Horoszkóp a mai napra - március 19., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(március 21. - április 20.)

Az otthonoddal kapcsolatban tapasztalhatsz akadályozó tényezőket, de előfordulhat, hogy rosszul esik, hogy a családod nem úgy támogat, ahogyan azt szeretnéd. Ma elsősorban a magad erejéből fogsz boldogulni.

Napi tipp: még ha problémád adódik is a munkahelyeden, légy nyitott, mert aki ma hatással lesz rád, az a pénzügyeidet fogja pozitív irányba befolyásolni.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(április 21. - május 20.)

Ma a kommunikáció területén alkothatsz maradandót, de jogi problémákba is ütközhetsz, és ez esetben a dolgok megoldása, és nem a megkerülése lesz célravezető.

Napi tipp: akármi adódik is ma, napolj el minden megoldhatatlannak tűnő ügyet pár nappal, majd tereld el gondolataidat ezekről este.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(május 21. - június 21.)

Ma egy kicsit csalódottnak érezheted magadat, ugyanakkor próbálj tudatos lenni, állíts fel egy napirendet és egy tervet, amely szerint megoldod a függőben lévő feladatokat.

Napi tipp: csak lazán! Ne legyél türelmetlen, és ne is kapkodj, mert akkor hibázhatsz, és ez a hiba most megbosszulja magát, de ha odafigyelsz, semmi gond nem lesz.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(június 22. - július 22.)

Még mindig folyamatosan megpróbálod felvenni a kesztyűt azokban a helyzetekben is, amikor nem kellene. Ne harcolj, inkább taktikusan, okosan old meg a dolgokat!

Napi tipp: akár a munka területén, akár otthon, a családban is lehet konfliktusod ingerültséged miatt. Talán egy kicsit lazítani kellene, legalább esténként!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Ma is adott a feladat számodra, hogy az eszedre, vagy a szívedre hallgass-e. A döntésedet megkönnyíti, hogy az érzelmeidre hallgatva csalódások várhatnak rád. Vezéreljen a józan ész!

Napi tipp: ne ess kétségbe, és egyáltalán ne folyj bele olyan vitákba, ami nem érint téged. Az igazság előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni.


  SZŰZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha ma hitelekkel kapcsolatos ügyintézést folytatsz, vagy épp te adnál kölcsönt valakinek, sok akadályba fogsz ütközni. Ha teheted, kerüld a kölcsönadást, vagy csak annyit adj, amelyről később le tudsz mondani, ha visszafele már nem akar megérkezni...

Napi tipp: ne vacakolj, ne cizellálj. Hallgass a belső hangodra, ami ha zöld utat súg, ne várd meg, amíg az eszed leállít.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

A szerencse még mindig melletted áll, elsősorban baráti körből kaphatsz komoly támogatást. Minden életterületen szerencse ér, és kellemes események történnek, melyek tartósan segítik utadat.

Napi tipp: bármiről legyen is szó, ma fokozottabb figyelmet és óvatosságot kívánnak a csillagok tőled. Ne hagyj támadási felületet, és akkor inden rendben lesz.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(október 23. - november 22.)

Most a munkádra koncentrálsz, ez számodra a legmozgalmasabb életterület. Váratlan helyzetek adódnak, szellemileg különösen nagy igénybevételnek leszel kitéve, de élvezni fogod minden percét a kihívásoknak.

Napi tipp: akármilyen fáradt is vagy, ne lazsálj egyetlen percig sem. A semmittevés nem változtat, az állóvíz nem a legjobb megoldás most számodra.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(november 23 - december 21.)

Érzelmileg zárkózottabb lehetsz a kelleténél, nem szívesen beszélsz az érzéseidről, pedig most fontos lenne. Próbálj meg kinyílni, ez fontos a sikerekhez, és a stabil eredményekhez.

Napi tipp: bár eljött a te időd, tenned is kell a sikerért. Nehogy azt hidd, hogy ölbe tett kézzel öledbe hullik majd minden!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(december 22 - január 20.)

Még mindig megpróbálsz harcolni a külvilággal és érvényesíteni az akaratod, de próbálj engedékeny lenni, inkább az optimizmusoddal vészeld át a feszült napokat!

Napi tipp: ne törődj a kiadásokkal, inkább foglalkozz azzal, hogy miként tudsz anyagiakban gyarapodni. Hamarosan extra pénz áll majd a házhoz! Biztasson ez a tudat!


  VÍZÖNTŐ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(január 21 - február 18.)

A munkádban akadályokat tapasztalhatsz, emiatt érzelmileg mélypontra kerülhetsz, és megpróbálsz visszavonulni. Ne engedj ennek a hatásnak, bátran menj tovább, épp az a lényeg, hogy felvállald a harcot minden körülmények között!

Napi tipp: nem túl jó megoldás, ha valakire annyira rátelepszel, hogy levegőhöz sem hagyod jutni. Ez visszájára is fordíthatja a dolgaidat.


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 19., kedd
(február 19 - március 20.)

Szerencsés napnak nézel elébe, Jupiter még mindig érezteti áldásos hatását. Rengeteg kellemes esemény történik, és mind olyan, amelyre nem is számítasz. Ha szingli vagy, este fordulat következhet be...

Napi tipp: Senki sem akar ártani neked, vannak, akik építő jelleggel mondanak kritikát. Ha ez történik, tekints erre a helyzetre lehetőségként.