Horoszkóp a mai napra - május 22., kedd

Kos   |   Bika   |   Ikrek   |   Rák   |   Oroszlán   |   Szűz
Mérleg   |   Skorpió   |   Nyilas   |   Bak   |   Vízöntő   |   Halak

  KOS    


Kos horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(március 21. - április 20.)

Szükséged van arra, hogy kicsit rendezd a gondolataidat. Jó lenne, ha egy kis időt a természetben tudnál eltölteni, ez most nyugalmat, stabilitást adna számodra, és kibogozhatnád végre a kusza gondolataidat.


  BIKA    


Bika horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(április 21. - május 20.)

Ezen a napon nagyon összeszedett vagy, nem kapkodsz, és nem vagy hirtelenkedő sem. Így sokkal könnyebben elérhetsz bármit, amit szeretnél. Tartsd ezt szem előtt, s eszerint cselekedj!


  IKREK    


Ikrek horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(május 21. - június 21.)

Ma eseménydús napra számíthatsz. Rengeteg tennivalód lesz, főképp pénzügyekkel kapcsolatos dolgokat intézel. Mindenhol sikereket érsz el, ez feltölt energiával, és még s dicséretek sem maradnak el.


  RÁK    


Rák horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(június 22. - július 22.)

A mai napon balesetveszély leselkedhet rád, nő az ezzel kapcsolatos baleseti rizikófaktor. Hajlamos lehetsz arra, hogy folyton gondolkodóba ess, még az autóban is. Légy megfontolt, és nagyon éber!


  OROSZLÁN    


Oroszlán horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(július 23. - augusztus 22.)

Jogi problémák merülhetnek fel az életedben, vagy hivatalos ügyek intézése közben ütközhetsz áthidalhatatlan akadályokba. Még szükség lesz a türelmedre és a kitartásodra, ne válj kapkodóvá, és a kétségbe esést is máskorra tartogasd.


  SZŰZ    


Szűz horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(augusztus 23. - szeptember 22.)

Hivatásoddal kapcsolatos jogi ügyek megoldására kínál alkalmat ez a nap számodra. Ha kitartóan, higgadtan és megfontoltan állsz a kérdéshez, megjön a megoldás, könnyen lehet, hogy egy jóakaród súg neked...


  MÉRLEG    


Mérleg horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(szeptember 23. - október 22.)

Ezen a napon nagyon komoly segítséget kaphatsz a barátaidtól, vagy nagyon közeli rokonaidtól, de ez valószínűleg kölcsönös, hiszen ők is számíthatnak rád, bármiben is kérnék a segítségedet.


  SKORPIÓ    


Skorpió horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(október 23. - november 22.)

Ha nyilvánossággal kapcsolatos tevékenységet végzel ma, akkor sikeres lehetsz e téren. Ha kapcsolatban állsz a művészetekkel, akkor is termékeny napra számíthatsz.


  NYILAS    


Nyilas horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(november 23 - december 21.)

Érzelmileg kiegyensúlyozott állapotba kerülsz, érzed a belső harmóniát, ami nagyon sok erőt ad számodra, és ettől sikeressé válsz az élet legfőbb területein. Mi a fontos számodra? Akkor azt helyezd fókuszba!


  BAK    Bak horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(december 22 - január 20.)

Ma pontosan tudod, hogy mit akarsz tenni, és továbbra sincs számodra lehetetlen. Nincs előtted olyan akadály, amelyet ne tudnál legyőzni. Boldog, eredményes, sikeres nap vár rád.


  VÍZÖNTŐ    


Vízöntő horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(január 21 - február 18.)

Ezen a napon ne ülj fel a mendemondáknak, amiket hallasz, inkább haladj tovább azon a szerencsés vonalon, amit elkezdtél, és ne hagyd, hogy letérítsenek róla! A pletykákat engedd el a füled mellett!


  HALAK    


Halak horoszkóp a mai napra - május 22., kedd
(február 19 - március 20.)

Ne hozz fontos döntéseket, nem biztos, hogy tisztán látod a különféle helyzeteket. Jó lenne, ha ma nagyon Nem neked valók!távol tartanád magad a tudatállapot-módosító szerektől!