Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

5 ok, amiért biztosan nem hagyja el a feleségét!

Közzétéve: 2019. 12. 01. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 179 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hölgyek figyelem! Mindenkinek, vagy legalábbis a barátnőnknek, közeli ismerősünknek biztosan volt már afférja nős férfival. Mindegy, hogy ki a hibás az események ilyesfajta félresiklásában...

 
...mert mindenki hallotta már a bölcs mondást tőlünk tapasztaltabbaktól, miszerint: "Soha ne kezdj nős férfival!" Hogy miért is? Nos egyrészt, mert egyszer te is leszel férjes asszony, aki szeretne hinni abban a holtomiglan-holtodiglan fogadalomban, másrészt mert nem etikus nőtársaddal szemben, harmadrészt azért sem, mert sosem leszel a férfi életében az első!

Ha már benne vagy a szituáció legeslegmélyebb bugyrában, mondhatnánk azt is: "Edd meg, amit főztél!" Az empátia érzése mégis arra biztat minket inkább, hogy segítsünk téged nehéz dilemmádban! Íme a biztos bizonyítékok, hogy nem akar elválni az asszonytól!

1. Már eltelt egy év is...

Minden okot felsorolt már a férfiú, hogy most éppen milyen bokros teendője van, ami miatt nem hozhatja fel otthon a válás témáját!

2. Nem a pénzről van szó...

Nem vagy elég fontos neki, hogy lemondjon a házasságban megszerzett fele vagyonáról? Akkor sosem fog a te irányodban dönteni!

3. Megvárja, míg a gyerekek idősebbek lesznek...

Mégis mennyi idősnek kell lenniük a gyerekeknek? Minden gyerek sérül egy válás során, mindegy, hány éves.

4. Több éjszakát tölt nélküled, mint veled.

Azt mondja, hogy mégsem keveredhet gyanúba… hamarosan örökké együtt lesztek majd. Hmmm, olvasd csak el még egyszer az első pontot!

5. A virágok, a közös hétvégék hamarosan a ködbe vésznek

Az oroszlánból sem lesz soha vegetáriánus és egy nős férfi sem feledi el egykor szerelemmel elvett feleségét! Ha a romantika is kezd alábbhagyni köztetek, nos akkor tudod, hogy a szikrák sem tombolnak már, azaz közeledik a vég!

Egy eleve becsapásra épülő szerelmi kapcsolat nem lehet tiszta, kiegyensúlyozott, sem harmonikus. Főleg, ha évekig húzódik az ámítás...
Forrás: Ezoterikus.hu