Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

NapTábor - Indiai asztrológia és életmódtábor

Közzétéve: 2017. 08. 18. Forrás: Fodor Kata
Értékelés
Ez a cikk 640 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 a Nap esztendeje, és mint ilyen a siker, a helyes életvezetés, a tiszta tudatosság, az életerő, vidámság és önismeret éve. Tölts el velünk egy hetet a festői Brac szigetén, Horvátország legszebb természeti adottságokkal rendelkező szigetén szeptember 1 és 8. között, 8 nap, 7 éjszaka időtartamban.

A tábor igazi feltöltődés azoknak, akik egy ideje nélkülözik a Nap erejét. Legyél akár depressziós, fáradt, kimerült, enervált, céltalan, vagy, ha csak besűrűsödtek a párkapcsolati, magánéleti vagy munkahelyi gondok. Ha életed nagy döntései előtt állsz és szeretnéd, ha idén letisztulnának a válaszok, ebben az asztrológia lesz a legnagyobb segítség Neked. 2017 gyógyító csillagállása a Te életedbe is frenetikus változásokat hozhat!


RÉSZLETEK ITT!


Tarts velünk egy felhőtlen kikapcsolódásra. Brac szigetén életmód táborunkban egyetlen hét alatt elsajátíthatod a védikus asztrológia, India ősi önismereti és életvezetési tudományágának alapjait, előrejelzési módszereit, megismerheted saját horoszkópodat és ebből karmádat, és egyéni személyes sorsod függvényében képes leszel meghozni életed legfontosabb döntéseit. Közben pedig élvezzük a nyár csodálatos áldásait egy pazar természeti adottságokkal rendelkező szigeten. Brac számtalan programlehetőséget kínál és a napsütés, a tenger az aktív kikapcsolódások szerelmeseinek is kedvez.

Forrás: Fodor Kata