Hódítsunk?! Szakítsunk!?

Jellemzően az azonos jelcsoportba tartozó asztrológiai jegyek szülöttei között alakulhat ki a legnagyobb valószínűséggel kölcsönös vonzalom és jó kommunikáció.

Összeférhetőség szempontjából a tűz-jelek közelebb állnak a levegő-jelekhez, a föld-jelek pedig a víz-jelekhez. Ez természetesen csak egy általános szabály, egyáltalán nem törvényszerűség. A különféle zodiákusok közötti megértés több más körülménytől is függ. Például a születés évétől, napjától, az aszcendenstől stb.

Ha bizonytalanság gyötör, mi lehet az, amivel egy Bakot vagy egy Skorpiót el tudsz csábítani, horoszkópunk segít egy-két apró ötlettel mit tegyél vagy ne tegyél a siker érdekében!
Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


(március 21. - április 20.)

A Kos alapjában jószándékú és gondoskodó, ha ezt viszonzod rajongani fog érted. Megértő és lojális, meghallgat és segít rajtad, ha teheti, de sose élj ezzel vissza. Találj ki valamit, hogy segíthessen neked. Mivel féltékeny fajta, ezért légy távolságtartó a társaságában az ellenkező nemmel szemben, különben hamar magadra haragítod. Mindig engedj neki, érezze, hogy ő viseli a nadrágot (még ha lányról is van szó). Olyan párra van szüksége, akit formálhat kedve szerint.


  BIKA    


(április 21. - május 20.)

Vadul materialista, azaz földhözragadt és érzékeny személy. Elegáns ruhákkal és csábító parfümmel bármikor eltekerheted a fejét. Imádja egy nőben, ha kecses és bájos, ráadásul, ha gondoskodsz arról, hogy jól érezze magát, máris levetted a lábáról. Nem bírja a hangoskodást, a veszekedést, a félrebeszélést, soha ne csapd be. Jó, ha naprakész vagy abban, amiért Ő is rajong, ezt nagyra értékeli. Komoly ellenállást válthatsz ki belőle, ha ízléstelenül öltözködsz vagy beszélsz.


  IKREK    


(május 21. - június 21.)

Szeret sokat beszélni, mutass érdeklődést az iránt, amit mond és csinál, soha nem mutasd ki, hogy unatkozol mellette, tanulj meg hallgatni. Híres arról, hogy mindenhonnan elkésik, de, ha te tennéd ezt meg vele, hatalmas patáliát csapna. Amit Ő tesz, az egyedülálló és fontos, ezt te is fogadd el, sőt támogasd. Még ha okod is van arra, hogy mérges légy rá, ezt a haragot ne mutasd ki felé, különben gyorsan a szakítás útjára lép.


  RÁK    


(június 22. - július 22.)

Nagyon fontos számára, hogy intellektuális síkon jó partnerre leljen. Erős hangulatingadozások jellemzik, ezért célszerű, ha gyorsan jókedvre deríted, és vele nevetsz, ha vidám. Rettentő intuitív, jól működik a hetedik érzéke, légy mindig őszinte vele, sose légy erőszakos vagy követelődző. Könnyen felveszi azt a hangulati állapotot, amely környezetét (téged) jellemzi, ezért mellette mindig vidámnak kell látszanod.


  OROSZLÁN    


(július 23. - augusztus 22.)

egyenesen rajong azért, hogy a figyelem középpontjában legyen, rengeteg barátra és rajongóra van szüksége, hogy jól érezze magát. Ha beállsz a sorba, már jó úton jársz, hogy felhívd magadra a figyelmét! Légy az Oroszlán megszállottja, de persze nem kell a rabszolgájává válnod. A hódítást viszont hagyd meg neki, különben falakba ütközöl. Szervezz neki egy bulit, és gondoskodj arról, hogy királyként érezze magát. Biztos a sikered!


  SZŰZ    


(augusztus 23. - szeptember 22.)

Maga a megtestesült problémamegoldás. Akkor érzi jól magát, ha gondoskodhat valakiről, megoldhatja valaki baját. Találj valami megoldásra váró dolgot az életedben, és kérd meg, legyen a segítségedre, hisz csak Ő tud megoldással szolgálni. Ha azt látja, hogy hasonlóan segítőkész vagy másokkal, már igazán közel vagy a célhoz. Rettentően bosszantja, ha valaki okoskodik a társaságában. Mély érzelmű és jellemzően becsületes, így ha te is ilyen vagy, ismét szereztél egy jó pontot nála.


