Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Reiki tanfolyam - tégy önmagadért és másokért!

Közzétéve: 2017. 02. 17. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 826 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jikiden Reiki egy természetesen egyszerű módja az energiával való gyógyításnak és a tudatosság fejlesztésének. A reiki tanfolyam elvégzése olyan felismeréseket, eszközöket ad a kezedbe, mely hozzásegít ahhoz, hogy stresszmentes, fizikailag és lelkileg is kiegyensúlyozott, tudatos életet éljél.

A reiki képzés fő fókuszában önmagunk és mások kezelésének elsajátítása valamint a saját harmóniánk megteremtése áll. Ehhez számos kezelés technikát, szemléletmódot fogsz magabiztosan elsajátítani a 2 napos kurzus során.

A reiki tanfolyam elvégzése az alábbi életterületeken hasznosítható:

>> Jelentősen felerősíti az energiával gyógyítás képességed, melyet képes leszel tudatosan használni bármilyen fizikai és mentális probléma esetén.

>> A reiki rendszeres használata összhangot teremt az életedben. Elképzelted már, hogy milyen lenne elengedni a mindennapos aggódást, stresszt, a felgyülemlett haragot, sértettséget, meglátni a jelen pillanat pozitív jelentőségét, egyensúlyt vinni az emberi kapcsolataidba?

>> A reiju szertartás (behangolás) megemeli a rezgésszinted és fejlesztő hatással van az intuíciós képességedre.

>> Ahogy gyakorlod a Jikiden Reikit, megfigyelheted hogyan változik az életed pozitív irányba. Ez természetesen nem azonnali, de ha majd visszanézel, fogod látni a megdöbbentő különbséget az élet minőségedben. Ehhez minden segítséget és támogatást megkapsz a gyakorló foglalkozások során és szívesen állok rendelkezésedre.

>> A Jikiden Reiki kezelés technikái hatékonyan alkalmazhatod önállóan, valamint a hagyományos és alternatív gyógyítás kiegészítéseként fokozva azok hatását.

Mi történik a reiki tanfolyamon?

A kis csoportos, oldott hangulatú 2 napos képzés során megismered a reiki történetét, annak működési mechanizmusát, mire lehet használni a mindennapokban. Tanulni fogsz a szervezet öngyógyító folyamatairól és hogyan tudod ezt megtámogatni reikivel. Miként érzékelhető a testen a diszharmonikus területek, a toxin felhalmozódások energetikai érzete és ezt miként oldhatod fel egyszerűen.

A Jikiden Reiki kurzus szerves része a meditáció gyakorlásán keresztül az elme egyszerű elcsendesítésének megtapasztalása. Kiemelten fogsz hallani a reiki japán gyökereiről, az alapító, Mikao Usui spirituális tanításáról. A kurzus különlegessége a Ketsueki kokan-ho vérfrissítő masszázs megtanulása, amivel tovább fokozhatod az energia kezelés hatékonyságát és akinek ilyen kezelést adsz, nagyon hálás lesz érte!

A Jikiden Reiki tanfolyam mély és alapos betekintést ad a tradicionális reiki japán rendszerébe, ahol olyan japán kezelés technikákat is megtanulsz, amit nem tanítanak a nyugati irányzatokban.

Mi lesz a képesítésed a reiki tanfolyam után?

A képzés elvégzéséről angol és japán nyelvű oklevelet fogsz kapni, melyet a kyotói Jikiden Reiki Intézet állít ki számodra és mely feljogosít reiki kezelés adására. A kurzust követően folyamatos támogatást kaphatsz e-mailen, telefonon, személyesen a gyakorló foglalkozások és mentorálás keretében.

A Jikiden Reiki képzés túlmutat a reiki önmagad vagy ismerőseid kezelésének célján. A professzionális támogatás és mentorálás révén képes leszel ezen módszer terápiás alkalmazására is.

 

Tanfolyam részletek:

Ár: 55.000 Ft. (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezni előleg befizetésével (10.000 Ft) lehetséges.

A képzés szombat és vasárnap 9-17:00-ig tart

 

Időpontok és Helyszínek:

- Budapest: havonta indulnak képzések

- Vidék: Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Tata/Tatabánya, Veszprém - évente 2-3 alkalommal.

Kérlek a pontos időpontokról érdeklődj elérhetőségeimen!

 

Jelentkezés:

Email: gabor@jikidenreiki.hu

Mobil: 70/414-0508

http://jikidenreiki.hu/reiki-tanfolyam-info

 

Sok szeretettel várlak:

Szabó Gábor Jikiden Reiki tanár

Forrás: Ezoterikus.hu