Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Karácsony előtti szakítás - tippek szerelmi bánatra

Közzétéve: 2018. 12. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Nagy szerelem volt a tiétek, azonban az utóbbi időben már érezted, valami megváltozott közöttetek? Párod nemrég jelentette be, hogy idén inkább egyedül tölti a karácsonyt, sőt jövőre is?

 
Természetes, hogy nagyon el vagy keseredve, főleg akkor, ha már eltervezted az ajándékozástól kezdve az egész ünnepi ebéd lefolyását, és pillanatnyilag azt sem tudod, hogy mihez kezdj. Néhány motiváló gondolat!

1. Örülj, hogy őszinte volt!

Ugye te sem szeretnéd olyasvalakivel tölteni az év legszebb ünnepét, aki már nem igazán biztos kettőtökben? Az újév új lehetőségeket is rejt, így próbálj pozitívan gondolni arra, hogy végre alkalmad lehet megtalálni az igaz szerelmedet!

2. Így tényleg boldog karácsonyod lehet a családod körében!

Jobb lett volna, ha karácsonykor tör ki köztetek a veszekedés? A családod akkor a legboldogabb, ha te jól érzed magad, és nem kell feszengeni az ünnepi vacsoránál. Mások boldogságából meríts energiát! Az ajándékozás öröme enyhíti majd fájdalmadat!

3. Ki az igazi?

Az, aki nem hagy egyedül karácsonykor, vagy az, aki végre bevallja, csak te képzelted azt, hogy minden rendben van köztetek? A választ te is tudod, ha önmagadba nézel! Persze ilyenkor nehéz őszintének lenni önmagunkkal, de muszáj…

4. Minden veszteség, egyben nyeremény is!

Töltsd el családoddal vagy barátaiddal a karácsonyt, esetleg utazz el egy last minute kiruccanásra, és próbáld elkergetni magadtól a borús hangulatodat!

5. Szervezz programot magadnak!

Ha elfoglalod magadat, nem lesz időd szomorkodni sem! Évek óta hívnak egy karácsonyi előpartira, vagy a barátaid minden évben nagy szaunabulit rendeznek, de eddig még sosem mentél el? Itt az idő!


De ha mégsem találod a helyed, szerezz be magadnak egy

Optimista kártyacsomagot,

és garantáljuk, hogy extra hamar visszatalálsz önmagadhoz!
Forrás: Ezoterikus.hu