Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

XII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Közzétéve: 2018. 07. 04. Forrás: Sajtóanyag
Értékelés
Ez a cikk 324 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges teákkal és növényekkel való gyógyítással ismerkedhetnek meg azok az érdeklődők, akik a július 7-8-i hétvégén ellátogatnak a Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület által rendezett gyógynövénynapokra.

2018. július 7-8-án szeretettel várjuk
a XII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokra!

Egészségtudatos fiatalok és fiatalos idősek
Hogyan maradjunk fiatalosak, egészségesek, vonzóak?

 

2018-ban július 7-én és 8-án szeretettel várjuk vendégeinket a XII. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokra! Szakmai előadásainkkal idén az „Egészségtudatos fiatalok, fiatalos idősek” témakört járjuk körül. Egyrészt megpróbáljuk kideríteni, hogyan őrizhető meg a fiatalság, egészség, aktivitás érettebb korban is, másrészt arról a pozitív jelenségről is szó lesz, hogy napjainkban egyre több az egészség- és környezettudatos fiatal.

Idén nagy változások lesznek: a Nagysátor mellett – az eddigiektől eltérően – nem a Közösségi Házban, hanem a helyi általános iskola tornatermében lesznek a szakmai előadások. A családok kedvenc helyére, a szabadtéri népi játékokkal teli Gyerekszigetre beköltözik a Madártani Egyesület Bükki Csoportja is. Persze megtartjuk a fesztivál jól bevált, népszerű programjait is: látogatóink ismét igénybe vehetik az Egészségkamion ingyenes szűréseit, vagy ha nyitottak a kiegészítő gyógymódokra, egészségügyi tanácsadóinkhoz is fordulhatnak kérdéseikkel. A Diabess sátorban a cukorbetegek kapnak személyre szóló tanácsokat, a Györgytea tanácsadás sátorban pedig gyógyteákkal kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ. A fesztivál vendégei a helyi általános iskola aulájában jóga és Aviva foglalkozásokon is részt vehetnek, társasjátékozhatnak, vagy Gyuri bácsi színpompás gyógynövénykertjébe is ellátogathatnak.

Ígérjük, hogy igazi testi-lelki feltöltődést nyújt majd ez a hétvége! Az a célunk, hogy látogatóink élvezzék a bükki táj varázsát, a gyógynövénytúrákat, a változatos előadásokat, a kézműves vásár forgatagát, a helyi ételkülönlegességeket, és persze a hasonlóan gondolkodó emberek társaságát, akik szintén hisznek a természet tiszteletében, a gyógynövények erejében, a tudatos egészségmegőrzésben. Mi is izgatottan várjuk a találkozást a sok rokon lelkű, természetszerető fesztiválozóval!

 

 

 

Forrás: Sajtóanyag