  MÉRLEG    


(szeptember 23. - október 22.)

Hajlamos arra, hogy ne téged, hanem a benned rejlő bájt és szépséget szeresse. Ha ezzel nem tudsz megbírkózni, nem leszel jó társa. Nagyon szeret másoknak tanácsokat osztogatni, így, ha épp rád kerül a sor, mosolyogj, és bólogass, még akkor is, ha nem éppen észszerű, amit mond. Nem árt, ha kissé legyezgeted a hiúságát, ezzel akár el is érheted, hogy beléd szeressen. Jobban szeret szavakkal szeretni valakit, mint tettekkel. Őrizd meg mellette a romantika tüzét egy kis szentimentalizmussal fűszerezve, és ajándékozz neki valamit szerelmed zálogául.


  SKORPIÓ    


(október 23. - november 22.)

Elragadó és titokzatos, gondolatait és érzelmeit megtartja magának, sosem fogod tudni igazán ki/megismerni. Amiben hisz, azt szenvedélyesen csinálja, ilyen a szerelem és a szex is. Ha hűvösnek és érdektelennek mutatod magad - miközben majd megveszel érte, - rossz úton jársz a meghódításában. Meg se próbálj féltékenynek mutatkozni, ha valamitől, hát ettől égnek áll az összes haja. A kapcsolatot ő irányítja, ha úgy érzi megpróbálsz rátelepedni, vesztett ügyed van.


  NYILAS    


(november 23 - december 21.)

Ahhoz, hogy levedd a lábáról légy csinos, szellemes, és rendelkezz minden olyan tulajdonsággal, amivel az összes barátja együtt rendelkezik (nem lesz egyszerű feladat). Lelkesedése és a kihívások iránti vágya gyakran arra sarkallja, hogy átgondolatlan dolgokba ugorjon bele, a következmények mérlegelése nélkül. Ilyen lehet egy új szerelem is. Romantikus, de csak látszólag, óvatosan rávezetheted, hogyan tegye a szépet neked. Semmi sem szokványos, amit tesz, ezért ha okos vagy, te is így cselekszel.


  BAK    (december 22 - január 20.)

A legfontosabb számára a család és a vele járó biztonság, mutasd meg milyen nagyszerű családod van, s hogy épp ilyet tudnátok kettesben létrehozni. Hisz a család és a szerelem erejében, ennek jövőképével lépre tudod csalni. Néha kicsit erőszakosabbnak kell lenned vele, hisz Ő bizony elvárja, hogy elcsábítsák. Mivel rettentő jólelkű és türelmes, ne bosszantsd fel a kelleténél jobban, nem érdemli meg.


  VÍZÖNTŐ    


(január 21 - február 18.)

Ne támadd le a vízöntőt, különben hamar megfutmaodik. Jól teszed, ha te is először barátként közeledsz felé. Nyílj meg teljesen, vele bármiről beszélhetsz. Erősen spirituális beállítottsággal és határtalan szabadságvággyal rendelkezik. Hallgasd meg, amit mondani akar, és rendszerint érts vele egyet. Egyenesen irtózik a veszekedésektől, de az észszerű vitákat kedveli, közelíts így hozzá. Ha tetszel neki meg fog szeretni, de ne siettesd, ezzel csak elriasztod. Rettentő optimista, légy te is ilyen.


  HALAK    


(február 19 - március 20.)

Óriási érzékensége és nagy empátiakészsége miatt bárki fordulhat hozzá segítségért. Kérj tőle segítséget te is! Igazi álmodozó, de a megvalósításig nem mindig jut el, jól teszed, ha ezt kihasználod, és adsz neki egy kis lökést, és mutatod a helyes utat, s már le is vetted a lábáról! Nagyon romantikus lélek, imádja a gyertyafényes vacsorákat, és a kandalló előtti hosszú beszélgetéseket, vízparti sétákat. Egy ölelés, egy csók bármikor elkábítja, így tedd meg te az első lépést, ne várj rá, hisz lehet, hogy akkor igen sokáig várhatsz.