Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A legszexibb karácsonyi meglepetés

Közzétéve: 2018. 12. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Te is gondoltál már arra, hogyan meglepd kedvesedet valamilyen személyes, egyéni ajándékkal? De mi lehet az, ami egyedi, könnyed, és csak te vagy?

 
Nos, ha nem nagyon vagy kreatív, vagy nem túl jó a kézügyességed valamilyen kütyü készítéséhez, itt az alkalom, hogy megmutasd a tudományodat. Egy megkérdezett férfi szerint: „Ha a barátnőm ilyet tenne a kedvemért, a térdeimre borulva áldanám érte!” Azért ez elég motiváló, nem? 

Először is: az előkészület 

Írd meg neki, hogy várod otthon este pontban 6-kor. Tegye fel azt a bizonyos zenét és üljön a kanapén, gyújtson gyertyát és ne legyen rajta, csak egy pléd. Már a meglepetés gondolatától izgatott lesz! Aztán… 

A bevonulás 

Nyisd ki az ajtót, mit nyisd ki, tárd ki kabátban, dobd le a táskád és fúrd bele a tekinteted a szemébe! Nem kell egy szót sem szólnod, hogy felhívd magadra a figyelmét! Dőlj neki az ajtófélfának, húzd fel az egyik lábad, majd sétálj szépen, egyik lábat a másik elé, lassan! Fej fel, csípő ring. Minden csak tartás kérdése! 

A tánc 

Olyan zenét válassz, amire még Shakira is boldogan táncra perdülne. Amúgy érdemes Shakira  és Beyonce videókat tanulmányozni a nagy nap előtt, mert rengeteg mozdulatot lehet betanulni a tükör előtt tőlük. A lényeg: szépen lassan szabadulj meg a ruháidtól, nem is fontos, hogy mindtől, a lényeg a fokozatosság, a szép tartás, és hogy érezd jól magad! Nem fontos végigtáncolni egy koreográfiát vagy a dalt a végéig, csak amíg jól esik! 

A részletek 

Igen, jól gondolod... Tűsarkú, combfix, harisnyatartó és eszméletlen smink.

A hatás garantált! Sok sikert!
Forrás: Ezoterikus.hu