Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Az első randi 10 legrosszabb hibája - férfi oldalról

Közzétéve: 2017. 11. 15. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 339 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi az, amitől egy férfi elbukik az első randin? Uraim! Vannak köztetek tökéletes példányok. De, jó ha tudjátok, mit nem szeretnénk látni/hallani az első randin...

Az első randi nem is lehetett volna szebb... míg el nem kezdett az exéről beszélni.

10 férfibukta - a legbanálisabb okok:

1. A legrosszabb: Ha felültet

Fél órát késik, te felhívod és kiderül, hogy elfelejtette a randit.

2. Virágot hoz

Egy igazi, hatalmas, illatos virágcsokrot! Kicsit túlzás első alkalommal ez a fajta érzelem-kimutatás vagy inkább lehengerlés.

3. Ha még kapcsolatban van

Bár már szakítás előtt állnak, azért mind a kettőtöket függőben akar tartani, míg dönteni tud. Inkább várjuk meg, míg lezárja a másikkal a kapcsolatot és utána kopogtat nálunk!

4. Túl sokat bókol

Folyton-folyvást dicsér, kedveskedik, erőltetett kedvességeket mond. Az olyan hasonlatok, mint "olyan a feneked ebben a szoknyában, mint egy kerek alma"- nos, nyugodtan elmaradhatnak.

5. Ha másokat is elhoz magával

Spontánul felszed útközben egy barátot és azzal jelenik meg az első randin. A másik aztán vizslatva kémlel minket - ez az extra feszültség igazán nem hiányzik senkinek.

6. Más nőkre is szemet vet

Az rendben, hogy ez még csak az első randi, de olyankor jó esetben csak úgy röpködnek a szikrák. Ha balga módon egy klubban szeretne velünk találkozni, már az sem túl pozitív, de akkor legalább fogja vissza a lesőkéjét és ne bámuljon folyton más nőket!

7. Fogalma sincs...

semmiről! Ezt leginkább úgy leplezi, hogy mindenről eltereli a témát olyasmire, ami neki érdekes vagy fontos. Ha pl. rákérdezünk a kedvenc könyvére, akkor hosszasan szavalja majd a legújabb autós magazin felhozatalát.

8. Mindenre bólogat

Bólogat a fejével és a szavaival is. Minden tetszik, ami nekünk, mindent úgy ítél meg, ahogy mi. Egyébként úgy egyáltalán minden iránt lelkesedik, a találkahelyért, a pincérekért, az ételért. Jaj, úgy igyekszik, de azért lehetne saját véleménye is olykor.

9. Kicsit felönt a garatra

Mindegy, hogy izgalmában, vagy csak jó kedvében, de kicsit többet iszik az illendőnél, emiatt félreérthetetlen megjegyzéseket tesz egyes testrészeinkre.

10. Folyton családról és gyerekekről beszél

Lehet persze, hogy te is erre vágysz, és az is lehet, hogy rögtön tudjátok, hogy egymástól vágytok minderre. De az ilyen férfitól az az érzésed, hogy az álmához keres megfelelő szereplőt, aki képes véghezvinni a vágyait. Először inkább szeretnél nőnek tűnni a szemében, nem potenciális anyának.
Forrás: Ezoterikus.hu