Horoszkóp a mai napra - március 2., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(március 21. - április 20.)

Túl a hét első nehéz napján, ma élményekkel teli pillanatokban lesz részed. Azt nem ígérem, hogy csak jó dolgok követik egymást, de még az apróbb kellemetlenségeket sem fogod úgy megélni, mint drámát. Mindenből tanulsz valamit, s ennek is képes leszel örülni.

Napi tipp: lényeges szempont, hogy diplomatikus eszközök használatával tartsd a külvilággal fenn kapcsolatodat.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(április 21. - május 20.)

Egy ideje valamely életterületed kissé ködös, sok kérdőjelet tartalmaz, s szeretnél végre tisztán látni. Ez a lehetőség ma megadatik, azonban ahhoz, hogy ne csak meglásd az alagút végén a fényt, hanem el is juss odáig, számos, kellemetlen felismerésen kell átmenned.

Napi tipp: ne ijedj meg a negatív energiáktól, hisz le tudod győzni azokat.


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(május 21. - június 21.)

Sokkalta többet kellene aludnod mostanság, mint teszed, ugyanis bármennyire azt gondolod, minden rendben van veled, igenis be kellene ismerned, hogy fáradt vagy, nyűgös vagy, eleged van, - s ez a kevés alvás eredménye. Mit szólnál hozzá, ha kivételesen minden nap egy órával hamarabb feküdnél le?

Napi tipp: a fáradtság zavaros gondolatokat hozhat létre fejedben. Ha már aludni nem akarsz eleget, legalább szaunázz és pezsgőfürdőzz egyet!


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(június 22. - július 22.)

Ma bizony megtörténhet az, amire hetek óta vágysz. Sütkérezhetsz a rivaldafényben, és élvezheted a régi munkáid most learatható babérjait. Nem kell pironkodnod, és csendre intened a többieket, igenis fogadd el a tapsot, valamint a dicséreteket, mert megérdemled.

Napi tipp: légy résen, és ezzel a nagy sikerrel egy időben érvényesítsd akaratodat.


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Úgy érzed, ma egész délelőtt falakba ütközöl, és semmi nem sikerül? Jól érzed, a Hold játszadozik veled, azonban délutánra újra sikerül energiával feltöltődnöd, s elképesztő lendülettel veted magad bele tennivalóidba. A délelőtt gyülekező felhőket rendre elhessegeted magadtól.

Napi tipp: valaki megpróbálja kimutatni ma érzelmeit feléd, de te ügyet sem vetsz rá, pedig ez nagy hiba!


  SZŰZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Ma fontos és lényeges, hogy képes legyél egyensúlyba tartani érzelmeidet, ugyanis a Hold egyik pillanatban felturbóz, a következőben pedig lelomboz, s ez akár veszekedésekben, sértődésekben nyilvánulhat meg. Ennek csak tudatosan leszel képes ellen állni, próbáld meg!

Napi tipp: vigyázz, ma ne ess túlzásokba, az nagy kárt okozhat önbecsülésednek.


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Néha veled is megesik, hogy hiába vagy felkészülve egy adott feladat elvégzésére, mégsem tudod azt maradéktalanul vagy időre elvégezni, s valaki más segítségét kell kérned. Szeretnéd learatni a babérokat egymagad, de most jobban teszed, ha megosztozol valakivel, így a siker is ízesebb lesz!

Napi tipp: ha van párkapcsolatod, ma feltétlenül szánj párodra extra mennyiségű időt, ne érezze, hogy mellékvágányra került.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(október 23. - november 22.)

Nagyszerű keddi nap vár rád, amit szeretnél, azt meg tudod csinálni. Ez a nap nem a kiemelkedő sikereké, inkább a sok apró és elmaradt, felhalmozódott tennivaló megoldásáé. Az este folyamán viszont találkoznod kellene néhány régi baráttal, akik nagyon vágynak már a társaságodra.

Napi tipp: ha viszont randira mész tudd, ma minden esélyed megvan a szikra kipattanására.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(november 23 - december 21.)

Magad sem érted miért, de tele vagy érzelmi konfliktusokkal, zavaros gondolatokkal. Szeretnéd, ha figyelnének rád, ha kicsit te lehetnél a világ közepe. De ez most nem adatik meg neked, épp ezért fontos lenne, hogy állj újra a sarkadra, és kezdd el feladataid elvégzését.

Napi tipp: néha magad mögött kell hagyni a múltat, s azért tekereg a lelked ingoványos mezőkön, mert nem mersz előre lépni az ismeretlenbe.


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(december 22 - január 20.)

Fantáziád ma szárnyal, elképesztően színes ötletek pattannak ki a fejedből, s mások megpróbálnak ugyan visszahúzni a realitás talajára, de nem nagyon fog nekik sikerülni. Nyugodtan éld meg ezt a napot ilyennek, s ötleteidet is próbáld másokkal átbeszélni, hátha mégis valaki fantáziát lát bennük.

Napi tipp: párkapcsolati téren viszont nincs ideje az ábrándozásnak, sürgősen a tettek mezejére kell lépned!


  VÍZÖNTŐ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(január 21 - február 18.)

Tegnap még semmilyen komoly lelki gonddal sem küzdöttél, de ma valahogy úgy érzed, mintha valaki becsapna, félrevezetne téged. Előfordulhat, hogy így van, de ez a furcsa érzés leginkább a Holdjárásnak köszönhető. Aludj egy nagyot, s holnapra elmúlik ez a furcsa érzés.

Napi tipp: persze légy óvatos, ha túl kecsegtető ajánlatot tennének, azért ne sétálj csapdába!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - március 2., kedd
(február 19 - március 20.)

Tisztában vagy azzal, hogy a keddi nap nem a szórakozásé, de te nagyon szeretnél ma kiruccanni valahová, ahol henyélve, semmittevés állapotában tudnád átgondolni a közeli jövőt. Ha ez napközben nem adatik meg, este még mindig sétálhatsz egy nagyot a folyó- vagy tóparton, vagy beülhetsz egy jógaórára.

Napi tipp: jó hangulatban vagy, de inkább egyedül lennél? Mondd meg ezt bátran környezetednek, meg fogják érteni.