Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Melyik a 12 legszentimentálisabb tipp karácsonyra?

Közzétéve: 2018. 12. 07. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 163 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony nem mindig, és nem mindenkinek jelenti ugyanazt: azonban egy dolog közös... mindannyian a szeretetet ünnepeljük, szépre, kedvességre, odafigyelésre vágyunk...

Mi a romantika?

A romantika jelenthet egy égő gyertyát, egy pezsgőt, egy kellemes vacsorát, egy szépen dekorált helyet. A többi romantikus időponttól eltérően a karácsony nem rendelkezik semmilyen szabállyal, ezért különösen alkalmas rá, hogy elmond a másiknak, mennyire fontos neked. Ha már megvan a vágyad, hogy romantikus karácsonyt szeretnél, fókuszálj most már a kiegészítőkre!

Romantikus kellékek

A kellékek beszerzéséhez jó, ha megfelelő időben listát készítesz. Nem feltétlenül szükséges, hogy a berendezés sok pénzedet vegye el, ha időben gondolsz rá, és a folyamatosságra hajlasz, úgy egész évben összeszedegetheted őket a megfelelő alkalomra. Olyanokra koncentrálj, melyek valóban mutatósak és fontosak is.

- gyertyák: piros, fehér, ezüst vagy arany színben
- virágdíszek, melyek tartalmaznak kerti növényeket is, illetve illatos növényeket, mint akár a levendula
- terítők, drapériák

Minden romantikus karácsony lehet egyben emlékeztető is a régi szép időkre. Szép fotók bekeretezve, akár egy album kellemes színfolt lehet a szobában. Ha nem is tervezed otthon ünnepelni a karácsonyt, azért ezek a kellékek könnyen magaddal vihetők, bármerre is visz az utatok.

A terv

Már van egy inspirációd, most a terv kivitelezésének jött el az ideje. Otthon szeretnéd eltölteni az ünnepet vagy egy meghitt étteremben, esetleg hotelben? Lehet, hogy egy elutazás most jót tenne mindkettőtöknek, ezért a hely megválasztása döntő lehet.

Otthon

Ha otthon tervezed eltölteni a karácsonyod, készíts mindent elő!

- tervezz vacsorát egyszerű menüvel, aminek elkészítése nem kerül majd órákba és sok idegeskedésbe!
- rendelj, ha nem tudsz jól főzni, vagy nincs időd!
Rendezd be a fürdőszobát is, vagy tervezz el valamilyen közös tevékenységet a vacsora utánra!

Karácsony távol

A legromantikusabb helyek szinte karnyújtásnyira fekszenek az otthonodtól, csak meg kell őket találni!

- van esetleg egy fürdő a közeledben? Nincs is jobb, mint együtt relaxálni, és egy masszázsra elmenni
- válassz olyan tevékenységet, amit még nem műveltetek együtt - snowboard, korcsolya - a kaland lehet nagyon lélekmelengető
- ha a kaland túl soknak tűnne most a szemedben, válassz egy hotelt reggelivel az ágyban vagy valamilyen kellemes filmet

És a legfontosabb: senki nem tudja helyetted kitalálni, hogy milyen legyen a számotokra romantikus hely és esemény. Ha igényeid vannak, mondd el konkrétan akár egy szállodában is, hogy tudják, hogyan tehetnek a kedvetekre és titeket se érjen csalódás!
Forrás: Ezoterikus.hu