Horoszkóp 2018. 25.-dik hetére

Szeretne horoszkóptartalmat elhelyezni saját oldalán? Kérjen tőlünk! - de ne vegye el a hozzájárulásunk nélkül! Köszönjük!

Személyes horoszkópod elkészítéséért kérj időpontot: 06 70 311 61 25
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy odacsapj az asztalra, hát ne halogasd. Nem baj, ha beolvasol valakinek, aki még meg is érdemli, de válogasd meg a módszereidet! Csak akkor tedd meg az eltervezett lépést, amennyiben tisztában vagy annak következményeivel! Légy spontán, és készülj fel a váratlan helyzetekre! Családi ügyeid terén pozitív irányú változás állhat be, akár rokoni, akár párkapcsolati téren.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Ne keseregj, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint reméled, hisz egy kis kudarctól még nem dől össze a világ. Ha nem sikerült most, biztos lehetsz benne, hogy sikerül legközelebb. Keress olyan elfoglaltságokat, ahol felmérheted eddig még ki nem próbált tehetségedet, akár több, tőled távol álló idegen területen. Így is vár rád egy nagyon kellemes hétvége, ne utasíts vissza semmilyen meghívást. A magányosok párra lelhetnek a hét második felében.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Számos, váratlan akadályba ütközhetsz terveid megvalósulását illetően, de emiatt semmiképp se add fel az elképzeléseidet, és ne is keseredj el. Nagy a valószínűsége, hogy a magadnak kitűzött határidőket nem fogod tudni tartani, de ne aggódj, a hétvégére minden visszarázódik az eredeti kerékvágásba. Azt se hagyd, hogy beleszóljanak a dolgaidba, esetleg eltántorítsanak terveidtől. Csak azért teszik, mert irigylik ötleteidet!


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Izgalmakkal teli hétre számíthatsz, legyen szó munkáról, tanulásról, szerelemről. Ezen a héten jó kedvedet nem lehet eltiporni, s még a környezetedet is felvidítod. Ha valaki mégis el akarná venni a kedved, intézd el egy vállrándítással. Bár a csillagok állása még tartogat komoly megoldásra váró feladatokat, ne csüggedj, hanem mihamarabb old meg ezeket. Szánj időt a kikapcsolódásra, pihenésre, szórakozásra.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

Vedd észre, hogy a világ nem körülötted forog, és most neked kell alkalmazkodnod a megváltozott körülményekhez! Ha ezt nem teszed, bizony lemaradhatsz sok mindenről, és hetek, hónapok múlva már késő lesz sírni! Szerelmi téren is fontos választás vagy változás előtt állsz. A hétvégére nagyon jó formába kerülsz, és ez megkönnyíti az ismerkedést, vagy meglévő emberi kapcsolataid érzelmeinek elmélyülését.


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Úgy véled valaki vagy valakik titkolóznak előtted. És bizony nem érzed rosszul. A fő probléma, hogy ez komoly lelki válságot okoz neked. Légy okos és türelmes, próbáld meg kipuhatolni, mi lehet az a dolog, ami a hátad mögött folyik. Megeshet, hogy el kell szenvedned egy csalódást karriered területén, amely könnyen felbosszanthat. Mutasd meg, milyen bátor és nyugodt tudsz lenni, még a háborgó vihar kellős közepén állva is!


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Ez a hét tele lesz problémákkal, megoldandó feladatokkal. Viszont van hozzá elég lelki és fizikai erőd, így könnyen túljutsz a nehezén. Ha nem birkózol valamivel egyedül, akkor nyugodtan kérj segítséget mástól, örömmel segítenek, hisz Te is segítettél már rajtuk. Apróbb pénzügyi akadályt is le kell gyűrnöd, de egy kis határozottsággal, és józan ésszel könnyedén leküzdheted ezeket a problémákat. Kerüld most a kölcsönöket!


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Karriered kap kiemelkedő szerepet ezekben a napokban, hacsak nem épp vakációzol. Munkádban, üzleti kapcsolataidban kedvező változások történnek, melyeket okosan kell kihasználnod, így hosszú távon fogsz belőle profitálni. A sikerek miatt semmiképp se rugaszkodj el a valóság talajától! Egészségedre fordíts fokozott figyelmet, főleg, ha szabadban tartózkodsz. Ha vakációt tervezel, annak körülményeit, helyszínét úgy válaszd meg, hogy biztosan jól tudd érezni magad.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Ezen a héten megvalósulhat valamilyen régi álmod, mely napokra rettentő boldoggá és elégedetté tesz. Az emelkedett hangulatodban ne feledkezz meg egyéb elvégzendő feladataidról, kötelezettségeidről, családodról, barátaidról! Vedd fel a kapcsolatot távoli rokonaiddal, ez mentálisan és érzelmileg is pozitív irányba segít téged. A héten különösen vonzódhatsz a külvilághoz, mozdulj hát ki otthonod négy fala közül.


  BAK    (december 22 - január 20.)

Amibe belekezdesz ezen a héten, azt sikerrel be is fejezheted. Lehet néhány konfliktusod is a napokban, de nagyon jó diplomáciai képességednek köszönhetően ezeket nagyobb összezördülések nélkül le is zárod. Légy határozott minden esetben, ne hagyd, hogy bárki a saját igazáról akarjon meggyőzni az esetben, ha neked pontos elképzelésed van valamiről. Vár rád egy kellemes hétvége, mozdulj ki otthonról!


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Ez a hét kedvező változást hozhat számodra párkapcsolati szempontból. Ha van partnered egész héten jelentősen több figyelmet szentel neked, mint, ami tőle megszokott, ha pedig nincs, akkor itt az ideje, hogy körbenézz, és felfedezd, lenne, aki udvaroljon neked, csak egy kis biztatásra lenne szüksége… Pénzügyek terén azonban légy óvatos, ne költekezz feleslegesen, ha teheted inkább tartalékolj a következő hetekre.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Amennyiben a munka mellett döntesz a szabadság helyett, úgy a nyár ellenére is érdekes, és hasznos ismeretségekre, esetleg üzletkötésekre kerülhet sor. Ha eddig úgy érezted, Téged kerül a szerelem, nos, akkor ezen a héten nagy esélyed van arra, hogy flörtölj, randizz valakivel. Az sem elképzelhetetlen, hogy végre rátalálsz az igazira! Vesd bele magad az életbe, ne unatkozz otthon, az nem fog eredményre vezetni...