Horoszkóp 2018. 12.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

megjelenik még:
natursziget.com

Személyes horoszkópod elkészítéséért kérj időpontot: 06 70 311 61 25
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Könnyen megeshet, hogy nem a megfelelő oldalról közelíted meg emberi kapcsolataidat! Hiszen egyáltalán nem lenne szükség arra, hogy manipuláld azokat az embereket, akik kedvelnek téged. Különösen igaz ez egy párkapcsolatra. Ha társad odavan érted, akkor bizony nincs szükség mindenféle trükkökre ahhoz, hogy érzelmeit kinyilváníttasd vele, megteszi ezt anélkül is. Ha pedig most találkozol valakivel, ne mutasd ki azonnal az érzéseidet. Bátran taktikázz!


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Alapjában dinamikus, szorgalmas ember vagy, ezen a héten is ilyennek lát a környezeted. Habár tavasz van, rád most nem a lazsálás, hanem jó sok munka vár. De Te ezzel is megelégszel, hisz tudod, hamarosan rád is rád köszön a nyugalom, s végre kellőképpen kipihenheted magad, de addig is lásd el maximálisan a kötelezettségeidet! Sok olyan feladatnak is a végére tudsz járni, melyek elvégzését az elmúlt hetekben csak halogattad.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Sose feledd, ha történik valami rossz az életedben, azt a sors mindig kompenzálja valami jóval. Ez így alakul most is. A hét első két napja még számos kellemetlenséggel telik, összezördülések is előfordulhatnak családban, munkahelyen vagy akár baráti társaságban egyaránt. Ám a hétvégére megváltozik a helyzet, lenyugodnak a kedélyek, s minden jóra fordul! Szórakozásra kiváló a szombati nap, mozdulj ki otthonról.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

A tavasz és a vele együtt járó általános fáradtság érzése lelassított, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi kötelezettségeidet. Ki vagy fáradva testileg és szellemileg egyaránt. Nem ez a jellemző rád, de most szinte semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat is nehezen viseled. De a hétvégére elmúlik ez a kellemetlen állapot, s egy nagy társaságban vagy buliban jól szórakozhatsz!


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Ezen a héten bizony találkozhatsz valakivel, s ha eddig magányos voltál, akkor ez most gyorsan megváltozhat! Elvakíthat a szerelem, s mint máskor is már előfordult veled, most sem látod a fától az erdőt! Az első napok fellángolása hamar elmúlhat, s, ha nem akarsz nagyot csalódni, próbálj meg kicsit visszafogottabb lenni ebben a kapcsolatban! Ha már van párkapcsolatod, ismét fellángol a szerelem.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Remek napok jönnek, régóta dédelgetett álmod megvalósításának van itt az ideje. Szinte biztos, hogy egyedül nem tudod kivitelezni tervedet, keress hozzá megfelelő segítőtársakat, vagy kérd ki családod, barátaid véleményét. Ha jól körbenézel, nem kell messzire menni, hogy megtaláld a megfelelő üzletfelet egy kiváló ember személyében. Ketten sokkal több sikert érhettek el! Ráadásul a csapatmunkában most sikeresebb is lehetsz.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Könnyen úgy érezheted, hogy munkahelyeden vagy akár saját vállalkozásodban kihasználnak, sokkal többet dolgozol, mint amennyit kellene. Lassacskán itt éled az életed, ahelyett, hogy időben hazamennél, s szabad perceidet családod körében töltenéd el. De ez kicsit a te hibád is, és talán a tavaszi fáradtság is hozzájárul ahhoz, hogy most munkahelyi feladataidat is lassabban látod el. Kitartás, hamarosan könnyebb idők köszöntenek rád!


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Már az elmúlt hetekben is rengeteg pozitív hatás ért, ezekben a napokban is hasonló dolgokra számíthatsz. Lehetőséged nyílik arra, hogy megerősítsd pozíciódat munkahelyeden, anyagilag megerősödj, vagy párkapcsolatodat szilárdítsd meg. Ha eddig magányos voltál elképzelhető, hogy megérkezik a várva várt szerelem. Erre a legkiválóbb napok a péntek és a szombat, s az sem elképzelhetetlen, hogy egy régi ismerős tér vissza életedbe.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Légy önmagad, ne akarj megfelelni másoknak. Lehet, hogy néhány napra, rövidebb-hosszabb időre másnak tudod magad mutatni, mint amilyen vagy, de Te is tudod, hogy ennek valójában nincs semmi értelme. Aki kedvel Téged, az úgy szeret, amilyen vagy, a jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt. A lelked mélyén is tisztában kellene lenned ezzel. Az légy, aki vagy, - ez a hét mottója!


  BAK    (december 22 - január 20.)

A most következő napokban bizony elemedben leszel! Amihez hozzáfogsz az jól alakul, környezeted is meglepődik ezen a hozzáálláson. Persze ez nem véletlen, hisz terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat elérd. Jó úton jársz, csupán arra figyelj, ne ess ki a lendületből, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Sikerrel kecsegtető napok követik egymást, most megalapozhatod a következő hónapok lehetőségeit.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Ezekben a napokban valami egész érdekes dologgal állhat elő egy barátod, ismerősöd, vagy munkatársad. Jól érzed, ebből bizony neked is származhat hasznod! De ne feledd, a sikerért, s a learatható babérokért most is meg kell dolgoznod, az eredmények nem jönnek kemény, odaadó munka nélkül! Mégis érdemes a tervek megvalósításába időt, energiát fektetni, jól fogod kamatoztatni tudásodat! A hétvégén viszont pihend ki a fáradalmakat!


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Ezekben a napokban sok feszültségnek leszel kitéve, úgy érezheted, mindenki Téged talál meg a problémáival. De ez csak azért történik így, mert alapjában megértő és segítőkész ember vagy, akit számos alkalommal adott már jó tanácsokat közeli és távoli barátainak, munkatársainak egyaránt. Légy megértőbb, hisz nem kihasználni szeretnének, csupán segítséget kérni! Persze, ha úgy érzed, ez jóval erődön felül van, akkor mondj nemet.