. Munkádban sikereket érhetsz el, kitartásod végre meghozza a várva-várt eredményt. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan kinek, mit mondasz. Mindig tartsd észben, hogy: lassan járj, tovább érsz, - s ezt terjeszd környezetedben is.

Kedvező napjaid: 4, 8, 15, 18, 26, 28.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Május első fele – még számodra is meglepő módon – kissé döcögősre, akadályokkal telire sikerülhet, nem túl sok, de jelentős probléma keserítheti meg mindennapjaidat, és késleltethet munkád elvégzésében. Ám, légy kitartó, mert 13-át követően igazán mozgalmas és egyre pozitívabb napok állnak előtted. A hónap utolsó napjaiban azonban kellemetlen hatását fejtheti ki egy konstelláció, mely vitákat generálhat. Ezért már az esetleges konfliktus kialakulásánál is utasíts vissza minden támadást. A békét keresd, bármi áron, képes vagy harmóniát teremteni magadban és magad körül.


Kedvező napjaid: 8, 13, 16, 21, 30.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Vénusz és Jupiter együttes és pozitív hatása sokat segít neked május folyamán abban, hogy érzelmi életed teljesen letisztuljon, s a kellemes hatásokat örömmel fogadd be. Hivatásod terén azonban akadályokba ütközhetsz az első napokban. Még mindig váratlan, sokszor észszerűtlen konfliktusokba keveredhetsz, ugyanakkor más pozitív hatások miatt sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz. Ez a hullámvasút szerű hatás május közepére teljesen megszűnik, utána csak pozitív impulzusok sokaságát fogod érezni. Magányosként a szerelem sem kerül el...


Kedvező napjaid: 6, 10, 12, 13, 23, 28.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Az a SZŰZ, akinek már van stabil párkapcsolata, figyeljen oda jobban a dolgok alakulására, mert a Hold és a Vénusz többször kellemetlen tréfát űzhet. Szerelmeddel kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, ha még magányos vagy, akkor a májusi hónap egyáltalán nem kedvez új kapcsolat alapjainak letételéhez. A hónap utolsó napjaiban azonban már újult erővel veted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, mert ekkor már bárkit levehetsz a lábáról, s nem csak szerelmi, hanem üzleti téren, ekkor biztosan fordul a kocka. Munkáddal összefüggésben hullámvölgyek és hegyek váltakoznak, de ez inspiráló módon fog rád hatni, így napról napra maximalistább leszel.

Kedvező napjaid: 17, 20, 28, 29, 30.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

A rég várt változások és csodák ideje jöhet el számodra májusban. Különösen anyagilag mosolyoghat rád a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, amiből jelentős pénzhez juthatsz. Ha valakinek régebben kölcsön adtál, most érdemes visszakérni. Szerelem terén is komoly mozgások mutatkoznak! Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra! Engedd szabadon ötleteidet, hogy a megvalósításuk is aktuálissá válhasson.


Kedvező napjaid: 3, 7, 9, 10, 17, 29.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Május hava számos változás lehetőségét rejti. Számodra különösen a hónap középső periódusa kedvező és eredményes. Karrier terén jelentős sikereket könyvelhetsz el, régi feladatok elvégzéséért kaphatsz elismerést. Ha vannak elmaradt, vagy most aktuálissá váló vizsgáid, mihamarabb teljesítsd azokat! Bevállalhatsz egy utazást, költözést, könnyen megoldhatod párkapcsolati nehézségeidet, vagy ha magányos vagy, akkor új szerelem kialakulását is hozhatják ezek a hetek. Titkos szerelmi viszonyba is belekeveredhetsz, de ezzel mindenképpen légy óvatos!


Kedvező napjaid: 4, 11, 14, 17, 22.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Már május első napjai úgy alakulhatnak számodra, ahogyan előre – lépésről lépésre - eltervezted. A változás szele érezhető lesz május 4-től, különösen érzelmek terén állhat be igazán nagy fordulat, ami igencsak kedvedre lesz. Ha már van párkapcsolatod, nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak ez a hónap. Vagy még keresed a másik feled? Most jöhet a mindent elsöprő igazi! Üzleti ügyek bonyolításához a hónap második fele kedvez, és azt se feledd, hogyha valami jó ideje nem működik, ideje lezárni! Mindenképp vess számot jelen helyzeteddel, hogy el tudd dönteni, mi a lényeges és a lényegtelen számodra.

Kedvező napjaid: 4, 9, 14, 20, 25, 30.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Az áprilisi hónap folyamán többször is észlelt láthatatlan nyugtalanság május elejére teljesen megszűnik, így újra kiegyensúlyozottság költözik életedbe, felüdülsz, sokat mosolyogsz. A hónap második fele már igazán alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat építs! Ha problémáid vannak családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, akkor a hónap eleje kiváló időszak arra, hogy megbeszéld, és megoldást keress a bajokra. Váratlan anyagi bevételre is számíthatsz az utolsó napokban!


Kedvező napjaid: 8, 10, 21, 25, 30.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Anyagi ügyek terén várhatsz érdekes, sőt, akár látványos fellendülést, esetleg kaphatsz külső segítséget. Szerelemben és karrier terén is jól alakulnak ügyeid. A havi csillagállások pozitív irányú változásokat hozhatnak, használj ki minden felbukkanó lehetőséget, bárhonnan is kerül utadba... Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden terveid szerint alakulhat! Használd ki ezt az időszakot, mindenre mondj igent, nincs veszteni valód!


Kedvező napjaid: 5, 9, 17, 20, 29.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Minden HALAK szülött kellemes, könnyed, színes és mozgalmas májusi hónapra számíthat. Pihenj, szórakozz sokat, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, szabadságnak. Emellett mély és intenzív érzésekkel vagy tele, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. A következő hetekben szinte bármit sikerre vihetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben meggátoljon bárki. Régi vágyaid valóra válhatnak, és különösebben meg sem kell erőltetned magadat.

Kedvező napjaid: 2, 11, 16, 28, 29.