Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

XI. Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Közzétéve: 2017. 06. 30.
Értékelés
Ez a cikk 689 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges teákkal és növényekkel való gyógyítással ismerkedhetnek meg azok az érdeklődők, akik a július 8-9-i hétvégén ellátogatnak a Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület által rendezett gyógynövénynapokra.

 

Természet, ahol otthon vagyunk


A Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok sok gyógynövénybarát számára az egyik legfontosabb nyárindító esemény. Idén július 8-9-én (szombaton és vasárnap) várjuk a gyógynövények szerelmeseit Szabó Gyuri bácsi falujába, a Bükk egyik legszebb kis településére, Bükkszentkeresztre.

Ez a hétvége mára már több ezer természetbarát számára olyan ünnep, ami összehozza, feltölti, gazdagítja őket. 2017-ben is izgalmas témánk lesz, a „Természet, ahol otthon vagyunk” mottó köré építjük fel a programot.

Fiatalok, idősebbek, családosok egyaránt megfordulnak nálunk ilyenkor Bükkszentkereszten, hiszen itt mindenki megtalálhatja a kedvenc programját: a Nagysátorban neves előadókat lehet meghallgatni, a Közösségi Házban szeminárium jellegű workshopokon vehetnek részt a látogatók. Az érdeklődők egészségügyi tanácsadókhoz is fordulhatnak kérdéseikkel, a kicsiket a Gyereksziget szabadtéri népi kézműves játékai várják, és ahogy minden évben, szakképzett túravezetők mutatják meg Gyuri bácsi legendás gyógynövénykertjét a vendégeknek.