Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

TUDATOS SORSTEREMTÉS 2017

Közzétéve: 2017. 02. 10. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 828 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Spirituális Szeminárium | A kristályok és a csillagok erejével | Bőség, Egészség, Harmónia
Mind erre vágyunk, fűszerezve egy jól működő párkapcsolattal, családi boldogsággal, békességgel, szeretettel.

Amennyiben meg akarod teremteni a jólétet és a bőséget az életedben, és ezért hajlandó vagy lépéseket tenni, van egy különleges programajánlónk számodra. A MyMoments csapata egy csokorba gyűjtötte Magyarország ezoterikus szemléletű kiválóságait, akik gondolataiból egy egész napos szeminárium keretein belül töltődhet, aki eljön  2017. február 25-én a TUDATOS SORSTEREMTÉS 2017 Spirituális Szemináriumra. Az egész napos rendezvény központi témája a most nagyon aktuális párkapcsolati boldogság elérése, a női szerepkörökben való kiteljesedés, a 2017-es év asztrológiai előrejelzéseinek megfejtése, az egyéni kibontakozás, a Hold és a kristályok kapcsolata, a gyógyítás szemszögéből lesznek.

Ha kíváncsi vagy, hogy 2017 mit tartogat a számodra és szeretnél válaszokat kapni, itt a helyed!

http://www.mymoments.hu/event/tudatos-sorsteremtes-2017-spiritualis-szeminarium/

A Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szemináriumon az ezoterikus világ 4 kiváló képviselője, különböző aspektusokat elemezve, osztja meg tudását a hallgatókkal.

 

„A döntésekben rejlő kihívásokkal minden nap találkozunk. Vannak egészen hétköznapi döntések, de vannak jóval kardinálisabb kérdések is. Milyen hivatást válasszunk, milyen elvek alapján neveljük a gyerekeinket vagy hogy kilépjünk vagy sem egy már nem működő párkapcsolatból. Tanuljuk meg felébreszteni magunkban ezt a velünk született képességet, és bátran éljünk is vele!”

Balogh Eszter - Asztrológus és író, a Padparadsa Astrology és a Numeroprofil blog szerzője

„Hiába van annyi minden mögötted… sok elolvasott önsegítő könyv, a kijárt spirituális tanfolyam, tanult vallási vagy hitrendszer-beli tételek, ami szerint már régen tökéletesen jól kéne érezned magad… Ha szeretnél végre kilépni a börtönödből, és szeretnéd élvezni annak MINDEN pillanatait, akkor meg tudom mutatni neked, hogy eddig miért nem találtad meg mindazt, amit kerestél.”

Kiss Balázs Kunó - író, spirituális tanító

„Új megközelítésben mutatjuk meg, hogyan függ össze a Holdjárás a kristályok erejével, s miként tudod a különlegesen finom energiákat a magad javára fordítani a mindennapjaidban. A Hold, mint női princípium – a nő megtestesítője, tükre. Szerelmes kövek, házassághoz kötődő kövek, test,  lélek  és szellem harmóniába hozása – a Kristályharmonizáció® többszörös hatása a nőiségre. Kristályharmonizáció® élőben!”

Szatmári Nóra - bestseller könyves író, life coach, asztro-coach, asztrológus, névelemző

„Nőiség formálás, kedélyállapot növelés, gyógyítás otthon. Önként jelentkezőkkel kristályterápia a helyszínen. Hogyan szeresd önmagad jobban? Hogyan tudod oldani a menstruációs görcsöket azonnal? Hogyan űzd messzire a fejfájást? Hogyan nyugtasd le magad meglepő könnyedséggel nehéz helyzetekben?”

Szilasi Márti - a karma tudatos gyógyításának magyarországi reprezentatívája, az Anahita Szellemi és Jóga Központ és az Anahita Temple alapítója

Forrás: Ezoterikus.hu